PERPLEX: byli jsme loni (leden/unor), auto resili jsme na miste, prisli do prvni pujcovny ve Varaderu (tusim ze je hned vedle Beny's House, nemuzu to ted moc najit, ale byl to Cubacar - maji pobocky po cele Kube, nebyl problem - teda ne moc velkej - dojet cestou zpatky do jakykoliv po ceste a auto na par dni jeste prodlouzit a pak vratit jinde, nez jsme pujcovali) a auto tam na druhy den nahodou bylo (ale byla to fakt klika, jinak dle informaci od ostatnich auta spis nejsou nez jsou). Meli jsme ho na 14 dni, cele jsem to odridil a nebyl to vubec zadny problem. Cesty jsou priserne, ale jezdit po nich za svetla se da uplne v klidu, pokud clovek neni prase a vyhyba se tem nejvetsim diram (najeli jsem tusim 2,5 tis. km bez sebemensiho problemu). Auto cinske (Geely tusim), takovej obyc sedan, pro 4 lidi a 4 bagly uplne v pohode. Pro nas uplne idealni na moznost jet uplne kamkoliv, nebyt omezem busama ci jinou mistni dopravou. V Havane jsme ho zahodili a chodili pesky :-)
ad elekrina - trafo k ntb a nabijecka k fotaku by mela umet 110-240V (je to na nich napsany), takze staci US redukce (ten plochej dvoukolik) a verit, ze pujde proud :-) (nestalo se nam ale, ze by nekde nesel, vse se dalo dobit v pohode ve vsech casach).
tady je nas okruh, co jsem udelali -