MIKATCHOU: hele to je prekerni situace..
s tou amoskou si nelam hlavu, ted za mnou byla kamoska z nemecka na tyden a po sesti dnech kdy jsem behala z vyletu do prace, z prace do hospod jsem si sla jeden vecer drive lehnout a kdyz si druhej vecer stezovala, ze je unavene, tak ji moje spoludlici rekla" a nepripada ti to trochu nudny? a kamoska: co jako, spolubydlici: no to, ze si unavena, protze kdyz si sla vcera bara lehnout, protoze byla unavena, tak si rekla ze je nudna:)))
malem jsem se pocurala smichy..kamaradce bylo lehce trapne:)
jinak ja mu docela rozumim, zazivam tu podobny stavy...nechce se mi moc do cech, ale nechce se mi zustavat v anglii = ale je to hodne diky financni situaci, v cechach nemam praci a nemam dostatecne usetreno na to, abych se mohla nekam prestehovat..takze snad v breznu uz to pujde a desi me zase nove zacatky: hledani prace (uz zase?), sok z navratu, zapojit se znovu mezi kamose apod. no, musim rict, ze zacatky v cizi zemi jsou trvdy - pro nektere teda...LIMBO!
ke kritice: mama mi nedavno vysvetlila jednu vec o chlapech, muzes si myslet co chces, ale nesmis je kritizovat a kdyz uz, tak takovym zpusobem, aby na to sami neprisli:))
mama mi dala treba priklad: tata jde a udela neco naprosto bezneho: naseka drivi apod..hned potom ma prej prijit pochvala:))) k tomu mi rekla, ze je to potreba pro spokojeny vztah a jeji kamaradka mi to potvrdila..tak nevim. Sama zastavam nazor, rict vsechno na rovinu, ale hodne jsem se presvedcila, ze jak jsem neco zkritizovala, hned presel do ofenzivy a byla hadka na strese..
kazdopadne drzim palce!! nejede na vanoce domu? me vzdycky vylet z amnchesteru na par dni nejvic povzbudi!!