• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    SARKALINA: No mmt, to jsem teda nejak prosvihla :P
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    MARKYYTKA: vezmu na bazen zitra..motivacni, aby se ti lip plavcilo .-))
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    Ten dortik pro Lubku!! vypada hodne luxusne :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Jak jste stravili leto? Ja jsem se pomalu ale jiste presunula ze zahrady do kuchyne..

(kdyz na to tak koukam....to vypada skoro jako reklama na veganotic .-)
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    a co ten hrb na tech zadech?!
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    SARKALINA: slusi, moc, hlavne ty svaly jak se rysujou :))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jeden vikendovej autoportret
    PAZZITKA
    PAZZITKA --- ---
    ahoj, chtela bych si nechat usit jeden outfit. bude obsahovat dlouhy saty, leginy, masku, korzet a drobne doplnky. Najde se tu nekdo kdo by se toho ujal? (predem se omlouvam za spam tem co toto vidi i v ostatnich auditkach o siti) :)

kdyz na to tady koukam, tak asi i boty :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    mame v dome ode dneska 6 novych clenu, z toho jedna bude v nasledujicich mesicich nase. prvorodicka britka / otec angorak. 3 sedy/3cerny, pohlavi zatim nezname. prubezne je budu fotit, pokud byste mel nekdo z mistnich s pozitivnim vztahem ke kockam zajem, tak se mi ozvete do posty.

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    nevim kolik z vas to pripadne oslovi, ale v ramci shaneni nigari (ingredience pro vyrobu domaciho tofu) jsem narazila na fakt vybornou stranku
    Potřeby a suroviny pro výrobu | Ekokoza.cz
    http://www.eshop.ekokoza.cz/

krom toho, ze se u nich daj sehnat potravinarsky suroviny (vyroba tofu, tempehu, syru, cokolady, ), v nabidce maj i pomerne sirokou skalu produktu pro vyrobu domaci kosmetiky (sampony / dekorativni kosmetika / mydla / oleje / apod) a drogerie (praci prasky / svicky)

a cenove hodne friendly

ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    SARKALINA: Vorlíček krásnej- jestli je ještě neudaný a Praha, brala bych na ho chatu. Dej prosím vědět do pošty. Díky.
    KAREN
    KAREN --- ---
    SARKALINA: hmm jeste mam co trenovat)
    mela jsem polyesterovou nit a sila jsem vetsinu na overlocku, lemy kolem rukavu a vystrihu na obyc stroji, dvojitou patkou - tam prave vznikly ty hrbolky, ale spis kvuli tomu, ze jsem si tu latku nerovnala dobre, hodne se roluje... presny slozeni si nepamatuju, haluzim, jestli je tam hlavni bavlna nebo viskoza + 5 % lykra. (ehm v tom obchode meli techhle materialu hromadu...)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    LABARCHA: super, rada te uvidim .-)
    LEENA: dekuju .-)
    KAREN: pokud zvladnes praci s upletem, siti dalsich veci bude brnkacka .-) sila jsi elastickou niti, nebo na (c)overlocku?
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    SARKALINA: perfekt, diky!! jdu :)
    LEENA
    LEENA --- ---
    SARKALINA: prima aktivity, je to krasa!
    KAREN
    KAREN --- ---
    SARKALINA: mno... zatim je to idealni na chozeni kanalama: u tech kalhot je hrozne vyyhodny, ze se do nich vejde jeste clovek navic - nebo kdybych treba nahodou jednoho dne cekala 4cata a moc mi chutnalo,D a tricko je super, barva oblohy k mym ocim, jen se tam v lemech udelaly presne ty hrbolky, ktery jsme si pred sitim rekli, ze tam prece nechcem, ale kdyz si dam panaka, budu v tom chodit mezi lidma zcela bezostysne)) a chlebnik vypada, ze dalekohled pojme, ale uz jsem parala a presivala a kdo vi, jak to s nim dopadne, ale kanatum to stejne vadit nebude)))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    KAREN: super, jsou tvoje .-] a doufam, ze nekdy uvidim na vlastni oci, cos vytvorila .-]
    KAREN
    KAREN --- ---
    SARKALINA: kdybys ty burdy jeste nemela udany, mne by se hodily... zn.: prvni "semestr" kurzu siti v mistnim dome deti a mladeze mam temer za sebou, usila jsem si obri gate na cviceni, upletovy tricko s netopyrimi rukavy a mam rozsitou tasku na dalekohled a svacinu ,D
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a kdyz uz jsem se tu dneska tak rozepsala..tak zaverem jeste pozvanka na sobotni workshop feldenkraisovy metody, kdo praktikujete jogu, tak mozna znate..

pocet ucastniku 14. ted koukam do rezervaci, ze je tam posledni volny misto .-]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    neco malo z mejch soucasnejch aktivit souvisejicich s rekonstrukci domu a zahrady

osazeny koryto

novej kus odpleveleny zahrady vc. vyuziti polorozpadly bedynky na bylinky

ptaci satelit

vysemenilo se nam na zahrade spoustu vorlicku, pokud byste nekdo chtel

interierovej pokus s zivejma zavesama

a jeste jeden cvak z obyvaku - vyhodila jsem zaclony a spolu s market jsme zrenovovaly bambusovy rohoze, ktery maj ted svoje misto na okne

nedavnej nacrtek vestaveny skrine, momentalne cekajici na zpracovani truhlarem

v souvislosti s cimz me napada..vyhledove me ceka renovace cernejch drevotriskovejch prodejnich pultu (zavreli jsme rodinnej kram), tak studuju techniku fladrovani, protoze me nenapada jina moznost, jak ty pulty privest do pouzitelnyho stavu..nemate s tim nekdo zkusenost?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a jeste jedna informace..psali mi ze zlina, ze na srpen 2014 planuji kurz vysekare:

"Účastníci se seznámí podrobně s usní, jejím složením, tažností, jadrností jednotlivých částí, umísťování nožů na useň z důvodu hospodárnosti, ale také obuvnických zákonů-tažnost dílců a pod. Budou se učit podrobně rozpoznávat všechny materiály, posuzovat materiálové vady a zapouštění vad do dílců (kde to může být a kde ne). Také se budou učit dílce ručně vykrajovat pomocí krájecího nožíku, ale také i vysekávat, což není od věci. "

kurz je tusim tydenni a bude zdarma

ja se ho ucastnit nebudu, protoze jsem neco obdobnyho uz absolvovala, ale pokud by to nekoho oslovilo, ozvete se mi do posty, poslu vam kontakt

konec hlaseni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam