• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KILLER_BEE: tady to je lepší v obrázkách
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    FILIPH
    FILIPH --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    image
    FRK_R23: mne teda koureni v hospodach chybi hodne a chodim nejradsi do hospod kde se porad kouri, hlavne v zime. Rad si dam cigarko k pivku a ne jak sulin nekde venku na stojaka. A hadry mi potom nesmrdi, spis hezky voni kourem.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    FRK_R23: Jo, fakt. Ono je to určitě jak kde, ale tady na vesnici v Brně se ta situace postupně řešila už před zákazem sama a bylo na výběr protože existovala poptávka po obojím. To že mi smrdí hadry pivem a cigárama mi nevadí. Ale oddělený kuřárny s vyřešeným odvětráváním jsou nejlepší varianta a jsem rád, že se podniky s nimi (zdá se) nechávají být a nikdo je aktivně neřeší.

pic unrelated, ať nejsem úplně OT
    FILIPH
    FILIPH --- ---
    KILLER_BEE: počkat... co? Já akorát sdílel reakci na meme, co jsi sdílel. To je "podsouvání" v jakém slovníku?

Když někdo reaguje na pičovinu typu "druhá Ruská invaze ČR by byla fajn", tak se cítíš ublíženě?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KILLER_BEE: taxi Dezola? jak s tim souvisi lodni doprava v Dubrovniku?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    KILLER_BEE: Budu chvilku předstírat, že za to nemůžeš, protože ti na počítač vlezl nějaký důchodce se stařeckou demencí a okopíroval tam řeťezový email od FSB. Až budeš na kompu, tak si ty hovna smaž.

KILLER_BEE
    KILLER_BEE --- ---
    FILIPH: Podsouvas mi neco, co jsem nikdy nenapsal. Tady to beztak jede jako kolovratek, nejsi cely bily - taxi dezolat a rusky svab.
    FILIPH
    FILIPH --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KONOPKA: To nevím, ale pro demokratickou společnost by měla být zásadní diskuze, nikoli diktát. Což EU samozřejmě splňuje, narozdíl od Sovětského svazu.
    ELLYA: Asi jsme viděli jinej film.
    VOZKA: Fakt? Fakt ti chybí smrdící hadry, bolehlav a vzduch, kterej se nedá dejchat, ani když kouříš? Kromě toho když si nutně chceš zahulit uvnitř, tak jak sám říkáš jsou i dnes možnosti. Naposledy jsem to zažil U vystřelenýho oka. Začátek byl fajn, ale druhej den mě to teda sralo hodně. Smrdět jako popelník mi nevyhovuje ani jako kuřákovi.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    IRON_STORM: vím, že se to ví, ale knihobot mění knížky a nechává jednu debatu.
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    FRK_R23: Mně kouření v pajzlech trochu chybí, byla to součást koloritu. Ale naštěstí stále platí staré přísloví: kdo chce u piva kouřit, hospodu si vždycky najde. Na obcházení a ignorování zákonů nikdo Rusy nepotřebuje.
    ELLYA
    ELLYA --- ---
    FRK_R23: to je součástí plánu. Jestli pamatuješ na Kouř, tam tam hulily fabriky bez gryndylu, všichni kouřili startky bez filtru, a hlavní hrdina mě zakázaný anální sex.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    FRK_R23: Emisní povolenky v Euro Truck Simulátoru 2 si taky nijak nevybavuji.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    PRAASHEK: Gottvult a jsme zpátky na začátku.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOCKINEZ: Gottwald Vult
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: ale notak, nesnaz se to zamaskovat, dyt to oba sledujeme doted...

MALARKI
    MALARKI --- ---
    FRK_R23: no rusak ty korespondecni volby zrusi tak, ze zrusi volby uplne. A radostny hykani nad tim, ze bude rusak nase obcany posilat do gulagu na sibiri, tak nejak o autorovi a siriteli rika to, ze bych si vo nej neotrel ani psi hovno na podrazce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam