ERTEPLE: ja teda muzu mluvit jen o Thai... v Pai, jak radi
BEAUFORT:, je sice turistu celkem dost ale litovat nebudes, a s tim vejletem na skutru, kterej tam je fakt levnej, je to pohoda. Jen pripadne uz myslet na to, ze to jsou hory a pocasi tomu odpovida.
Jestli se chces potapet, tak budes muset ten turistickej masakr chvili prezit. Ale ten kurz netrva dlouho. My jsme treba ted na Koh Tao a tady je to vylozene tovarna na potapece.
Co by se ti mohlo libit, je freediving. My se vykaslali na scuba a pritel si ted bude delat uz master freediving level. Ja bohuzel ze zdravotnich duvodu nemuzu. Kazdopadne cenove/casove se to ma takhle>
prvni level (do 20. metru) 5500 thb/dva dny; druhy level (do 30. metru) tusim 7000 thb/tri dny. Filip dal jen po prvnim levelu 3:10 min static apneal. Neni to samozrejme o tom, ze kdyz si tyhle dva levely udelas, zvladnes se hned pak potopit do 15 metru na dve minuty, ale rozhodne se k tomu muzes dopracovat, navic pokud mas kladnej vztah k joze. Plus navic se te nebojej velky ryby, protoze nevypoustis ty strasidelny bubliny :)
Navic velka vyhoda, kvuli ktery se k freedivingu postupne obraci porad vic scuba diveru je ta, ze s sebou nemusis tahat zadny tezky vybaveni, pripadne si ho za prachy pujcovat. Kdyby te zajimalo vic, dej vedet.