• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PHRASE: jj, to je ono, akorat nechavam trubice na prstech (pravitku), protoze z tech predlokti je to takovy dost navolneny (nekomu muze vyhovovat)
    BOO: radsi si kup, vis jak se to rika..kdo si hraje... .-]
    D_RIM: par hodin to zabere, predem upozornuju abys nepodcenovala vyznam pribalenyho zavazicka, bez nej maj ocka tendenci z hacku sjizdet
    KAPPA: zatim mrkni na to co sem davala PHRASE

ja jsem do mleti zapojila celej autobus pri dlouhy ceste za snehem do francie, naleteli na nazev 'mlynkovaci workshop'...ale zpetne musim rict, ze to asi ze vsech nejvic bavilo brachu, kterej se snazil vymyslet nejakej zlepsovak na toceni klickou (je to ve fazi vyvoje, implementace vrtacky se mi jevi jako hodne dobrej napad, to by bylo klubko raz dva vymotany)

toz se pak nezapomente pochlubit, rada se podivam na vase vytvory .-]
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    SARKALINA: Kdybys to natocila, bylo by to supr, taky me to zajima .)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    DUFFKA: pletu to na prstech, ale da se pouzit 20ka jehlice, klasickej postup hladce/obrace. muzu zkusit natocit pro lepsi predstavu, ale fakt nechci casove nic slibovat, mam ted srumec
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARAJ: ne, mlynek dokaze schroupnout i uzlik, kterym klubicka navazuju
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    ja bych chtela poprosit o navod, jak pak ty rolicky spletas... dekuju
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARKALINA: asi se zeptam uplne mimo,ale dutinky pak sesivas?
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    SARKALINA: Teď mají něco podobného v Tchibu.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    D_RIM: mlynek co mam ja

tusim ze se dela jen jedna velikost, a to na vlnu o tloustce 3-3.5 (?) a leze z toho pravidelna trubicka viz

maji ho treba tady
    pletací potřeby | mlýnek n a pletení dutinek 624145 | Kaleidoskop přízí – pletací příze, háčkovací příze
    http://www.i-pletaci-prize.cz/...shop/2-1-pletaci-potreby/0/5/1292-mlynek-n-a-pleteni-dutinek-624145

mamca ma takovej polomlynek, kde musi kazdy ocko prehazovat rucne a ta trubice je z toho takova rozvolnenejsi, viz ta modra zihana sala. stroj vypada takhle a udajne uz tuhle vychytavku znaly nase babicky (potvrzeno moji babickou) - pro srovnani s retrem:

pokud si chces usetrit praci, tak se da koupit hotova dutinka.

pro predstavu - v tom sedym nakrcniku je asi 10 klubek 50g vlny .-]
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: sikulky, jak mamca, tak dcera ;o)
    (muzu se zeptat na ten "mlynek"? jak to vypada a kde se to da pripadne poridit?)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a jeste jsem dneska spichla sato-triko
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    pletu pletes pleteme

modrej s modrym nakrcnikem ma na svedomi moje mamca (nerada bych se chlubila rodinnym perim .-) ten sedej je umotanej z mlynkovejch trubicek
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    OXIDEK: posta .-]
    OXIDEK
    OXIDEK --- ---
    Ahoj,

dostal jsem na tebe doporučení ohledně tvorby plugu,,? Mohl bych se s tebou domluvit na vyrobě plagu velikost 11-12 mm??? Z jakého materiálu tvoříš???

Děkuju za odpověď.

Jirka
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    SARKALINA: to je dobrej typ... Misto vlizelinu nazehlit pevnou zaplatu... Zkusim a dam vedet:-)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PETT_A: dekuju .-]
    druk v kombinaci s elastickou teplakovinou je problem no. vypadaly mi na teplacich (1x klasicky druky, 1x bejby patentky). od ty doby jsem je na teplakovine nemela moznost pouzit, ale po konzultaci s mamkou se obe priklanime k nazoru, ze by mohlo fungovat nazehlovaci platno (takovy to co prodavaj jako zaplaty), tj. silnejsi a hlavne neelastickej material (coz je podminka, kterou vlizelin nesplnuje)
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    SARKALINA: Moc hezky vyrobky, ses fakt sikovna... Me tak napada, jaky pouzivas druky? Ja mela ted medeny od kohinoru a meli tak pevny zapinani, ze pri otevirani se to vyrvalo i s latkou (tlusta mikinovina) a to jsem to mela podvylozeny vliselinem.... Druky jsou peklo pro me :-/
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: https://www.facebook.com/sarka.lina
    pokud byste to chtel nekdo sledovat dvouma kanalama
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: ok, sezenu si aktualni verzi videopadu a pustim se do toho
    SEMTELE: pokus kdysi davno byl, ale to uplne nedopadlo, nyx a FB uplne staci .-)
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    A nebo blog? .)
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    SARKALINA: no kdyby sis zalozila YT kanal s video tutoriala jak si usit jednodussi veci, tak te budu milovat!! Sama zacinam sit a bohuzel ziju daleko od maminky a v neanglicky mluvici zemi, takze se tim prokousavam uplne sama.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam