• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TANAIS: skladam idealni zenu:-) kvalitu dohanim kvantitou.....zena je hodna, pracovita, zazemi super ale nic se mnou nechce podnikat tak tohle misto obsadila tenkrat ta kamaradka ale tu jsem byl nucenej kvuli tem vylevum a labilnimu chovani poslat do haje a co se tyce sexu tak to je spis na odreagovani aby mel clovek nejakou zmenu. Toho se muze ujmout jakakoli i kdyz s kamradkou asi lepsi nepraktikovat, holkam to leze prilis na mysl.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KUATO: neumím si představit, že by to fungovalo dlouhodobě. Paradoxně si dokážu představit, že by můj muž měl nějakou milenku snáze, než že by mi jiná žena začala kecat a ovlivňovat věci, které dělám.... a jak píše Valentina - trojka je prostě blbá... protože jsou vždycky dva proti jednomu.... a skoro bych věřila, že nakonec ty dvě budou proti Tobě ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    PSYTRANCE007: no, počkej... a proč teda s ní vlastně jsi?... Mně to nějak uniká... Šukat chceš jinde, doma ženu zase až tak nepotřebuješ, protože si většinu věcí obstaráš a nejraději jsi sám... Kde je smysl takového vztahu?...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VALENTINA: ja myslim, ze pokud vylozene ex nebranis ve styku s detmi a on na deti vylozene nesere, ze se to nestane...
    spis asi jde o to, aby decka rychle pochopila, ze zivot neni pohadka a laska nebyva na celej zivot..
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    VYHULENY_UFO: tak já to svým dětem udělala, takže čekám, že mi to taky jednou vyčtou, že jsme s manželem nezůstali spolu:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VALENTINA: vo tom zadna, ale me to proste smrdi tim, ze jsou deti tak trosku rukojmi svych rodicu.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    VYHULENY_UFO: mám to ze svého dětství naprosto stejné jako ty. Ale fakt nikdy nevíš, co je pro koho lepší, to ukáže čas.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a majetek jsme delili i behem naseho bezdetnyho rozchodu, preci jen bejvalka do myho bytu a hypoteky neco ulozila.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NTR23: i kdyz je to fakt, ze je to takhle asi pohodlny... servis porad jede asi az na ten manzelskej sex ..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NTR23:
    VALENTINA: ja nevim, myslim, ze deti dobre poznaj, ze tatinek s maminkou si na rodinku jenom hraje. ja ze svy zkusenosti od svych rodicu jsem zastancem nazoru, ze nema smysl drzet svazek jenom kvuli detem.
    //moje matka rikava, ze se mela nechat s fotrem rozvest, protoze ten svazek nemel po deseti letech smysl. citil jsem to i ja jako dite, ze ty hratky na rodinu jsou jen hratky pred navstevami, babickami a tetami...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    VALENTINA:
    VYHULENY_UFO: Nejen děti. Nemusíš řešit půjčování dětí. Když někam jdeš, tak se stačí domluvit a ten druhý je doma. Víš na co se můžeš spolehnout od manžela/manželky. Nemusíš dělit majetek.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    VYHULENY_UFO: tipuju že právě kvůli těm dětem. bez dětí se odchází snáz.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUATO: tak to hodne stesti, ja bych nemel nervy na to resit dve kundy v jedny domacnosti. ale pripominas mi myho zamestnavatele, jenze ten uz ma kluky kolem 30+, takze nevlastni bratricek a sestricka jim prilis nevadi, stejne jako ze maji dve babicky z nichz jedna je mladsi nez oni :P

    NTR23: a k cemu to ma smysl zit jako pratele nebo bracha se segrou? neni lepsi bejt sam?
    //ptam se proto, ze jsem po 11letech ukoncil vztah,bez deti nastesti, jelikoz zit "se segrou" ve 40 letech mi neprijde ok...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    KUATO:
    VALENTINA: Navíc vlastní názory se většinou v v průběhu času měni. To co mi před pěti lety přišlo jako totální nesmysl mi dnes už tak nepřijde.
    KUATO
    KUATO --- ---
    VALENTINA: no jo, pred rokem jsem si to myslel taky, ale ted mi to vlivem okolnosti nezbyva nez nejak vymyslet :o)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KUATO: mi prostě přijde, že počet 3 je nevýhodný, jak ve vztahu, tak v přátelství, vždycky je někdo navíc:)
    KUATO
    KUATO --- ---
    VALENTINA: tak, imho na to nejde vytvorit zadny mustr. musi se usit naprosto individualni reseni, ktere bude zohlednovat osobnostni nastaveni, potreby i zaseky a komplexy (ktere se muze a nemusi darit resit) vsech zucastnenych osob.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KUATO: já bych tedy druhou ženu ve své domácnosti nechtěla, a v posteli už vůbec ne:) ale cokoli vyhovuje vám třem,je v pořádku:)
    KUATO
    KUATO --- ---
    VALENTINA: nedelam si zadne velke sny, uvidime, zda je to vubec mozne. mozna bude lepsi, kdyz zustanou (zit) oddelene, ale zit pokupe je vyhodnejsi protoze vic casu dohromady. jinak jsem bud s tou nebo s tou. jakym zpusobem zorganizovat a travit cas v posteli je druha vec :o). to bych tady ale nechtel resit.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KUATO: tak tenhle model by už byl asi na mě moc, ale jinak mám pěkný vztah k svému muži(snažím se) i k jeho milence:)
    když jedou s našimi jejími dětmi na dovolenou, tak jim udělám svačinu(všem:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam