• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NJORL: Kua a já sem ty starý sety rozložil...třeba se některý budou hodit.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Podle mě moc streamerů, noliferů, a opinion leaderu NS nejede takže ten je mrtvej permanentně.

za WD moc nechápu to zrychlení slepice ale proč ne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: tak to je zly... se zase meta posune jinam, je pravda, ze je to logicky, protoze healmonk byl must v kazdy grupe na gr..
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Skoro bych rekl, ze toto ralne zabiji non season, protoze v non season ted vsichni pritvrdi v honeni expu a az zacne sezona, tak se vrati non season hraci a zjisti, ze nemaji realnou sanci se jim ani priblizit a vrhnou se na sesson, kde to nebude mozne od zacatku ... Well played Blizzard, well played ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak monk je mrtev pratele :)

Monk

Fists of Thunder
    Static Charge : Now only procs when enemies are hit by your attacks! (REWORKED from working with all attacks)
    Mantra of Healing Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
    Sustenance : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
    Inner Sanctuary
    Safe Haven : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
    Mystic Ally
    Fire Ally : Mystic ally splits into 5 allies (down from 10) that explode for 480% (up from 200%) weapon damage as Fire.
    Enduring Ally : Heal amount from the Mystic Ally increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
    Blinding Flash
    Crippling Light (renamed from Soothing Light) : Blinded enemies deal 40% reduced damage for 5 seconds after the Blind wears off (reworked from giving allies increased life regeneration).
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    YASHAMARU:
    CLAVEN:

Weapons require a rank 30 Legendary Gem
    Jewelry requires a rank 40 Legendary Gem
    Armor requires a rank 50 Legendary Gem

Augmenting Items in Patch 2.4 | BlizzPro's Diablo
    http://diablo.blizzpro.com/2015/11/07/augmenting-items-patch-2-4/

no uvidime ako to dopadne nakoniec po PTR
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CLAVEN: fakt? ja to jeste nemam cely procteny, ale z toho co jsem zatim procetl jsem pochopil, ze je na tobe jak silnej legendary gem pouzijes a podle toho dostanes +stat. ne fixne lvl 50.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WASQ: Bude to stáť jeden rank 50 legendary gem a jeden gem statu, ktorý chceš.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: jo, toto bude NS scenar :)

NJORL: no vyjadrili sa, ze chcu pridat gold sink, aby gold mal feeling, ze je na nieco, ale zaroven neurobit z toho must have feature. nieco typu, nemas goldy = nemas GR key, alebo tak. mne sa to celkom pozdava takto
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: Jojo. Presne tak. Jen ten Epowered rift, ktere udela +1 k moznosti levelovat gem za penize mi prijde malo ... melo by to byt 2x tolik, aby to bylo k necemu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    No ja to chapu tak, ze vezmes jakejkoliv GEM, vylevlovanej napr. na 50 lvl v GR a k tomu pridas treba 3 emeraldy a cely to augmentnes do pasku a da Ti to k tomu pasku 250 DEX.

Takze idealni cesta pripravy je mit ted co nejvice gemu vylevlovanejch co nejvic a ve chvili, kdy bouchne 2.4 live, tak to vse najednou narvat do postavy :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ:

NJORL: Celkom zaujimavo to vymysleli, imo :

- bude gold sink cez empowered rifty, pretoze bude treba levelit vela legendary gemov
    - bude aky taky sink na normal gemy
    - prestanu sa skipovat guardiani v GR, aspon z vacsej casti
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze tech 300-400 nej gemu v truhle mi nebude k hovnu? :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: bude to stát tušim 3 největší gemy barvy statu, jakej budeš chtít
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jestli tomu dobre rozumim, tak v 2.4 budeme moci v kostce aplikovat jakykoliv gem na jakykoliv ancient gear a ten gear dostane bonus najakeho main statu ... :) cool
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: dobrej byl taky 20/20 pala a sorc torch v dobe kdy bezel novej ladder, s tim sme desne kseftovali (s tim merlinem, jak je ted na d3), to byly casy, ty jo :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: Jo jo
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: ten mi padl taky hele :) Ale ne prvni :) A pak ja uz ani nevim, ale prave tady ty modry veci. TO bylo 6 java skilly a 40ias bo tak nejak ze.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: 6/40
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam