• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NICOLE: ad "Kdo myslíš, že toho ví víc o životě?". Ponechme stranou Sunnyho a jeho historku, ale od tebe je to dost sporný tvrzení...Já osobně si myslim, že čim víc toho člověk osobně pozná, kolik překážek překoná - tím toho "ví víc o životě"....ono prosadit se v cizí zemi (obzvlášť tam kde tě berou jako gastarbeitra), kde musíš tvrdě makat (kolikrát v děsnejch podmínkách), naučit se řeč, naučit se vycházet s jinejma cizincema (s uplně jinejma sociálníma návykama), to není sranda...Pak jsou taky země s uplně odlišnou kulturou, hygienickýma "normama" a srovnat se s tim taky neni lehký...

    Takže pokud ten jeho "imaginární kámoš" (on) opravdu projel kus světa kde se nějak živil, nějak si musel poradit v těžkejch situacích se potom hází na misku vah s holkou která (hypoteticky) chodila s klukem od nich z vesnice, "pořídili si miminko" a zařídili si bydlení v domku jejích rodičů (kde bydlela celej život)....tak já tvrdím že ve srovnání s ním ONA neví o životě nic....

    Tím se nestavím na ničí stranu, jen tahle generalizace lidí co zkusili štěstí venku na "viděli svět z okýnka" vadí...

    konec OT

    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SUNNYRAIN: příspěvků ode mě si na veřejných fórech tohoto serveru může každý přečíst stovky

    - no právě. A nikoho už to moc nebaví

    nenajde ani jedinou větu, kde bych já psal, že chlapy chtějí vztahy míň, než ženský

    - ne? muži rozsévači, ženy monogamní? to je asi něco jinýho?

    jinak zajímavý výběr partnerů. co o sobě píšeš

    - ten kluk, o kterém jsem psala, se půl roku choval úplně normálně a v pohodě, pak se postupně začal měnit a já se s ním rozešla. Splést se může každej.

    a šlo o ženatého/vdanou ad TOPIC

    - ne nešlo, popisovala jsem to tu proto, že se mě na to ptali. Narozdíl od toho tvýho příběhu je to aspoň storka ze života, navíc pohledem jednoho ze zúčastněných, a já doufám, že třeba může bejt nějak poučná pro holky, kterejm je dneska tolik, kolik bylo mě tenkrát
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SUNNYRAIN: z pohledu holky - v jejím srdci - k soupeření dochází. v jistém smyslu. protože s přicházejícími zážitky, holka manžela hází do outu...

    - odkud ty víš, co se odehrává v jejím srdci?
    prostě si akorát vymýšlíš

    na východě týpek pobýval více jak 5 let

    - no a typka těch pět let pobývala na západě, každej z nás někde pobývá - proč myslíš, že ten, kdo byl zrovna na východě, zná život nějak líp, než ti ostatní?
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: hele, sorry, ale vubec netusis o cem (ohledne tech zdroju) mluvis.. jiste, penize nejsou alfou omegou vztahu, jiste, kazdy z nas dokazal prezit o rohlicich, ale drtiva vetsina zen, co maji dite v rozmezi 0-3 roky jsou financne zavisle na manzelovi, at se jim to libi, nebo ne, protoze z rodicovskeho prispevku 7600,- mesicne proste nevyjdes kdyby ses na hlavu stavel.. ja taky dokazu prezit o rohliku, ale po svem rocnim diteti to jaksi chtit nemuzu, pokud nejsem nezodpovednej sobec.. tudiz je to sice krasna predstava, ze jen z lasky, chleba a vody zivi budeme, ale rozumna matka ditete moc dobre vi, ze dite je potreba nejak uzivit.. tohleto teoretizovani z pozice bezdetnyho muze je trochu k smichu, protoze evidentne nemas nejmensi predstavu kolik provoz kojence stoji..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TANAIS: to je opravdu nějaké lehké fantastično - kéž by :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Nechcete začít řešit už konečně něco jinýho, než Sunnyho fantaskní svět? :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    a nepsala jsem, že zdroje musejí být vždy za každou cenu prioritou, ale je to rozhodně věc, na které záleží, a to i při výběru partnera. neříkám, že musí být vyloženě bohatý a mít všechno..ale minimálně snaha postarat se o rodinu tam musí být patrná. ty z toho muže děláš akorát kozla..ale stěžovat si dneska, že je někdo "pořád v práci, takže je to nuda, takže budu píchat jinde" ..to snad může opravdu jen někdo, o koho celej život bylo postaráno. takové myšlenkové pochody maminky s čerstvým přírůstkem opravdu nechápu. teda chápu akorát to, že jí to vůbec nemusí docházet. ale pokud se bude chovat dál, jak se chová, tak možná zmoudří nějakou brutální zkušeností.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: jaké světlo života? hele, teď jinak..zkoušel ses už někdy živit sám? hledal sis práci za poslední dva roky jinde než v Praze? to jsou takové řeči, žejo...ale ve skutečnosti tam příliš prostoru pro volbu není..nemluvím o něčem navíc..mluvím o tom, že i ty rohlíky se musejí z něčeho koupit. a jestli je maminka na mateřské tak samostatná, že dokáže uživit sebe i s tak malinkým dítětem, zaplatit nájem, účty a má do budoucna něco víc než dluhy...a ještě u toho má prostor a chuť pro tyhle legrace, nezbývá než gratulovat.
    ale taky mi to nepřijde až tak do tématu diskuze
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SUNNYRAIN: jak neustále poukazuješ na to,aby si lidé vše po tobě přečetli - tak odpoveď na tvou otázku ke mně také najdeš o pár postů níž ... mohl bys to se svým přesahem a všeobjímající znalostí dosadit do souvislostí a hned tě to osvítí.

    Mohu se zeptat jak jsi v tom jejich vztahu angažovaný a koho z nich znáš osobně? pokud oba, tak koho déle?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SUNNYRAIN: prosim te, rika se OFFTOPIC

    ja nevim ,asi nikoho moc nezajima nejakej smyslenej pribeh od trolla, kterej je navic celej dost divne postavenej a shodou okolnosti o nem ty vis nejvic, vcetna smysleni zucastnenych a pritom nejsi jeho akterem...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    shrňme to.
    bylo zajímavé číst vaše reakce na příběh. jakým způsobem na základě informací reagujete. děkuji za tolik příspěvků.

    máte dostatek podkladů pro to, abyste psali vaše rezultáty, tak jak je tady veřejně prezentujete?

    klidně se na jakákoli fakta ptejte, tady veřejně. na co budu umět, na to vám odpovím. IMHO až na základě dostatečných informací lze napsat vlastní názor, pohled na věc. ale třeba to máte jinak...
    platí každopádně ta nabídka, že pokud jste se ostýchali na cokoli zeptat - zeptejte se! :) samozřejmě k tématu diskutovaného příběhu, nikoli na moji osobu, že...

    a poté trochu popojedeme...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    KETHAMINA: OUT OF TOPIC: v čem konkrétně máš na mysli, že nejsi žena, ale jakože muž?
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    NICOLE: NICOLE, proč ta potřeba lhát? příspěvků ode mě si na veřejných fórech tohoto serveru může každý přečíst stovky. a nenajde ani jedinou větu, kde bych já psal, že chlapy chtějí vztahy míň, než ženský. :) teď nevím, zda jsi tak popletená, tak špatně čteš, nebo máš jen potřebu mluvit jakože za druhé prý jejich slovy? no... to hodně napovídá... o Tobě. :) je mi líto. :)

    jinak zajímavý výběr partnerů. co o sobě píšeš. ale je pravda, že ne všechno se dá na druhém člověku poznat předem, abych byl férovej... no, přesto zajímavý. otázka, kam Tě zmiňovaný zážitek posunul. jak sis to přebrala? a šlo o ženatého/vdanou ad TOPIC?
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    No vy jste se nějak rozpovídali! :-))) Takových reakcí... :)

    ZUZKAOU: O můj příběh skutečně nejde a je nesmysl to stále opakovat. :) Moje stylistika přece nesouvisí nijak s životem toho týpka. Pokud vycházíš ze svých nesmyslných fikcí, navzdory rozhovoru zde ve fóru... :)))) užívej si to. :)))) zajímavé.... :))))

    ZUZKAOU: kde a v čem jsem, prostím Tebe, obhajoval týpka? :)))) přečti si laskavě MOJE příspěvky, kde vkládám jen holá fakta, a odpovědi na případné vyřčené i nevyřčené otázky, aby příběh měl svoji oporu ve faktech.

    TAYLES: manžel se mi nejeví jako soupeř toho týpka. už jen proto, že týpek nesoupeří a soupeřit nebude. ovšem co se odehrává v srdci holky, to je jiná věc. láska je potvora... to už jsem zmiňoval. takže z pohledu holky - v jejím srdci - k soupeření dochází. v jistém smyslu. protože s přicházejícími zážitky, holka manžela hází do outu...
    dělnická třída (teď nehledejte jakékoli souvislosti s extremismem) si také dovede žít v relativním pořádku. s tím souhlas. vzhledem k možnostem té třidy. s obecným tvrzením, že pro ženy bývají zdroje významné, navzdory století emancipace, samozřejmě souhlasím. (nehledě na výzkumy.) ta "rovnost pohlaví" se přeci jen teprve rozvíjí, nedá se říct, že by plně fungovala. a je to i náturou povahy mnohých žen, IMO, kterým vyhovuje závislost na zdrojích manžela, raději než na zdrojích vlastních...
    zpět k příběhu - tato holka na materiálních zdrojích (svých, manželových, kohokoli) svůj život nestaví. a že nabídky zdrojů (od různých pánů) samozřejmě dostává... důsledky v jejím životě? :) pousmání. :) to stačí.

    TAYLES: tahle mamina dokáže přežít o rohlíku. to tak máš, když někdo neřeší jako svoji prioritu "životní úroveň". já vím, je to silnej zvyk. hlídat si majetek. ale opravdu světlo života nacházíš právě v tom majetku? příčina - důsledek. důsledek - příčina. nechtělo by si to srovnat priority? u mnohých z nás? :) pochopit, o čem věci jsou? :))

    ZUZKAOU: žiješ tak, že lidé kolem Tebe "mohou být něčím jiným"? aniž bys vnímala, jak věci jsou, kým lidé jsou? nevím - Tvůj svět, jak ho popisuješ - já nežiju. máš jistě zajímavé vidění světa.

    SARAJ: ano, mluvím o konkrétním týpkovi a konkrétní holce. pokud chceš zodpovědět cokoli, co o nich budu vědět, ptej se mě ve fóru.
    že mají různí lidé různý vhled do života, různé životní zkušenosti? ano. to vážně myslím. podle mě se to v průběhu desetiletí pěkně posouvá, rozvíjí. a také mají různí lidé různé vlohy, různý talent, různé vcítění, různou inteligenci... nezastávám myšlenku takové té absolutní rovnosti, že jsme všichni totožní, stejní.

    TAYLES: zrovna příklad téhle holky dokazuje, že zdroje nemusí být prioritou, byť nemáš na rohlík. (tak zlé to zase není. nejde o hladovění.) to, jak to má v hlavě člověk srovnaný, fakt není ovlivňované jen zlatým Mercedesem v garáži...

    SARAJ: starost o moji osobu s klidem vypusť. :) tady se mluví o příběhu, o týpkovi s holkou. ale díky za péči. :) nemusíš mít starost. :)

    TAYLES: ano, povídáme si o jednom životním příběhu.

    NICOLE: pro Tvoji jizlivost jsem minule nepochopil, že Ti šlo o otázku. ne, nešlo o týdenní dovolenou v chorvatsku okénkem letadla. už jsem to možná psal, ale je na místě zopakovat, že na východě týpek pobýval více jak 5 let, a nejednalo se o turismus. jeho víc zajímalo učit se o sobě. o lidech.

    SARAJ: týpek "mrchu" poznal. nevím, zda byla pořádná mrcha, nicméně zklamání v lásce způsobila.
    týpek IMO není ani nabubřelej, ani trouba. teda nevím, co ta slova znamenají pro Tebe... nějak Tě asi nechápu...

    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NICOLE: plus jak sem si vsimla ve vsech diskuzich o vztazich, co mam bookly, ma neskonalou potrebu v kazde trollovat
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    KETHAMINA: člověk to opravdu nesmí brát vážně - ale jak vidno i tady, jako metoda manipulace je to docela rozšířené :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    NICOLE: zajímavý ... tyhle obecně platný věci muži vesus ženy mne už celkem nechávají chladnou, ale je fakt že dřív, obzvlášť když byl muž starší a brala jsem ho jako zkušenějšího jsem spíš došla k mínění, že nejsem žena, ale asi muž :)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    KETHAMINA: machrování nepokládam za manipulaci, to je na rovinu a je asi v pořádku, když se chlap - přiměřeně - vytahuje. On třeba vykládal podobný věci jako sunník - jak ty chlapi ty vztahy chtěj vždycky míň, než ženský. Nebo se mi snažil různě podrývat sebevědomí - řečma o tom, v čem všem jsou ženský špatný. Vždycky to ale bylo jen v té obecné rovině, nikdy tohle neříkal přímo o mně. A dávkoval to po troškách a s humorem, protože nebyl blbej jako Sunny a bylo mu jasný, že kdyby mi to napral přímo takhle natvrdo, tak ho pošlu do háje rovnou. Nebo "musíme si promluvit" o tom, jak to mezi náma není perspektivní - přitom já jsem měla pocit, že v tomhle je od začátku mezi náma shoda, ale on to postavil tak, jakože se z toho cítí mizerně, že mi tak ubližuje :)). Tak jsem si řekla, že je to magor a že tohle nemam zapotřebí a do toho háje jsem ho poslala stejně. Ale znovu přišel a ukecal mě (to jsem byla ještě mladá a nechala jsem se) - nakonec jsme se pochopitelně stejně rozešli. Asi po půl roce mi znovu volal, že si zase "musíme promluvit" - nejdřív jsem nechtěla, protože jsem to měla za vyřízenou věc, ale protože otravoval, tak nakonec jsem se s ním teda sešla - začal mi vykládat, co všechno jsem v tom vztahu dělala špatně - očividně chtěl vyvolat konfrontaci - a já jsem pořád řikala "no jo, tak jo, tak vždyť už spolu stejně nejsme, tak ti to může bejt fuk, ne?" Když jsem se zvedla, že už mě to fakt nebaví a jdu domů, ať si povídá, co chce, tak na mě vypálil poslední zoufalej pokus: "A stejně jsem ti zahnul, když jsme spolu ještě chodili!" Asi čekal, že začnu plakat :)) Tak jsem řekla "ahoj" a šla jsem.
    Dneska mi to přijde legrační, ale tenkrát mi z toho bylo blivno. Jeho další vztah probíhal úplně stejně - a mám pocit, že pak už žádný další ani neměl (a že už je to řada let)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    NICOLE: já bych to ještě rozšířilo v bodu 3
    3a, jde o to léčit si mindráky sexem
    3b, jde o to léčit si mindráky vztahem

    a jak se tě pokoušel manipulovat do toho abys ho adorovala? Jako sebevychloubáním?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NICOLE: zajimave, prohod poradi na
    vztah
    mindrak
    sex
    a dostanes cyklus zivota:)

    jinak dobry postreh -jeden pan ma pocit,ze bych ho mela preci resit vic,ale u nej to vidim spis na lehke poruseni pravidel,nez na mindral
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam