SARAJ: mezi kámoše ho vodim furt, hodně z nich se mu líbí a on zas jim, myslim že je docela nadšenej z lidí se kerýma se stýkam, ale prej si chce najít i nějaký kámoše, kteří nebudou jen moji kámoši. Na kurzy češtiny chodil celej únor březen a celkem se tam seznámil, ale ted je léto, tak ty kurzy asi ani nejsou a my sme dost mimo prahu, což ho částečně frustruje... já v létě Prahu nesnášim, zvlášt když se učim na doktroskou státnici, jde mi to líp někde na zahradě nebo terase... než doma v bytě. Má v plánu se seznámit i přes komunitu couchsurfing, jejíž jsme oba členi. Ale zatim neměl čas )))
a co ta kámoška s přítelem? Jsou furt spolu? Blbý je že sem to nastavila tim stylem, že ted prostě musí ustupovat on. Ale realita je taková, že on už vzdělání a praxi má a časem by se tu možná i upíchnul, kdežto já mam sice VŠ, ale mam dojem že jedině s PhD mam šanci že mě budou trošku vážně brát i v Kanadě (nechci skončit jako servírka)... nebo kdekoliv jinde. MOžná se pletu. Ale chci to dodělat, takže ted se vše podřizuje tomu. Hmm... až mam výčitky svědomí, dnes sem se toho naučila pěkně málo )))