Jdu si zahudrat.
Tchánovci náhodou náhodou zjistili, že jim hnijou parkety na chalupě, takže včera bylo pozdě, nezájem, komu se to hodí všichni v sobotu na chalupu vytrhávat parkety a kopat díru. Muž si to zařídí, měl tenis, volá tchýni, v kolik tam má být a dozví se mezi řečí, že tchán to začal dělat sám a namohl si záda. On ten vůl je hlavně v invalidním důchodu kvůli tomu, že nesmí vykonávat manuální práci, což podle něj trhání parket je práce duševní, že...takže jsme mysleli, že to tedy odkládají na další víkend, najednou SMS, všichni nutně na neděli na brigádu na chatu, tak tam muž jel, tchán tam samozřejmě taky byl, belhal se tam prý jako Quasimodo a motal se všem pod nohy. Pak chtěl Toník babičce volat, protože slyšel, že tam táta jel, tak chtěl taky a měl to slíbeno, že může zavolat. Tak si zažvatlal a pak prej, že se mnou chce mluvit děda...no a on mi normálně vyčetl, že odpočívám doma!!!!! Já mám na starosti děti celý týden, ještě v neděli a odpočívám, to jsem měla jako Tondu zavřít do klece, Alenku na záda a jít makat. Když jsem to řekla muži, tak se tomu zasmál, jak je táta výbornej, hahaha....A přitom o tu jejich chalupu nikdo nechce jezdit, jen z donucení, že skuhraj, že to dělaj pro všechny. Ale nikoho tam nenechají bez jejich přítomnosti dýl než čtyři dny, na což já i švagrová prdíme.