• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    CORIOLANUS: nemám. ale dokážu si představit, jaké to asi je, když je člověk odkázán úplně sám na sebe (tím ale myslím sám na sebe, ne že má barák po babičce a tisíc známostí, který ho tlačí na pracovní místa a tak dále a tak dále - v tomto mi nyx taky někdy trošku přijde mimo realitu). + s lidma, kteří mají existenční problémy se v podstatě potkávám denně..vím, jak málo stačí, aby byl člověk,klidně v padesáti letech, závislej na někom jiném. a některé řeči mě prostě serou :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORIOLANUS: no to pravděpodobně tvrdí mladá paní, takže zdejší vypravěč to má z druhé, až třetí ruky.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TAYLES: a mimochodem, sunny psal, ze se manzel o dite prakticky nestara, ne? ze je na to panicka sama samotinka..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TAYLES: hele a ty mas dite? protoze me az fascinuje, jak strasne moc jsou tvoje prispevky na toto tema trefny :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    CORIOLANUS: ale i tak organizačně..že je vůbec čas a chuť...podle mě to zas znova poukazuje akorát tak na to, že panička doma nehne prdelí, nemůžu si pomoct (i když teda nechápu, jak to má teda zařízené nebo jestli je to skutečně výmysl). a jestli má teda skutečně tolik času, tak by třeba mohla trošku s manželem spolupracovat a máti (babička) by si koupila něco pro sebe, no ne? ale to by nesměla být mladá paní tak mentálně nezávislá nebo spíš nepřítomná
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: mimochodem, moc se mi libi, jak to zni.. zenska co si koupi svetrik je hloupa materialisticka bydlenka, daleko hodnotnejsi je zenska, ktera zahyba manzelovi a otci sveho ditete :D
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TAYLES: presne.. ja napriklad naprosto nechapu potrebu mlade pani poridit si dite s nekym, koho zacnu podvadet ihned jak se naskytne prvni prilezitost..
    uz jsem rikala, ze v tomhle pribehu (at je realny ci imaginarni) fandim nejvic manzelovi.. protoze ac je to udajne debil z delnicke tridy (muj otec je elektrikar - hraje sachy, poker, mluvi dvema svetovymi jazyky a cte prof. belohradskyho) je mi asi tak 100x sympatictejsi nez nasi rozervani empaticti, bystri, svetaznali a strasne nezavisli milenci.. fujtajxl :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    a je pravda, že pokud se přidržíme aspoň trochu tématu klubu, tak mně se tento druh nevěry zdá skutečně neobvyklý. hlavně pokud v tom figuruje tak maličké dítě a nevěra je na ženině straně. zvláštní to teda docela je
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: znovu opakuji, ze nevis o cem mluvis.. bezdetny clovek NEMA NEJMENSI PONETI kolik penez sezere pece o dite.. mam moznost srovnavat.. vetsinou nejvic krici, ze prachy jsou nedulezity clovek, co je ma.. kdyby ji maminka odstrihla od "podpory" a manzel kopnul do zadneice, vsadim boty, ze by najednou prachy zas takovy hehe nebyly.. a to o cem mluvis nesvedci imho ani tak o jedinecnosti dane slecny jako spis o totalni nevyspelosti, nezralosti a nezodpovednosti.. do dusledku totiz postarat se o vlastni mlade je spis pud nez cokoliv jineho a byt mentalne nezavisla na zdrojich je sice prekrasne, ale sunar, pliny, zimni kombinezu, kocarek etc. z toho fakt nevycarujes..
    SUNNYRAIN: kolik deti mas?
    TAYLES: tvl, tohle je prispevek tak za 100 palecku a ne za jeden!!
    TAYLES: a tohle taky :)
    SUNNYRAIN: tady nejde o svetrik, svetrik je nadstandard.. tady jde o to, ze trimesicni alergicky kojenec vypije umeleho mlika v hodnote 3000,- mesicne.. to je na mile vzdaleno jak suchym rohlikum, tak debilnim svetrikum..
    SUNNYRAIN: jak by clovek reagoval.. hmmmmm, napriklad ja, matka od rocniho ditete, rok vdana za chlapika, ktery dre obcas i na brigadach, abychom cojavim mohli na rodinnou dovolenou na 3 dny na sumavu, si treba natolik vazim jeho starosti o me a o nase dite, ze mu nesukam za zadama s radoby svetakama ;)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: a proč jako? proč jsi sem přišel? otravovat žejo. a nelži! :) to je hrozná nuda, když ten příběh tak ztrácí na autenticitě a je vidět, že ti vlastně nejde o příběh, ale o reakce na příběh. nejsme v laboratoři
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TAYLES: počkej, to ale platí i nadále. "vesnická nána" asi nesedí, ale hádám, že ve Tvém kontextu Ti přitakám, jakože "sedí". Popřel jsem to snad čímkoli? Několik vlastností jejího charakteru jsem vypíchnul. Stále vše platí. Na cokoli dalšího se ptejte... :) (Např. účetní knihy a jiné významné informace pro váš úsudek. Dle vlastní libosti, máte svobodu projevu.)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: no ale počkej, tady šlo především o formu. to ty jsi tu maminku podal tak, že z toho vyšla jako vesnická nána, která světoběžníkovi prakticky nemá co nabídnout..kromě teda postele.
    kalí vodu :)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TAYLES: no ale to je další Tvůj moc pěkný příspěvek.
    vymění holka vlastnictví svetříku za možnost několika dalších minut s týpkem, který má něco v hlavě? :) ano, vlastně i na to se ptám. jak kdo by reagoval v obdobný situaci? :))

    mě třeba to s tím svetříkem ani nenapadne. :) Tebe napadne. :) různé přístupy, různé priority, to mě baví. :)))
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TEKKIT: tady se NICOLE zastanu. mohlo jít jen o její reakci na mnou vyprávěný příběh. začátek jsem podal absolutně stručně, a možná i trochu záměrně, si v něm (kdo chtěl) mohl zachytit slůvka "mladá mamina" = "neví nic o životě". To rovnítko jsem samozřejmě vynechal, ať si ho vidí/nevidí, kdo chce.

    Fakta ale zůstávají. Holka je bystrá. Ale život neměla lehký. Přes každodenní starosti a stereotypy a tradice lidí kolem sebe, (ne)vzdělání toho o životě mnoho pochytit nemohla. Toť fakta.
    Protloukat se světem na vlastní pěst, navíc s vnitřním cílem "něco se o sobě/lidech dozvědět", to jsou další mnou zmíněná fakta, o týpkovi.

    (Dodám, že ani já si nemyslím, že oduševnělá, vzdělaná a inteligentní úspěšná žena by neměla právo mít vlastní dítě. Ani já si to nemyslím. Ale to jsme mimo příběh.)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: třeba ta, jejíž manžel celej den dře jako kůň a Indii si prohlíží v katalogu cestovní kanceláře? a tak dále. no prostě musíš se v tom špehování víc snažit a přinést nám materiál, účetní knihy všech osob, fotografie, videozáznamy, výpisy od operátorů a pak to proberem, jo
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NICOLE: já teda nevím jaký jsou stereotypy mezi "mladými nezávislými muži":))) asi tak dobře jako ty, ale rozhodně nepodceňuju, že mít rodinu je "záhul". Uznávám to a respektuju...Reagoval jsem na tvůj příspěvek, ze kterého jsem měl pocit že v podstatě kdo se nenechal přivést do jiného stavu - vdal se - vychovával dítě, ten nemůže vědět nic o životě i kdyby se na hlavu stavěl...To si nemyslim...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TAYLES: oki, téma uzavřeno. o hladovění nejde, vyjasnili jsme si to. například si ale holka nekoupí novej svetřík. (a která matka jo...)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TANAIS: velký omyl. zopakuji to. odpovědi přicházejí velmi různorodé. a je právě zajímavé (pro mě) sledovat tu různost odpovědí. pokud máš potřebu známkovat, jistě bys někomu dala za 1 a jinému za 5. :)

    ale to je jen humorná vložka, která Tě zaujala... ta se týká ostatně každého fóra...

    zajímavější (pro mě) jsou ty nejrůznější přístupy k tématu. různost odpovědí. pro někoho je důležitý majetek, pro jiného moralizování, pro jiného... víš... každý má právo věc uchopit jakkoli chce. a každý to zkusí. a každý jinak. :) je zajímavé to sledovat... :))
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: jenomže otevírání nových životních pravd je ti k hovnu, když ty a tvoje dítě nemáte co žrát. to je všechno, co jsem tím chtěla říct.
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    NICOLE: ok. od vypravěče by bylo spravedlivé přiznat, že ví velmi přesně, jak to je s malýma dětma a matkama na mateřské. pohybují se tady různé případy a někdo by třeba nevěděl. tedy já vím.

    další zodpovězená otázka příběhu - manžel to "neví". jeho myšlení zaměstnávají stereotypy víc než co jiného. přátelské srdce. ale co s tím, když manžel neví, která bije. a o dítě se stará jen matka...

    TAYLES: jo, já si v tom hledám to svoje "filosofické", to zas jo. o mě nejde, takže můžu. ale reakce lidí mě zajímají. stejně jako oni si i já zkouším odpovídat - jak bych se v obdobné situaci choval?

    úcta ke zdrojům
    vs.
    zamilování, láska, a otevírání nových životních pravd, přístupů, postojů...

    to je přesně to dilema, proč se manželka jednou rozvede, a podle mě tohle týpek (předem) ví. a to je další dilema. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam