ha narazila jsem na auditko které potřebuji:-) Potřebuju od vás radu.Jsem se svým přítelem tři měsíce(chvilka, vím)a jeho rodiče jsem potkala už někdy po měsíci.Vypadali pohodě, přišlo mi že všechno v pohodě, jenže nedavno jsem si začala uvědomovat, že všechno tak uplně v pohodě neni. To že to vůbec není v pohodě jsem pochopila asi minulý týden, kdy mě přítelova matka oslovila jménem jeho bývalé(jo omluvila se, stát se to může)a následně celej den mě okázale ignorovala a pořád vyprávěla něco o tý jeho bejvalce a přede mnou ho nutila aby vyprávěl zážitky z jejich poslední dovolený(na kterou on údajně nemá hezký vzpomínky, páč tam se dozvěděl že ho podvádí a rozchod a bla bla bla).Vyústilo to v hádku mezi mnou a přítelem, páč jsem řekla že mě nesnášej, jde to vidět a pod...přítel se potom zeptal svého otce jak to tedy maj s tím vztahem ke mě a ejhle fakt mě nesnáší a nejspíš už od prvního okamžiku. Neuvedli žádnej konkrétní důvod, ale dle mého soudu jsem asi řekla nějaký věci který ač jsem tak rozhodně nemyslela, tak se jich asi dotkly(ale stoprocentně žádný hrůzy), což je ještě v kombinaci s faktem, že bývala přítelkyně byla u rodičů velmi oblíená, neboť s jejími rodiči se znali, kámoši největší, stýkají se doteď a pod.Proběhl nenápadný tlak na přítele že mu do toho nechtěj kecat, ale chovám se k němu hnusně a bla bla bla(to mě sebralo docela dost, páč jsem na něj vážně hodná, a ani on se necítí nějak omezován, shazován, prostě neuvědomuje si že bych na něj byla jakkoliv sebemíň ošklivá).Milého přítele tohle celý začlo docela deptat a má od té doby depresivní chvilky, asi je to pro něj docela namahavý a já se bojím že jestli to takhle půjde dál, tak se bude rapidně snižovat kvalita vztahu...Jelikož já jeho rodiče měla do tý doby docela ráda a teď mi tu vřelost kazí jenom to pomyšlení jak oni mě nenávidí, ale jinak bych je klidně měla zas dál ráda, tak bych se to chtěla pokusit nějak urovnat.Vzhledem k tomu že je to celkem čerstvá záležitost, myslim že mám ještě šanci jejich názor na mě změnit, ale nevim jak abych to ještě víc nepohnojila.
Máte někdo podobný zkušenosti? Nějaký rady?Cokoliv?