• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIBANECNizkokaloricke recepty, tipy aneb kdo hleda ten najde"
    LOVE_SIDDER
    LOVE_SIDDER --- ---
    CELULITIDA: ja sem to tu uz propagovala ale budu znova:D-je to testovinovy salat.mymu priteli chutna silene,muze se po nem utlouct.je to zelenina(led. salat,okurka,kukurice,rajcatka,paprika),testoviny,eidam a tatarska om. napul s jogurtem.nakrajet,smichat a jist studeny.je to vyborny.pro masozrouty je mozny dat tam kousky grilovanych kurecich prsou.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Ahoj všem, ehm, doporučte něco co si můžu zejtra dělat k obídku (ryby nerada připravuju- až na lososa .) A možná i něco co bude chutnat přítelovi? Díky
    MODROOCKA
    MODROOCKA --- ---
    LIUC: beru taky, neva, ze jsem v zahranici?:o)
    MODROOCKA
    MODROOCKA --- ---
    LIBANEC: staci obycejne zelene bylinky, bazalka, tymian, nebo takove ty provensalske smesi, mozno jednotlive nebo i kombinovat...:o)))
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    KAISERIN: no tak ? :-)
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    LIBANEC: no ja muzu doporucit nakladane patizonky akorat:)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    Mate neco s patizonem?
    LIUC
    LIUC --- ---
    kdyby nekdo shanel osobniho kuchaře, tak se dobrovolne hlasim na tento post ..
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    Normalne si na salat nekdy delam "cesnekovou" zalivku - zakys. smetanu, jogurt a cesnek, ale nemate nekdo nejakou odzkousenou variantu misto cesneku ?
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    V sobotu jsem grilovala hlivu ustricnou !! Mela jsem ji pichlou v zeleninovem spizu a byla to parada!! Lilek, cuketa, cibule, rajce, paprika, hliva - posypat grilovacim korenim a pogrilovat na alobale !!
    WERUSKA
    WERUSKA --- ---
    jj hliva je dobra ke vsemu ja ji teda davam do bramboracky:)

A jeste k tem pomazankam ja si delam takovou jednoduchou, nastrouhat kedlubnu a smichat s lucinou a pak trochu pepre, kazdy dle sve chuti
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Cauky psala sem to i do jinyho klubu, ale opravdu bych to chtela dodelat takže i sem;)
    Potřebovala bych pomoct s takovou jednoduchou tabulkou na tvorbu jídelníčku. Je s tím totiž propojená i tabulka nutričních hodnot jídel. Moje stávající tabulka vychází z informací z netu a má docela slušný mezery - různý zdroje maj různý hodnoty pro stejný potraviny a některý maj napsáno hodnoty nulové i když nula tam rozhodně být nemá - pro příklad mám velkou mezeru u alkoholu všeho druhu a v sacharidech u určitých druhů masa apod (poslala bych dotyčnému tu tabulku aby jí projel)...

Samozřejmě pokud by někdo měl zájem pošlu mu tabulku i v tomhle stavu (je v poho akorát člověk musí zdravě pochybovat a neskočit na to že pivo má 0 sacharidů;). Držela sem teďka takovou dietku (sacharidové vlny) a byl to fakt nedocenitelnej pomocník při plánování jídla a kontroly toho co sem zbaštila.
    BECKO
    BECKO --- ---
    jak tady byla debata o cottage sýru, tak sem si dneska koupila zeleninovej od meggle a luxus, salát nemá chybu
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    LIBANEC: Hlíva se dá vrazit úplě kamkoliv - zkušenost mám s rádoby čínou (hlívu dám hned po cibuli a na hlívu maso a zbytek) nebo s míchanejma vajíčkama (cibulka na ní hlívu smažit až bude měkká a na to prdnu vajíčko - samozřejmě sůl pepř a tak)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    Tak sklizim prvni vlastni hlivu, nemate nekdo nejake osvedcene recepty ?
    SASH
    SASH --- ---
    tady taky zepár receptů
    http://www.f-sport.cz/print.php?id=84
    ROLNAS
    ROLNAS --- ---
    sojove rizoto:

na drobno nakrajenou cibulku osmahnu na kapicce oleje...osolim, bazalka a kari, promicham, posypu ryzi (natural) a prazim chvili aji s ryzi, pridam mrkev, jablko, lusky a hrasek, promicham a pridal sojove nudlicky (jeste nevarene), promicham a zaliju voudou na pomer 1 ku 1,5 (vic vody) a necham 15minut varit nez se voda vyvari, ryzi hlidam at se nerozvari, radeji slit vodu nez ji rozvarit, ja osobne ji mam radeji lehce nedovarenou. Zasadne nemichat, jak to jednou zamichate, tak se vam to zacne pripalovat.

tak to byla ma dnesni vecere:) nam nam:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam