• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: a tak je to spravny :-D

DIOM: je pravda, ze DS build je dost epileptickej a je to hodne mackani, ale ta dmg a survive je fakt silena... kdyz to delam dobre, tak davam prdy za 3/4 mld s tough kolem 160mil a to jeste zdaleka nemam doladenej gear a dolevleny gemy (bane of trapped nemam zatim vubec, pac nemam amu s dirou slusnej) a ten deff gem taky jeste nemam komplet... me to teda bavi a az bude lepsi zbran, tak to bude sileny, protoze jak sem tu uz psal, jen tak sem na sebe nahazel gear kdyz mi padl posledni kousek setu a z fleku sem dal GR 39 za polovicni cas...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ten dashing build je taky slusnej,jsem zkousel a slusna naloz.
    jinak hemy mam vsechny ny 40, ale pokracuju.mam asi 30 gr43 klicu,tak si tak hraju :)
    na ego seru
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: diablofans s tim, ze sleduju quin69 (R1 world monk za posledni dve sezony) DPS monka sem suse obslehl, zDPS/XP monka sem se nechal inspirovat, ale doladil sem si ho dle vlastnich moznosti...

doporucuju kouknout na jeho videa a stream, je to silenej nerd a je s tim fakt prca :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: kde hledas specy na monka?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: vyssi jen kvuli gemum a egu :-) pokud uz mas gemy nalevleny a ego dost vysoky, tak ses v pajci :-D

jinak my vcera dali gr 47 ve 4 a pak i ve 3 relativne na pohodu :-) musim rict, ze ten zdps monk me fakt bavi :-) sice ve chvilich, kdy nam chybela dmg sem si rikal "kdybych ted tak byl v dps specu", ale jinak je to fakt sranda, vrele doporucuju. Navic pokud clovek ma disciplinovany dpska, tak je to fakt super zabava :-)

Jinak vcera jsem byl obdarovan in-geomem, gze dneska zkusim God monka :-) Vcera sem to jen tak natukl s blbym skill a equip setupem a docela je ten reuse sranda :-) vzhledem k tomu, ze ted potrebuju dostat spoustu gemu aspon na 30, tak se ta farma t6 riftu bude hodit kvuli klicum :-)

jinak na DPS monka uz cekam jen na derovacku, neck a ancient zbran, jinak sem uz cekem pekne gearnutej (samozrejme ne-ancient)

panove a damy me to tak bavi :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: podle me 40, stejne uz pak dostavas jen 250 shardu a samy reflect fire chain wallery a o dropu ani nemluvim. 40 rychle a pohodlne,vyhoda vyssich me unika
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: do kolika to ma smysl?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    sice jsem si dal osobac GR46 s barbarem a pak to probeh jeste 3x ale vzdycky jen 3 legendy a uplny sracky a tech 250 shardu.nechapu,proc bych mel vubec chodit GR41+
    WRATA
    WRATA --- ---
    JULIAN: Jo funguovalo, dik ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WRATA: imho staci si tam skocit v adventure modu
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    WRATA: jen zabít malthaela
    WRATA
    WRATA --- ---
    Na Reaper's Wraps plany je porad potreba projit celej pribeh nebo mi staci si od nekoho otevrit Malthaela?
    ENDER
    ENDER --- ---
    KALTY: jedu monka, jednu aktualni ti muzu doporucit, na lvl 46 urcite nechod delat powerleveling na 70 (ani na normal), jinak se to da protahnout pekne...

jinak levelil jsem od zacatku do konce na hc, chodil jsem asi 5 misi, ktery davaji nejrychleji xp a mel jsem to asi na 6 hodin..

pak jsem postavil total nub ultra hp regen/rezist/bublina build a sel jsem na torment 6 do publicu sbirat epaxy (ale az tak na paragon 70 nez jsem se trosku rozkoukal)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NYRLEM: nakonec to vidím na WD. Nevím, jestli by mě crusader bavil.
    WD vypadá celkem silně ;-)
    Je tu někdo, kdo hraje HC season, kdybych potřeboval poradit? :-)
    Díky
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    FORTRESS: Pravé že zrovna u necku se primary stat vynechává na úkor elementu zpravidla.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Doženeš ancient věcma. I když u necku může bejt i 1000 int, to už bych nevyměnil za většinou +20 element.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jak moc dulezitej je primar stat? jde mi o prsteny,aby byly univerzal i pro ostatni.drop s chd,chc a primar.misto toho socket.ale co kdyz budu mit takhle 2x ring i amulet? dmg bude hezka,ale nebude tech cca 1500 primaru chybet aby se tohle nevyplatilo?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KALTY: jedte co vas bavi, vsechno je hratelny ..
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Tak GR 46 season solo wizna. Este potunit a mozno sa na chvilu dostanem aj do ranku. :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    DIOM: takže monk + crus?
    No jo, ale samotného mě to nebude bavit B-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    KALTY: já bych ti poradil hrát HC sám, protože si můžeš v nouzi zapauzovat hru a případně to vypnout, ale to si s kámošem moc nezahraješ. :) ..jinak monk je imo na HC ideální a na ranged bych se vykašlal a vzal buď cruse nebo barbara
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam