• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: sem u toho řval když na tom stál suchánek!

    4 Kwjet:
    dobře bejku :))
    kam dál? ex sports?
    KWJET
    KWJET --- ---
    AAHHWISEGUY: jj, lajna je stejná, liší se akorát způsob napínání.. navíc set Master jde napnout ještě mnohem víc, než zvládneš jenom s ráčnou, která je v Jumpu.. samozřejmě rozhodnutí je na tobě, ale co se týče praktičnosti, tak Master je na tom líp, než Jump, kterej je stavěnej hlavně pro začátečníky atd. tož tak, slack hajl Q
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KWJET: bylo to dobrý, myslim, že to nesestříhali špatně :)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    KWJET: pri zachovani stejnych vlastnosti jako Jump?
    KWJET
    KWJET --- ---
    AAHHWISEGUY: ahoj, osobně bych ti doporučil spíš set Master, karabiny jsou na napínání spolehlivější než ráčna a napneš s nima i mnohem delší lajnu ;) ráčně je dobrá do začátku, napínání s ní je relativně rychlý a jednoduchý, ale ani karáble nejsou o moc složitější a do budoucna se víc vyplatěj.. ;)
    T_MAX: hehe, oukej, tak ty mi ještě můžeš tykat, ale všichni ostatní Pane Hwjezdo!! :D kua už aby to dali na net, televizi nemam a zajímalo by mě, jak to sestříhali.. prej pyčovina, ale co, dostal jsem slackline na Novu a to byl záměr.. :) tož slack hajl Q
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KWJET: hrozná tv pornstar :)))
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    jaky set doporucite na pokracovani se slacklinem?
    dlouho jsem ted nemel prilezitost chodit, ale nedavno jsem znovu vytahnul 10m a po par hodinach jsem to opakovane presel. rad bych neco delsiho, prpadne aby se na tom dali delat nejake "psi kusy" jako surfovani atp.
    koukal jsem do slackshopu a zamlouval se mi ten set jump http://www.slackshop.cz/jump/
    nejake komentare, zkusenosti?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KWJET: Jo, to jsem viděl asi před třema rokama nějaký video týpka, co to pověsil za dvě větve, natáhnul to jen tak rukou na uzel a jal se na tom blbnout .. šlo mu to skvěle a na nějakejch 10 metrech měl právě průvěs asi 2 m . hrozná žvejka, ale ten týpek na tom dělal hrozný věci :D
    KWJET
    KWJET --- ---
    BUDDHA: dík za tip mrknu ;)
    LUNIX: tyjo tak to je hustě z ruky.. ale taky dík za tip, nejdřiv asi zkusim ten jelení příkop, protože to je nejblíž, a když mě budou vyhazovat tak začnu zkoušet jiný fleky..
    tož slek hajl Q
    KWJET
    KWJET --- ---
    T_MAX: tywoe prdlajs, to je právě nejlepší, když máš lajnu pověšenou 2 metry vysoko a stejnak tě v půlce šimrá tráva na chodidlech.. ;) bo aspoň já to zbožňuju, to si pak člověk fakt připadá že se vznáší ;) a chce to hodně ladit, moc se v tu chvílli na lajně nevrklat, protože jak si štrejchneš o zem, tak je to teprve hustý :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SQUEAKY: No :D a když jen vystoupíš, tak máš koňara přes celý záda :D
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    LUNIX: optimalni to urcite neni, je tam dost houstin po obvodu, takze se tam musis trochu prodirat, je to taky nejaka rezervace, ale vyhodit by te nikdo nemel. moc lidi tam nechodi.
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KWJET: Loc: 50°7'28.356"N, 14°21'23.512"E Lysolaje - Housle by asi byly pouzitelny, ale je to kapku z ruky a taky je to taky imho hlubsi nez 10m a v te posledni casti je to nelozitelne smerem zespoda vzhuru, takze bys to musel obihat okolo.

    Siroke to muze byt tak 15m, takze kdybys tam nasel nejakou vhodnou konfiguraci nasikmo, tak by ses mohl na tech 30-40m snad dostat. uz jsem tam dlouho nebyl, kazdopadne kotvicich stromu tam je urcite dost.
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    T_MAX: mas pravdu .. 5 centi nad zemou je na prd .. clovek si ani nemoze podskocit :)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: Kubajs tak me napada - takove mistecko nejkejch je na vysehrade. (http://amapy.centrum.cz/?q=praha+vy%C5%A1ehrad#x=-743204@y=-1045474@cs=1@sidx=13@pg=1,5@pl=@app=0@q=praha%2Bvy%C5%A1ehrad) Je to jak bys sel z hradeb smerem dolu k řece (slepá cesta po pravé straně). Cca 7-8m vysoko délku nevím jak to tam jde...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUNIX: jak říká Kwjeták, jakejkolik obchod keberci, kde maj deklarovanou i aplikaci .. tam budou mít hromadu zbytků a nebo si prostě zajdi do krámu a ten 1 m2 si kup, ta stovka tě nezabije, ne? :)



    KWJET: nojono, budem na to muset vymyslet nějakou kladečku a nesrat se s tim :)


    SQUEAKY: Ono když couráš nohama 5cm nad zemí, tak je to spíš nahovno, než fun :)
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: docela dobrý jsou koberce Trend - mezi Kolbenkou a Vysočanskou.. myslim, že nějaký odřezky tam maj, otázka jak velký odřezky máš na mysli :) joa určitě bys sehnal nějaký kusy koberce (popř. tlustýho filcu) v provaznictví na Florenci..

    T_MAX: jj, jednou jsem napínal v ráčnou i 30 m, ale s docela statickou lajnou a stejnak to bylo gumový :) 15 m je pro ráčnu optimální, na delší lajny je lepší Ellington, nebo kladečky.. :)

    hele, nevíte náhodou někdo o nějakym údolíčku v Praze, kde by se daly napínat nějaký midlajny? něco ve stylu, jako je Dolní Jelení příkop u Hradu, teď jsem na to koukal když jsem jel tramvají kolem, ale bojim se, že by mě odtamtud rychle vyhodili.. mam na mysli todlencto

    prostě flek, kde by se rychle dala napnout nějaká vysoká lajna, tyhle údolíčka (příkopy) jsou na to ideální, ale Prahu nemam zas tak moc zmáknutou, tak kdybyste někdo o něčem věděl, byl bych vděčnej za tip.. aneb trénovat se musí :) ideálně aby se tam dalo napnout něco kolem 10 m vejšky a 40 - 50 metrů dýlky.. ale budu rád za jakejkoliv tip..
    tož sleku zdar a ať to chodí Q
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    LUNIX: co mladý kutil v dlouhé, osobní zkušenost nemám - ale to je jedinej shop co me tak napada..
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    T_MAX: cim volnejsie tym viac fun, nie? ;D
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    nevite kde sehnat odrezky kobercu nekde v okoli centra prahy? nejaky typy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam