• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JADE: cas poridit Overwatch a brecet nad loterii s lootboxy jako vsichni emokidy od vcera :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jestli ted zacnes s hearthstone,tak si bud priprav slusnej obnos nebo to budes svirat rok :D

takze parta je na nic? jestli jo,tak jen dobre pro solistu jako jsem ja a budu si dal behat svou GR85 :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: si myslim, ze bude chyba jen nez v blizu ze nedate 90 :)

NJORL: ja to nevidim, tak horce ..... ta meta se tyka stejne jen X% lidi a ty chybet nebudou :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Rozumim. Ver tomu, ze tohle ted proziva dost lidi. Bojim se masivniho odlivu hracu. Uvidime, jestli to ta hra prezije.

Co se te 90tky tyce, je to dost divny, protoze jsme ji vcera dali s kamaradem ve dvou. I 91. Zeptam se takovou hloupou vec. Kdyz se objevi krouzek Oculus ringu, bezi si do nej ta WD stoupnout? Protoze jestli ne, tak prichazeji o 85% DMG. :)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: no kazdopadne mi prijde 150 limit dost bezpredmetnej, najednou kdyz je problem GR90
    nejak jsem nepochopil ten nerf, protoze jsem behal s lidma para 1500+, WDcka,Wizzny a 85 jsme davali, 90 ne....paradoxne na dmg...prezit nebyl problem, ale dmg nikde ;[[[ tejpci meli vsechno polazeny vyuagmentoany ;[
    na tohle se jim lidi akorat tak vyserou ;[
    NJORL: popravde jsem po 5tym neuspesym pokusu pokorit GR90 v parte lidi pro ktery by pred patchem nebyl problem s prstem v prdeli prolitnout speed GR95 za par minut ;[, hru vypnul a rikal jsem, ze mi blizz zkurvil dalsi hru a ze uz na to seru...
    uz fakt nevim co bych mel od nich hrat...fakt na stary kolena se ai budu chte nechte muset pustit do tech karet posranejch nebo co ?! :\
    NJORL
    NJORL --- ---
    No tak jsem vcera zkousel ten slavny patch.

- S novým WD se dá speedovat GR 80 za 7 minut, coz je pekne. Asi by to slo i na 85, ale nechce se mi augmentovat zatim.
    - TXIII na solo je stejne slaba jako TX a rekl bych ze pomer cas vykon je na TX a TXIII uplne stejny. Takze nevidim smysl to moc hrat.
    - Nova meta 2 na 2 je NEUVEŘITELNĚ TUPA A NUDNÁ. Tohle Blizz posral. Očekávám masivní odliv hráču do dalšího patche a možná i v pulce této sezony hotfix na vraceni stackování tornád. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja premyslim,koho zitra rozjet v sezone.
    WD a DH uz mam,tak premyslim o monkovi nebo wizne.u nich mi prijde v porovnani s barbem a crusem,ze jsou vyrovnany na GR,ale k tomu i lepsi na farmu NR
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jj taky sem si vsim, to je jediny omezeny, vic ten gem nejde lvlit.... to bylo driv, ale ted je to aspon videt :)
    JADE
    JADE --- ---
    jeste jeden dotaz ... u nekterejch sutru je u levlu treba 80/100 u jinyho 85/150 a dalsiho zase jen treba 85 a nic ;) co to je ? :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: ne a slysim to poprvy, ze by to bylo nekdy omezeny... :P
    diablofans ^^
    JADE
    JADE --- ---
    ted jeste icy-veins nebo diablofans buildy ?! :P
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: aha, dik...ale v 2.4.1 daval nejvic na 80 ne ?! :P
    JADE
    JADE --- ---
    von to neni faceroll ani na solo...omfg...nesnasim kdyz blizz dela z mejch megaop tuned skilled postav zase backory ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nn,sutr muzes augmentit i pres 100
    JADE
    JADE --- ---
    ale je to trapny, materialu jak sracek pro kazdyho nooba ;[
    JADE
    JADE --- ---
    hmmm tak tXIII ve 4 neni faceroll jak jsem si myslel ;[
    JADE
    JADE --- ---
    hmmm tak koukam, ze se asi tomu augmentu nevyhnu....takze dps tedkonc WD only jo ?! :P wizze zase muzu uspat ?
    co se tyce augmentu, nejak jsem to nepotreboval na ty 80-95 runy jako supp monk...stale plati, ze nejlepsi a vlastne max co prida je sutr lvl80 ?
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: ani jednou jsi me nepotesil ! :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Tohle je 65 a trikrat nic. :)
    JADE
    JADE --- ---
    no uz aby byl vecer...;)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: multishot DH nebo WoL monk uplne v pohode...obcas kdyz se nudim, chodim protahovat noobs na GR 60 a davam to v klidu...
    jak je to s tim archon/firebird wizzem, byl to bug, nebyl to bug ? hraje se to dal, nehraje se to dal ?! :P
    predpokladam, ze supp monk zustava nemenny ?! :P
    NJORL
    NJORL --- ---
    MEMORY: Upgrade by zaslouzili servery! 211 je proklinana snad vsemi. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja bych se v ty grafice radsi moc nepatlal nebo to zas bude pro vetsinu nehratelny,az se rozjede ta barevna diskoteka
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEMORY: tl;dw v prvni pulce se rozpovidal o te konspiracni teorii a v druhe pulce se rozpovidal o tom, jak je to treba brat se skepsi a jak casto byva to nejjednodussi vysvetleni spravne (print error). Kazdopadne ve zkratce asi jak nasi meteorologove: "Diablo 4, muze vyjit, ale taky vubec nemusi vyjit a mozna to bude jen datadisk" :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam