ALDARION: je to offtopic, tak to snad nikdo nesmaze.
nevím s kým jsi na kurzu byl, dělají ho nyní i dvě kolegyně. Já uvádím, že máme dohodu s Naučmese a nemusíme jim platit žádnou provizi za kurz, že vstupné je dobrovolné a kolik lidi dávají, vychází z reality dřívějších kurzů. Mě se dříve stávalo, že mi většina účastníků psala, že neví kolik dát a musela jsem si psát s každým zvlášť. Přijde mi, že kdo by chtěl dát méně může to udělat, peníze se platí až na konci, aby lidé věděli za co platí. Dozví se během exkurze co naše Nno dělá a na co konkrétně budou peníze od této skupiny použity. Každý dostane doklad na uhrazené finance a kdo chce i smlouvu o sponzorské daru. Někdo dá 200,někdo 1000.
Pro občany MČ Libuš dělám tyhle kurzy bezplatně, respektive platí je MV naší Nno a občané nic. Jsou tak 3-4rocne dle dotací. Protože o kurz byl zájem i mezi jinými lidmi, nabízíme ho přes Naučmese. Je to jeden ze způsobů financování bezplatných služeb pro děti, na které nám letos stát nic nedal. Dle toho, kolik se vybere může mít klub otevřený počet dní v týdnu nebo individuálních hodin s dětmi.
Jak se píše i v popisu kurzu, holky co to děláme si nebereme ani Kč, vše se vkládá na účet nebo do pokladny a hradíme z toho letos hlavně nájem prostor nebo materiál na aktivity s dětmi, bezplatné doučování pro děti v obtížné situaci nebo co je potřeba. Vic klidně v poště.