• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: jo jasny takze sova :D

tak sem rad ze te wowko chytlo :D vid ze v ty hre je preci trosku neco jinyho nez jen hnusny draci ;))... co se tyce lvl 80 tam si zacnes vsimat tzv ilvl (coz znamena item lvl)... predstav si ze kazdy ilvl predstavuje jakousi mnozinu bodu ktery na tom itemu muzou bejt nasypany:
    pr:
    ilvl 200 = treba 300bodu tzn ze item ma treba 100int,20sta,50spirit,130 spell power
    ilvl 250 = treba 400bodu tzn ze item ma treba 120int,30sta,60spirit,190 spell power

oboje je item pro lvl 80 ale jak jasne vidis ilvl 250 je lepsi nez ilvl 200 .)

btw epaxi jsou ted top tusim ilvl 274 (=HC 25M Lich King)
    KOCH
    KOCH --- ---
    CARTMAN: vole rikal sem ze hraju za bala druida kze int ;] krome cabalu me nikdy v zadnym mmo nejaky melee povolani nevzali

FIREBIRD: hele nesly ceny zas nejak nahoru? takovouhle helmu sem kupoval za 110m +7 a ne +6 tvl ... co se tyce crafteru je pravda ze helmu kropi kazdej druhej ale co ja vim tak sem jeste nevidel sigmetal se stejna atributama ktera by nebyla bound bo nevim boundovaci veci v cabalu sem nikdy nepochopil moc pocitam ze to nebylo BoP ale BoE a rekneme si to narovinu, je celkem slusna sance ze ti v nejakym tom DXku padne nejaka helma s temahle atributama, uz je celkem slusne mala sance ze ta vec bude armour, a co teprv jak miziva musi byt sance aby byla pro wara, proste nic ... muzu ti rict ze sem cim dal radsi ze hraju to wowko, nehorazne me chytlo, max lvl neni zadnej problem na pul roku ci dyl, kamos hraje 3 mesice, ma komplet set na 80lvl coz ma asi kazdej na 80 lvl tam, co sem pochopil tak se pak ty veci akorat lisi atributama kze vec pro 80 lvl urcite neni hned nejlepsi a najdou se i daleko, daleko lepsi, jde jen o to ze kdyz chces bejt dobrej, staci ti skill a ne uber luck polskych jelimanku :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: sem ted zrosku zmatenej... kocka sbira agi a ne int ne???
    KOCH
    KOCH --- ---
    wau ma cenu to davat vubec +6 na prodej?:D
    KOCH
    KOCH --- ---
    jako vo to jak je to tezky mi ani nejde rikam ze se casem naucim a pochopim a stejne toho budu mit na chapani jeste vic na lvl 80 ale vcera tomu nasadil korunu prave nejakej mag z mazrigosu co na me vyjel proc pouzivam wrath star a moon fire a proc nepouzivam neco plosnyho zatimco si jel nakej ten svuj meteoritickej roj, lvl 40 jeste nemam pac se s tim camram a proto nemuzu mit hurricane apod coz sem mu i nalezite vysvetlil pomoci jednoduche anglicke vety pred kterou sem sikovne vlozil souslovi STFU :D typek okamzite leavnul a ostatni se smali kze to je tak ze jeden s tisice se dycky najde komu se neco nelibi ... jinak rikam co se tyce simple mob dmg sem dycky druhej a jednou mi i feral medved rikal at nekouzlim tak moc a to dps si snizim protoze tu jednu priseru sem si i pres aggro odtah pryc dycky a von se desne vztekal ze to nestiha uaggrovat ... jakoze druid je tezkej celkove ale zas nejsem debil abych si delal za bala druida full strenght kanonyra ze :D stamina intellect to jisti dycky;]] akorat me mrda ze leather s temahle atributama je na mym lvl temer nedosazitelnej pac to vubec nepada takze tam chodim v cloth jak jeliman :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: jj ty mas ten korejskej mozek nedivim se ze z bop itemu skaces tri pade :D... kazdopadne ze to udelali baseatk na urovni osmia je opet cabal fail samozrejme no :(... btw ve wowku se ti stane stnd ze z bose neco padne a nikdo to nechce pripadne tam neni nikdo kdo by z toho neco mel. tam to jde ale aspon disenchantnout (tedy rozebrat na krystaly) a ty se pak daji dobre prodat na aukci. tohle cabal nepochopi :D

KOCH: hraju aliky na burning blade ;) nicmene pristi patch bude to RealID a budu si te moc dat do pratel at hrajes kdekoliv :D

feral druid... ja ti to vole rikal vod zacatku je druid je proste maras pro zacatecnika :D... tam se u kazdyho buildu drtis rotace jak blb :D brainless klasy jako je muj hunter nebo mage proste jen neco delaj a vono to ten dmg dela i kdyz to delas blbe ale u ferala a rogue je potreba jistej skill a knowhow ktery je treba se naucit no :(... kazdopadne pokud ti nekdo na lvl 40 peskuje za dmg tak a) je debil nebo b) ma mozek zkroucenej perspektivou lvl 80 :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    hm hm hm ja si skocim posranej uldaman na mym lvl s par lidma a padnou mi treba 3 veci ktery si NAROLLUJU (tohle naprogramovat bude pro cinany asi tezkej orisek v cbl :D)

jinak carte nevim jakou preferujes stranu ale pokud si typickej hordackej drak'thulak tak muj nick je Esid, muzes si me pridat do pratel jelikoz ja tvuj nick neznam.

jen me tam desne serou typicky magicky povolani, nebo spis ty jelitka co za tim sedi, jedu si svoje nikomu se nenutim a najednou mi nejakej pritroublej posuk napise ze mam maly total DPS coz je sice pravda ale vzhledem k tomu ze jeste nemam zadny plosny skill tak ten dmg proste nemuzu davat jako oni co si to pokropej tema jejich meteorama, jejichz ekvivalent ja budu mit az na lvl 40 ... ale to ze DPS na jednu priseru si standartne drzim 85 - 90% to uz je nezajma pac oni maj svoje plosne kouzlici milacky ... osobne myslim ze start rovnou za dps bala druida je to nejtezsi co sem si moh jako zacatecnik vybrat ale o to je to vetsi vyzva ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: ale stejne... hura!!!! pochopili konecne jak vest itemizace dal HALELUJAH!!!!... dokonce pochopili i neco jako bind on pickup asi (dle napisu "char bind item" nahore)... po roce uz nemam vubec prehled v cislech. na jaky urovni je to bez tech ampcrit bonusu... myslim jako atk:171 ma co... mythril?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: pridali tam naky unique veci jo? jak casto to pada jedna na realm za rok? :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    no ja osobne mam vsechno koupeny pekne v boxu za 1450 a prave proto se mi nechce kupovat cata hned jak vyjde pac mi urcite chvili zabere nez se dostanu nekam kde ho budu potrebovat takze pro me zatim zadnou roli nehraje ... az si dam 80 lvl tak si cata poridim ale zatim to je jen zbytecna investice navic a vzhledem k tomu ze to asi pod 900 nepude zatim tak si za to radsi muzu skocit na junodownload a stahnout si zas naky novy tracky breakbeatovy abych na akcich predved nejakej novej set, cata zatim pocka ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: jj ten qeust helper co tam dali je neuveritelnej braindead v leveleni :D clovek akorat musi ten qeust najit...

ohledne dataku:
    - pokud mas v planu poznat endgame content jen s vanilla tak ho nepoznas bohuzel
    - funguje to tak ze tvuj svet se zasekne ve stavu pred datakem. coz vetsinou znemena ze se te tykaj vechny zmeny skillu, talentu apod ale nemas moznost postupovat do novych oblasti.
    - v cata to bude tak ze vanilla hraci a vubec vsichni hraci bez cata dataku se zaseknou v patchi 3.9 v tomto patchi se svet bude chylit k nastupu deathwinga ale pokud si cata nekoupis nikdy ho neuvidis :(

Jestli si zacal hrat duida tak to je takovy :D druid je totalne nejverzatilnejsi postava ve hre. Dokaze plnit naprosto vsechny role. tank, heal, magic dps, phys. dps... ve vsech techto rolich dokaze excelovat. ALE je to asi nejtezsi char ve hre pokud to mas delat poradne:)
    KOCH
    KOCH --- ---
    je to bratranek zijici v polsku tak co :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    ptal sem se te uz minule jak moc by te nasralo kdybych celej svuj equp dal polakovi :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    fire: ani se mi clovece nejak nechce ;]
    KOCH
    KOCH --- ---
    nevim hru si vychutnavam ... zatim se mi nestalo ze bych se nejak zasekl nebo neco, vsechno se da krasne pochopit a clovek jde na jistotu diky quest mape coz se mi libi ze jdu za kulatym cislickem a ten mob, artefakt ci cokoli jinyho sem tam zatim dycky nasel krome arra'chei, kterou sem nasel po okoli se prochazet, stejne tak The Rake, jinak nemam problem, i to lvleni jde pekne, prachy mi jdou nadherne kze pocitam ze na 20 lvl si budu moct poridit toho mounta nakyho snad i ;] co se tyce rozborenyho sveta ... v minulosti kdyz se prechazelo na burning crusade, bylo receno ze wow hraci si furt zahraji, ale bez nejakejch questu navic a bez novejch ras, doufam ze tu bude u cataclysmu taky pac sem ted zacal a nemam v planu vyhazovat penize z okna za datak kdyz ani nevim jak to chodi na high lvlech, jen doufam ze jesli to tak bude, tak bude wotlk patch obsahovat jiz zmenenou krajinu pac si myslim ze by me to po dejovy strance mohlo znacne nadchnout pac kdyz se nak tak vcitim do deje a najednou se mi ukaze novy intro a svet je k nepoznani, melo by to se mnou znacne emotivne zahejbat :D

-co se tyce myho dosavadniho hrani tak sem znacne spokojen, kdyz si clovek trosku pohraje s nastavenim jde si na tu grafiku zvyknout, jako newbie se zatim ani tak moc neztracim akorat mi jeste zbejva naucit se ten vas pojebanej slang wowackej pac kdyz mi nekdo napise "koukej co nejdriv dingnout a muzes icc10 s neco DPS neco FERAL neco ALT blablablablabla" tak radsi ignoruju a delam blbyho :D

Spoiler Alert!!!
    - Ovsem to obrovsky mnozstvi itemu, vedomi ze uz sem na 18 lvl asi 10x menil kazdou cast equipu myho druida za veci ruznych jmen a vlastnosti ze mi z toho jde az hlava kolem, gathering a craft mi prijde ze je to samy jako v aionu akorat rozvetvenejsi, talenty delaj kazdy povolani celkem ruznorodym mi prijde i kdyz sem jich rozdelil jen par zatim, questy me nijak nenudi, naopak cumim po nich jako divej abych jich mel nejvic a pak se nemusel 2 lvly vratit do mesta atd ;] proste se mi ten system zacal celkem libit i kdyz naoko to neni to pravy orechovy
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: wowko se levelit ntzv na hulvata bez navodu sice da ale zabere to az prilis casu. Pokud si tu hru chces uzit je nejlepsi dostat se na nejvyssi lvl co nejrdive a objevovat endgame content. do toho staryho sveta se pak da vratit... i kdyz v novym dataku ho notne rozrubou a vetsina toho sveta co je tam ted po dataku nebude takze je vesmes idelani cas co ho aspon jednou projit nez zmizi navzdy :)
    KOCH
    KOCH --- ---
    ok tak jinak dal sem si level 15 ve wowku vid zacalo to bejt naky moc rozvetveny ty schopnosti a tohle ... dneska mi PPL priveze do prace wowka na dyvkach tak to doma nainstaluju a uvidim, jesli me to nadchne na pozdejsim lvl tak ti jeste podekuju, jesli ne tak jdes do kytek :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: ja se v tom nechci hrabat teda ani si nemyslim ze mame spolu nakej spor proste se jen tak tauntujem zleva do prava :D ale...
    a) ty dva draky od sebe deli sest let... (drak na obrazku dole ja lady onyxia jeden z bosu puvodniho wowka)
    b) jelikoz si videl z wowka jen den trialu nemuzes vubec pochopit jak je to velkej svet :D a kolik obsahuje modelu a ze kdyby mel modely jako aion tak se distribujue na BR disku a mas na nej dedikovany 2TB disk ;)
    c) jak rikam wow vychazi z omalovanek warcraft3 a tato stylizace je u vetsiny rozumnych lidi chapana jako trademark...

maly pribeh meho hrani wowka ;) kdyz sem wowko poustel poprvy prichazel sem tusim z nakyho x-teho la2 freecka. kamos mi poslal trial (jeste pred prvnim datadiskem v dobe ktere se rika vanilla) a ja si to nainstaloval a zalozil trial postavu... behem ani ne tri hodin me ta hra naprosto zhnusila. nadaval jsem totalne na vsechno od gameplay pres questy, skill system charakter building az po grafiku. a wowko jsem na dobre tri mesice nevidel. nechtelo se mi platit byl sem studak bez prijmu atd. Pak jsem si zalozil druhou postavu v cabalu. a kdyz me to kolem lvl 100 zhnusilo zkousel sem nekolik dalsich mmorpg (vetsinou tak tri dny a konec)... pak jsem zjistil ze tech 350mesicne me neznici a koupil jsem si original wowko (dva mesice pred vydanim prvniho datadisku). Zalozil jsem si jinou postavu zacal poznavat svet. Zvykl si na spoustu veci a zjistil ze wowko mi prinasi neco co predtim zadna jina free mmorpg... pocit ze neco delam ne totalne zbytecne. ze me neceka char wipe (jak bylo zvykem na la2 free servrech)... ze to hraji kamaradi kteri mi radi poradi kdyz neco nevim... za na netu je milion navodu staci se jen zeptat googlu (tyto veci jiz dnes lze zazit v jinych guildach... pochopte ze v roce 2006 nebylo moc na vyber)... po dokonceni sve eskapady na max lvl jsem teprve objevil proc tuhle hru hraje 14milionu lidi. Protoze tak hluboky a rozsahly svet v nemz uspech je zalozen na znalosti postavy a kooperaci mnoha hracu sem nikde jinde nevidel.
    KOCH
    KOCH --- ---
    Aion Drak jen pro porovnani jak vypada peknej drak

KOCH
    KOCH --- ---
    proti kniznimu harry potterovi nic nemam ... filmy sem nevidel, u pratchetta si muzu vzpomenout akorat na povidky od prokopnuteho bubnu a na celou zemeplochu kterou sem urcite necetl celou ale matka ktera to zrala jich mela dost a ja se i snad diky tomu dostal k fantasy a temhle vecem, co se tyce ilustratora knih, tim byl Paul Kidby a na internetu jsou nektera z jeho del urcite k nalezeni, ja se ted koukam na par vydani co sem nasel ze sutin v uloznem prostoru me postele a zacinam mit nazor ze jako omalovanky beres vse co je kreslene, malovane apod. ani na jednom obrazku mi neprislo ze by to bylo nejak prebarvickovany nebo to vodilo pocit nadnesenosti v celem meritku, naopak, vyvazene, neprehnane. mnohdy i vtipne obrazky zachycuji veci tak jak je ctenar chce videt, kralovske rodiny vypadaji kralovsky jak maji, luxusne vyzdobene velke mistnosti v kralovskem palaci, zatimco draci brloh je jen dira ve skale.

tak a ted se kouknem na wowko

tak tohle je pro me fialovouckej buzeranticek se znacne vymydlenym vyrazem ve tvari kterej neulovi ani pastiku od majky a s nazorem ze je to jeden z x draku ve hre si na me neprijdes asi pac sem se kouknul na mraky obrazku a videi na youtubu a i ten zbytek sou zfusovany namety na kripla roku :D dokonce se mi zdalo ze nejakej drak tam i poustel z nosu svetle modry mydlinky nebo co :D

fire: koukal sem na to ale urcite to nebyl tvuj drop ale dlouho sis na ne setril ... jinak i tak GZ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam