• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAPPA: týden, ale intenzivní... .)
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    MIKATCHOU: tyden jsi tam byla ? .))
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    Kdyby to ještě někoho bavilo číst... :)
    Bahía de los cochinos (19.-21.12.) « Mikatchou
    http://mikatchou.wordpress.com/2012/01/10/bahia-de-los-cochinos-19-21-12/
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    KAPPA: aha diky:)
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    PPNEKK: asi nejlepsi pruvodce na trhu
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    KAPPA: coje to Lonely Planet ?? :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    RAJCHE: tak ti mi povědomí nejsou .)
    KAPPA: v zátoce Paul Newman tvrdil, že tam žraloci nejsou. A pozor - na severu jsou měchýřovky portugalské - smrtelně jedovaté medůzy!
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    supr, dekuju, mapa skvela!

ja se tak tesim!! videli jste zraloky? ,)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    RAJCHE: nebyl to náhodou chlapík, kterej má úbytko v Playa Giron, ale působí v středisku v Playa Larga?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    KAPPA: da se samozrejme pod 25CUC...kdyz je vas vic, nebo kdyz chcete vic ponoru. Pak nam pujcil i nejaky zakladni snorklovaci vybaveni na zbytek dne zadarmo.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    KAPPA: V zatoce svini je prima chlapik. Nabizi ubytovani, luxusni jidlo a samozrejme potapeni. Da se ukecat na prima cenu. Kort v zimni sezone.
    Tady je jeho barak. Jmenuje se Felix.

Souradnice: 22.288129, -81.203682
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    vida

btw, muj pritel se na severu potapel a tvrdil, ze se mu jih zda levnejsi... jeden ponor v Zatoce svini stal 25 CUC
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAPPA: ale jinak prý to je super i na severu, ale tam jsem nebyla...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAPPA: my jsme dělali ponor na Bahia de los Cochinos, nebo-li Zátoka sviní a bylo to super. Dive centra budou všude stejná, neboť jsou to ve všech případech "státní podniky". Vygoogluj diving in Bahia de los Cochinos.
    Je tam úžasnej sráz asi v 15ti metrech. A v Playa Giron je jeden super dive instruktor co vypadá jako Paul Newman a za Studené Války pracoval jako válečný potápěč :))
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    Prosim nekoho, kdo mate zkusenost, tipy na diving centra... ?
    Chceme alespon tyden venovat potapeni se, behem te doby tam vyzkouset i vice mist, tak kdyztak jsem jedno ucho .)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAPPA: to máš pravdu :) já bych ti to i půjčila (ráda si LP nechávám jako suvenýr) ale bohužel jsem jí nechala v Kanadě a od pátku už jsem zas v české kotlině...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    další pokračování, leze to ze mě jak z chlupatý deky...
    https://mikatchou.wordpress.com/2011/12/28/udoli-vinales/
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    MIKATCHOU: ne, ale kazdej to pouzije tak jednou, tak jestli nekdo ma a vali se mu doma, proc kupovat novej..
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAPPA: no jestli je pro tebe LP velký finanční výdej tak bacha na Kubu, to teda pro turistu vážně levná země neni...
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    Ahoj, letime tam kouncem unora, na 17 dni, nemate prosim nekdo aktualni Lonely Planet na pujceni? Nebo klidne odkoupim.. Chci usetrit.. Dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam