• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    NICOLE: NICOLE, proč ta potřeba lhát? příspěvků ode mě si na veřejných fórech tohoto serveru může každý přečíst stovky. a nenajde ani jedinou větu, kde bych já psal, že chlapy chtějí vztahy míň, než ženský. :) teď nevím, zda jsi tak popletená, tak špatně čteš, nebo máš jen potřebu mluvit jakože za druhé prý jejich slovy? no... to hodně napovídá... o Tobě. :) je mi líto. :)

    jinak zajímavý výběr partnerů. co o sobě píšeš. ale je pravda, že ne všechno se dá na druhém člověku poznat předem, abych byl férovej... no, přesto zajímavý. otázka, kam Tě zmiňovaný zážitek posunul. jak sis to přebrala? a šlo o ženatého/vdanou ad TOPIC?
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    No vy jste se nějak rozpovídali! :-))) Takových reakcí... :)

    ZUZKAOU: O můj příběh skutečně nejde a je nesmysl to stále opakovat. :) Moje stylistika přece nesouvisí nijak s životem toho týpka. Pokud vycházíš ze svých nesmyslných fikcí, navzdory rozhovoru zde ve fóru... :)))) užívej si to. :)))) zajímavé.... :))))

    ZUZKAOU: kde a v čem jsem, prostím Tebe, obhajoval týpka? :)))) přečti si laskavě MOJE příspěvky, kde vkládám jen holá fakta, a odpovědi na případné vyřčené i nevyřčené otázky, aby příběh měl svoji oporu ve faktech.

    TAYLES: manžel se mi nejeví jako soupeř toho týpka. už jen proto, že týpek nesoupeří a soupeřit nebude. ovšem co se odehrává v srdci holky, to je jiná věc. láska je potvora... to už jsem zmiňoval. takže z pohledu holky - v jejím srdci - k soupeření dochází. v jistém smyslu. protože s přicházejícími zážitky, holka manžela hází do outu...
    dělnická třída (teď nehledejte jakékoli souvislosti s extremismem) si také dovede žít v relativním pořádku. s tím souhlas. vzhledem k možnostem té třidy. s obecným tvrzením, že pro ženy bývají zdroje významné, navzdory století emancipace, samozřejmě souhlasím. (nehledě na výzkumy.) ta "rovnost pohlaví" se přeci jen teprve rozvíjí, nedá se říct, že by plně fungovala. a je to i náturou povahy mnohých žen, IMO, kterým vyhovuje závislost na zdrojích manžela, raději než na zdrojích vlastních...
    zpět k příběhu - tato holka na materiálních zdrojích (svých, manželových, kohokoli) svůj život nestaví. a že nabídky zdrojů (od různých pánů) samozřejmě dostává... důsledky v jejím životě? :) pousmání. :) to stačí.

    TAYLES: tahle mamina dokáže přežít o rohlíku. to tak máš, když někdo neřeší jako svoji prioritu "životní úroveň". já vím, je to silnej zvyk. hlídat si majetek. ale opravdu světlo života nacházíš právě v tom majetku? příčina - důsledek. důsledek - příčina. nechtělo by si to srovnat priority? u mnohých z nás? :) pochopit, o čem věci jsou? :))

    ZUZKAOU: žiješ tak, že lidé kolem Tebe "mohou být něčím jiným"? aniž bys vnímala, jak věci jsou, kým lidé jsou? nevím - Tvůj svět, jak ho popisuješ - já nežiju. máš jistě zajímavé vidění světa.

    SARAJ: ano, mluvím o konkrétním týpkovi a konkrétní holce. pokud chceš zodpovědět cokoli, co o nich budu vědět, ptej se mě ve fóru.
    že mají různí lidé různý vhled do života, různé životní zkušenosti? ano. to vážně myslím. podle mě se to v průběhu desetiletí pěkně posouvá, rozvíjí. a také mají různí lidé různé vlohy, různý talent, různé vcítění, různou inteligenci... nezastávám myšlenku takové té absolutní rovnosti, že jsme všichni totožní, stejní.

    TAYLES: zrovna příklad téhle holky dokazuje, že zdroje nemusí být prioritou, byť nemáš na rohlík. (tak zlé to zase není. nejde o hladovění.) to, jak to má v hlavě člověk srovnaný, fakt není ovlivňované jen zlatým Mercedesem v garáži...

    SARAJ: starost o moji osobu s klidem vypusť. :) tady se mluví o příběhu, o týpkovi s holkou. ale díky za péči. :) nemusíš mít starost. :)

    TAYLES: ano, povídáme si o jednom životním příběhu.

    NICOLE: pro Tvoji jizlivost jsem minule nepochopil, že Ti šlo o otázku. ne, nešlo o týdenní dovolenou v chorvatsku okénkem letadla. už jsem to možná psal, ale je na místě zopakovat, že na východě týpek pobýval více jak 5 let, a nejednalo se o turismus. jeho víc zajímalo učit se o sobě. o lidech.

    SARAJ: týpek "mrchu" poznal. nevím, zda byla pořádná mrcha, nicméně zklamání v lásce způsobila.
    týpek IMO není ani nabubřelej, ani trouba. teda nevím, co ta slova znamenají pro Tebe... nějak Tě asi nechápu...

    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NICOLE: plus jak sem si vsimla ve vsech diskuzich o vztazich, co mam bookly, ma neskonalou potrebu v kazde trollovat
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    KETHAMINA: člověk to opravdu nesmí brát vážně - ale jak vidno i tady, jako metoda manipulace je to docela rozšířené :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    NICOLE: zajímavý ... tyhle obecně platný věci muži vesus ženy mne už celkem nechávají chladnou, ale je fakt že dřív, obzvlášť když byl muž starší a brala jsem ho jako zkušenějšího jsem spíš došla k mínění, že nejsem žena, ale asi muž :)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    KETHAMINA: machrování nepokládam za manipulaci, to je na rovinu a je asi v pořádku, když se chlap - přiměřeně - vytahuje. On třeba vykládal podobný věci jako sunník - jak ty chlapi ty vztahy chtěj vždycky míň, než ženský. Nebo se mi snažil různě podrývat sebevědomí - řečma o tom, v čem všem jsou ženský špatný. Vždycky to ale bylo jen v té obecné rovině, nikdy tohle neříkal přímo o mně. A dávkoval to po troškách a s humorem, protože nebyl blbej jako Sunny a bylo mu jasný, že kdyby mi to napral přímo takhle natvrdo, tak ho pošlu do háje rovnou. Nebo "musíme si promluvit" o tom, jak to mezi náma není perspektivní - přitom já jsem měla pocit, že v tomhle je od začátku mezi náma shoda, ale on to postavil tak, jakože se z toho cítí mizerně, že mi tak ubližuje :)). Tak jsem si řekla, že je to magor a že tohle nemam zapotřebí a do toho háje jsem ho poslala stejně. Ale znovu přišel a ukecal mě (to jsem byla ještě mladá a nechala jsem se) - nakonec jsme se pochopitelně stejně rozešli. Asi po půl roce mi znovu volal, že si zase "musíme promluvit" - nejdřív jsem nechtěla, protože jsem to měla za vyřízenou věc, ale protože otravoval, tak nakonec jsem se s ním teda sešla - začal mi vykládat, co všechno jsem v tom vztahu dělala špatně - očividně chtěl vyvolat konfrontaci - a já jsem pořád řikala "no jo, tak jo, tak vždyť už spolu stejně nejsme, tak ti to může bejt fuk, ne?" Když jsem se zvedla, že už mě to fakt nebaví a jdu domů, ať si povídá, co chce, tak na mě vypálil poslední zoufalej pokus: "A stejně jsem ti zahnul, když jsme spolu ještě chodili!" Asi čekal, že začnu plakat :)) Tak jsem řekla "ahoj" a šla jsem.
    Dneska mi to přijde legrační, ale tenkrát mi z toho bylo blivno. Jeho další vztah probíhal úplně stejně - a mám pocit, že pak už žádný další ani neměl (a že už je to řada let)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    NICOLE: já bych to ještě rozšířilo v bodu 3
    3a, jde o to léčit si mindráky sexem
    3b, jde o to léčit si mindráky vztahem

    a jak se tě pokoušel manipulovat do toho abys ho adorovala? Jako sebevychloubáním?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NICOLE: zajimave, prohod poradi na
    vztah
    mindrak
    sex
    a dostanes cyklus zivota:)

    jinak dobry postreh -jeden pan ma pocit,ze bych ho mela preci resit vic,ale u nej to vidim spis na lehke poruseni pravidel,nez na mindral
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SARAJ: já mam totiž pocit, že chlapů jsou v zásadě tři druhy:
    1) ty, kterým jde o vztah
    2) ty, kterým jde o sex
    3) ty, kterým jde o to léčit si mindráky
    Přičemž chlap, kterýmu jde o sex, si rád najde nějakou, které jde taky o sex, a je rád, že se s ní domluví a že nejsou zbytečný problémy. Ale chlap, kterýmu jde o kompenzaci mindráku, ten se to vždycky snaží dotlačit do polohy, kdy on jakoby nechce a ta ženská je do něj celá blázen. Taky jsem takovýho zažila - blázen jsem do něj rozhodně nebyla, ale bylo až neuvěřitelný, co všechno dokázal vymyslet, aby mě do toho vmanipuloval.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TAYLES:
    NICOLE:
    :)to zni dobre a pravdepodobne

    helej,ten nabubrelej trouba si podle mne fakt mysli,ze mamina je do nej zamilovana,protoze zensky to prece jinak neumi:)


    jezis,ja bych temhle typkum prala jednu poradnou mrchu do zivota,aby zjistila za co zivot stoji a kam se jejich dusevni vyvoj muze posunout:)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SARAJ: jak jsem tak pozoravala, co Sunnyněco píše tady i jinde, tak jeho pojetí vztahů mezi muži a ženami obecně je, že muži jsou ti, kteří 1) VĚDÍ a 2) stojí jen o sex, nikoliv o vztahy - a ženy jsou ty, co s do mužů beznadějně zamilovávají a jsou pak z toho celé nešťastné.
    Pro mě z toho plyne jediný možný závěr - dotyčný je chudák, co by moc chtěl, aby to tak bylo, ale jako na potvoru se do něj žádná ne a nezamilovat :))
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ále třesky plesky jsou to.. mám kamaráda, co cestoval do Indie asi tak o pět let mladší než náš fantom. slečnu, která dělala po zemětřesení na haiti humanitární pomoc, lidi co operujou, lidi co dělají krizové intervence při úmrtí v rodinách a nevšimla jsem si, že by kdokoli z nich tak neskutečně nabubřelej jako pán "skutečnej život"
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NICOLE: pozor,urcite v te Indii prosel kurzem meditace v nejakym klastere:)

    cela ta storka je vtipna,ale mne proste nastavaly ty 2 vety,na ktery jsem reagovala -miluju postoj -jen muj pristup,jen muj postoj je ten pravy jedinecny,bajecny,empaticky a slunickovy..na tyhlety pindy se max chyti nevycvalana 18 u piva nebo taboroveho ohne,le pardon
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SUNNYRAIN: no rofl :D
    Týpek co hodně cestoval, možná viděl hodně míst, ale to je tak všechno. Všude byl jen jako divák. Kdo myslíš, že toho ví víc o životě - ženská, co porodila a vychovává dítě, stará se o rodinu, o domácnost a kdoví o co ještě, nebo klučina, co toho hodně viděl - z okýnka letadla?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    nebo zas dělá nějaké psychologické experimenty jako jeden takovej před ním..to jsem taky řešili asi pět dní a nakonec se to ukázalo jako modelová situace. no ale proč ne. stejně v tom v podstatě není rozdil a všici si popovídáme :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jak to ctu,tak bud si tady ad a - sunnyrain resi srabacky resi sam sebe jakoze kamarada a v tom pripade je fakt hrozne chlapeckej svetobeznik
    ad b- ho otravuje,ze se s kamosem musi bavit u pivo o nudny mamine -aka zamilovany dracici,protoze prece zensky co nejsou freeeeeeeeeee nici dusevni vyvoj a karmu
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: jo a nepovažovat zdroje za jednu ze svých 5 životních priorit může právě jen ten, kdo k nim má velmi dobrý přístup nebo jich má dokonce tolik, že už má roupy - zkus mu je vzít a uvidíme, jak to s prioritami bude vypadat pak :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SUNNYRAIN: asi z krizkem po funuse,ale predpokladam,ze myslis konkretni holku a tvoje tvrzeni o tom,ze holky nechteji jen sex nemas jako sablonu

    :-) Nakolik je svéprávná mamina z vesnice, jejímž největším cílem bylo porodit dítě, v porovnání s mladým bohémským frajerem, který procestoval svět? :) -to myslis opravdu vazne??!!!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ZUZKAOU: nakonec ještě vyjde najevo, že ho ta maminka sexuálně zneužívá ..to je hrůza :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAYLES: jenže to je dost trapný, bejt jen nabíječ nudící se mamčy, zpestření na mateřské, když můžu bejt tajemnej cizinec - skoro guru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam