• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI

Vitejte :)

Rád bych zde rozebiral tuto, dle mého názoru, velmi důležitou, složku stravování. Jak, co, v kolik atd.

Ring je volný, ale nemlít uplný sračky, trochu se před odesláním příspěvku zamyslet, dík ;)

jo a nechci tady absolutně žádný hádky, nikdo nebude nikomu vnucovat, že to, co jí, je špatný, nikdo nebude nikomu dalšímu brát právo na názor. Na to je tu dost jinejch klubu, já chci u snídaně klid. Banány sice na snídani dávat nehodlam nikomu, ale jestli mi někdo přesolí omeletku, tak zauvažuju ;)

je to klub o snidaních, takže se tu píšou snídaně, pokud někdo píše o odpoledním brunchi, není to snídaně, založte si klub o brunchi (atd)

toto pravidlo je pevný a nehodlám ho měnit, pokud někomu nevyhovuje - unbook je vaše právo

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    peceny kure v troube s bagetou, brufenem a kofolou

NILA: som to malem nerozlustil ;)))
    NILA
    NILA --- ---
    smoothie zo sójmlieka malín kiwi ľanu a červeného pomaranča, maté a ččerstvý citrónový koláč
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, kafe, caj, tmavy chleba s maslem, dve vajicka a dve mrkve
    KAREN
    KAREN --- ---
    caj, domaci spaldovej zavin s makem (v nem rozinky, suseny svestky a citronova kura), tupy pohled... ,D
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    jablecny ocet, litr cerno-zazvoroveho caje, nastrouhana mrkev, ananas na kosticky, seminka a orechy, zalito kefirem
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    kafe s mlikem, banana, 2ks tmaveho dalamanku s cesnekovym gervais a kureci debrecinkou, voda
    KAREN
    KAREN --- ---
    jahly s tempehem v porku a sojovy smetane, posypany "vypestovanou" petrzelovou nati, ahmad s cernym rybizem
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tortilla a chilli, dneska v praci urcite neusnu
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, kavicku, bily jogurt s domaci jahodovou marmeladou a oriskama

AHASVER: vecer si snidani nechystam nikdy. kdyz snidam doma, tak kolem te ctvrthodinky, kdyz si nedelam vajicka (mne ty kuchynske prace obecne nejsou moc od ruky:) kdyz snidam v praci, tak jen co se uvari kafe.
    NILA
    NILA --- ---
    ja som dnes ráno moderovala vlastnú kukink show pri výrobe toastov z domáceho ražného chleba, červeného pesta, veľmi smradlavej gorgonzoly a sušených rajčín plus fresh z červených pomarančov...

AHASVER: chystám poväčšinu ráno, ak idem do práce alebo chcem ráno zrno tak začínam večer.. príprava vždy tak do 15 minút.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    poslední dny pořád to, co karen jednou za tejden...
    střídám sušený švestky za meruňky a med za javorovej sirup

a při příštím kolečku hezky všichni napište, jestli si snídani chystáte už večer nebo kolik věnujete přípravě času
    IKA
    IKA --- ---
    piskoty zlepene bananom, jahodove smoothie.
    NILA
    NILA --- ---
    KAREN: ja by som kôpor ocenila!:)

dnes samá láska a jablkovo kiwi ďatlo-ľanovo-tekvicová kašička
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dik Karenko, ja umiram uz jenom pri tom pomysleni ;)))
    KAREN
    KAREN --- ---
    DRAGON: jeste mi zbylo trosku toho kopru, nemam ti poslat balicek? ,D
    IKA
    IKA --- ---
    avokado, trochu cierneho korenia a trochu soli,
    tri redkvicky a kozi syr,
    voda s limetkovou stavou.
    NILA
    NILA --- ---
    kakaový supersmoothie a bábovka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAREN: ble ;))
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    KAREN: tohle, akorát zelenej čaj a navíc brusinky, rozinky, meruňky, kešu, slunečnicový semínka
    KAREN
    KAREN --- ---
    dneska nuda - koupenej chleba s pomazankovym kozim syrem, susenym koprem a redkvickama, zazvorovej odvarek
    IKA
    IKA --- ---
    biely jogurt s dynovym gomasiom, banan, matovy caj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam