VERO: priznam se, nemuzu vubec pochopit to stezovani si na kvalitu vzduchu. Jeste mozna v Havane (a to musel kolem projet nakladak), ale mimo Havanu vubec netusim z ceho by ten vzduch mel byt spatny. Ale mozna jsme jen meli stesti, kdyz jsme tam byli (je fakt, ze ja mel slunicko i v Pekingu, takze vubec nevim, co je to poradny smog) :-)
o jidle mluvit prej nesmim (rikal Quip), protoze jsem divnej (rozumnej, prase co sni vsechno) a chutnalo mi i v Mongolsku :-D ale jen tak na okraj, i kdyz asi Kuba neni uplne gastro raj - jako treba nekde v JV asii - tak ze by tam bylo jidlo vylozene spatny, to si rict netroufam. Mozna prilis mnoho Lomo Ahumado a obecne Cerdo na vsechny zpusoby, ale nebylo to spatny.
Ale chtel jsem se zeptat, zajimalo by mne, kdyz pises o tom snizovani ocekavani, s jakou predstavou, ze ktere bylo potreba 2x slevit, jste tam jeli. Protoze jestli se to tam za ten rok, co jsme tam byli my, tak vyrazne zmenilo, tak teda potes a je to hodne smutne. To ze se to zmeni, a urcite k horsimu, jak pise Quip, to jsem cekal. Ale ze by to bylo tak rychle... :-(