• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROMETHEACROSSING BORDERS - dvojjazyčné partnerství, aneb jak spolu mluvíte?
    HROSIKOVEC007
    HROSIKOVEC007 --- ---
    MAYAM: hehe, ktera by nechtela
    MAYAM
    MAYAM --- ---
    AUJA: Tak to je masakr.... uspesni anglicky mluvici muzi.... s napechovanou penezenkou :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PROMETHEA: :( tak se drz,kocko!! bude lip, to slunicko to zhorsuje,ja vim..
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    RADUZZKA: ja uz jsem to psala do vztahu na dalku (ale ted se mi to auditko nak ztratilo, a znova uz jsem ho nenasla :DD

u nas je to tak ruzne, ale protoze uz me to docela vycerpava, ani se o tom nechci zase rozepisovat...ted aktualne mi to prijde uplne naprd....://
    RADUZZKA
    RADUZZKA --- ---
    Jsem se malinko pousmála nad "námi", když jsem našla zdejší auditko o vztazích na dálku a lidé vidí problém dojet 100 KM :)

Jak často se vídáte ? myslím ty, kteří nemohou bydlet zatím spolu třeba z důvodu školy či prac. příležitosti na určitou dobu.

Mě třeba vyhovuje mít občas čas jen sama pro sebe a pro vlastní "projekty" :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Taky jsem si sveho casu myslel, ze jinak nez cesky budu vtipkovat tezko. Ale ty casy jsou davno pryc, takze hlavu vzhuru.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SARAJ: aspon mam nadeji :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PROMETHEA: humor je prenosnej:))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAYAM: Diky:)
    ted Praha - uz rok a prodluzujeme smlouvu na byt,tak asi jeste rok.)

a metodu nerozumim neumim jsem zkousela,ale u ty ang se to blbe aplikuje:)))nicmene obcas Drahyho proste ignoruju, prepnu na cestinu a NAZDAR
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MAYAM: lepsi nerozumet je imho cechum v cizine (nekdy jsem fakt rada, ze cizinci netusej :)

ale ja naopak mam hrozne rada, kdyz se bavime nemecky, pac pritel je v nemcine dost vtipnej, a k tomu se prida jeste moje radost z toho, ze tomu vtipu rozumim, takze se pak porad smeju, a vubec se spolecne nasmejem vic nez v anglictine
    ted jenom cekam, kdy prijde na to, jak umim byt vtipna ja v cestine :(
    MAYAM
    MAYAM --- ---
    PROMETHEA: Ze je lepsi nekdy nerozumet uz jsem taky pochopila. Obcas kdyz zacinam neco pochytavat a uplne se mi to nezda, tak stejne delam, ze nic nerozumim a stale se ignorantsky usmivam :) No, kazdopadne doufam, ze tuto metodu nebudu muset pouzivat prilis casto ;)
    MAYAM
    MAYAM --- ---
    SARAJ: Tak to je fakt super storka - kazdopadne povzbuzujici :))) Vsude clovek slysi spis ty katastroficky scenare a vize, co nas ceka... ale vam to vyslo fakt skvele! :) A kdeze ted bydlite? V Praze nebo v Tampe? A planujete to nejak stridat? Kazdopadne preju only the best! :)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SARAJ: me rikala jedna slecna ze spanelska, ktera chodila s turkem, ze mela rodinu toho typka fakt rada, dokud se nenaucila turecky :DD
    pak se s nim musela rozejit
    a davala nam radu, ze se nikdy nemame ucit rec naseho pritele - ze je lepsi nerozumet :)))
    nerikam, ze proto si tak rozumej...jen asociace :))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PROMETHEA: jj, taky jsem rada,hlavne maminy fakt berou sportovne, ze maji potomky cas od casu na delsi dobu nekde v coudu a o pripadne prapotomstvo se asi poperou:))))
    tatove si taky kapli do noty,takze dobry, jen ten jazykovy blok je pruser,mno...
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SARAJ: no tak to je fajn, ze si takhle padli do oka
    to se moc casto nestava :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PROMETHEA: :))) probehla jeste vecere u nas doma, pak se rodice domluvili,ze ti moji poleti za nima na Floridu - az nasetrej - takze mam o vyber dovolene postarano - poletim jako prekladatelka...chjoooo:)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SARAJ: :DD
    dobrej report
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAYAM: :)))) tak ja jsem si prozila letos po Vanocich seznamovani nasich rodicu,probehla naplanovana vecere v restauraci a byla to faaaaaaaaakt sranda, pac jsem byla jedina kdo mluvil cj i ag,tak jsem jidlo jedla skoro 3 hod
    prekladala jsem maminkam na tema: ja jsem tak rada,ze ten nas syn/ nase dcera nasel)nasla toho druheho...on/ona je tak skvely a vubec nam nevadi, ze zijou v Praze/Tampe, hlavne kdyz jsou stastny... a do toho konvezaci otcu o nahradnich dilech na motorky... pritel se snazil potit cestinu,ale spis potil krev, moji rodice meli zasobu slovniku a po tech 3 hodinach jim to slo krasne na obou stranach...ja jsem si obcas na bar odskocila dat panaka:))))abych to nejak pobrala

ve finale si nejvic sedli a jeste se parkarat setkali, obdarovali se darama atp...az jsem byla rada, ze pritelovo rodice po 14dnech odleteli zpet do Statu...:)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    RADUZZKA: :DD
    tje fakt, ale to je vzdycky tak, jako na potvoru si frantika najde ten, co umi nejmin francouzsky :)
    ja jsem zase nechtela na erasmus do nemecka, abych nedejboze nemusela mluvit nemecky, a co ted delam? mluvim nemecky :D

jj, jsme furt spolu
    RADUZZKA
    RADUZZKA --- ---
    lucka lucka :) ten svět je malý koukám :))) No neviděla :) Ty si v té době, ale také chodila s cizincem ne ? co si matně pamatuju ... už je to doba ,) Pořád si s ním ?

mě tady nijak nic nedrží :) tak asi proto ...

děkuju, s tou francouzštinou doufám - naštěstí mám motivaci hlavně kvůli sobě a nejen kvůli němu, vždy se mi ten jazyk líbil :) Francouze si měly najít Terka s Luckou - ty mluví dobře ;) paradox.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam