• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Ale vzdyt to se prece tyka i sezony. Proc by meli lidi co v s06 behali v parte 120 ted patlat 90? A jestli si dobre vzpominam tak po poslednich trech PTR byla meta alespon v zakladu definovana
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mozna sem uz out, ale nevim co se tu porad resi. Blizz ma jasnou prioritu a to sou sezony a diky tomu si muzou s kazdym patchem a novou sezonou udelat jaky zmeny chteji. Myslim si, ze tech par lidi co ještě hraje NS jim je fakt ukradena. Chapu, ze tem to vadi, ale minorita je minorita. Co se tyce mety a podobnejch věci, tak soudit den po spusteni patche je taky dobrej mind fuck... Ja si myslim, ze si to sedne jako kazda sezona a jako kazdou sezonu ji budou normalni lidi hrat mesic, pak prestanou, top hraci to budou hrat stejne porad dal a NS lidi budou porad brečet, jak je blizz nespravedlivej... Imho se nic nezmeni a nejakej velkej odliv hracu bych necekal...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak to neni moc pozitivní zjištění ačkoliv WD jedu pořád.

Nechápu proč se nezaměřej třeba na nějaký GR kde budou rezistentní monstra na různé elementy a donutí to skupinu se třeba specnout na určitej druh dmg a buildů.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Protoze se snizil DMG buff od supportu. :)

FORTRESS: 2x DPS WD, supp monk a supp barbar. Ale moc to nefunguje. Jezdi se 90-95. Kdyz vezmes v potaz, ze solo udelas s prstem v nose 85, tak nic moc duvod pro spolupraci vice hracu. Proste je to paskunte.

Ale ja jsem docela rad. Je to duvod dat si od D3 pauzu. Posledni dobou jsem to opet znacne prehanel...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jaká je aktuální 4 group meta?
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: jak je teda mozny ze jeste predevcirem jsme davali 95 jak nic, v uplne stejny parte ?! :\
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Houmi ale to jsou lidi co tlaci komunitu dopredu. Bez nich je hra mrtva
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: si myslim, ze bude chyba jen nez v blizu ze nedate 90 :)

NJORL: ja to nevidim, tak horce ..... ta meta se tyka stejne jen X% lidi a ty chybet nebudou :D
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: no predpokladam, ze jo ... jeli jsme klasickej osvedcenej princip...pouze packy s elitama, ja to cyklon strikem hazim na hromadu a vsichni se snazi stat uvnitr sanctuary...
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Rozumim. Ver tomu, ze tohle ted proziva dost lidi. Bojim se masivniho odlivu hracu. Uvidime, jestli to ta hra prezije.

Co se te 90tky tyce, je to dost divny, protoze jsme ji vcera dali s kamaradem ve dvou. I 91. Zeptam se takovou hloupou vec. Kdyz se objevi krouzek Oculus ringu, bezi si do nej ta WD stoupnout? Protoze jestli ne, tak prichazeji o 85% DMG. :)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: no kazdopadne mi prijde 150 limit dost bezpredmetnej, najednou kdyz je problem GR90
    nejak jsem nepochopil ten nerf, protoze jsem behal s lidma para 1500+, WDcka,Wizzny a 85 jsme davali, 90 ne....paradoxne na dmg...prezit nebyl problem, ale dmg nikde ;[[[ tejpci meli vsechno polazeny vyuagmentoany ;[
    na tohle se jim lidi akorat tak vyserou ;[
    NJORL: popravde jsem po 5tym neuspesym pokusu pokorit GR90 v parte lidi pro ktery by pred patchem nebyl problem s prstem v prdeli prolitnout speed GR95 za par minut ;[, hru vypnul a rikal jsem, ze mi blizz zkurvil dalsi hru a ze uz na to seru...
    uz fakt nevim co bych mel od nich hrat...fakt na stary kolena se ai budu chte nechte muset pustit do tech karet posranejch nebo co ?! :\
    NJORL
    NJORL --- ---
    No tak jsem vcera zkousel ten slavny patch.

- S novým WD se dá speedovat GR 80 za 7 minut, coz je pekne. Asi by to slo i na 85, ale nechce se mi augmentovat zatim.
    - TXIII na solo je stejne slaba jako TX a rekl bych ze pomer cas vykon je na TX a TXIII uplne stejny. Takze nevidim smysl to moc hrat.
    - Nova meta 2 na 2 je NEUVEŘITELNĚ TUPA A NUDNÁ. Tohle Blizz posral. Očekávám masivní odliv hráču do dalšího patche a možná i v pulce této sezony hotfix na vraceni stackování tornád. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja premyslim,koho zitra rozjet v sezone.
    WD a DH uz mam,tak premyslim o monkovi nebo wizne.u nich mi prijde v porovnani s barbem a crusem,ze jsou vyrovnany na GR,ale k tomu i lepsi na farmu NR
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jj taky sem si vsim, to je jediny omezeny, vic ten gem nejde lvlit.... to bylo driv, ale ted je to aspon videt :)
    JADE
    JADE --- ---
    jeste jeden dotaz ... u nekterejch sutru je u levlu treba 80/100 u jinyho 85/150 a dalsiho zase jen treba 85 a nic ;) co to je ? :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: ne a slysim to poprvy, ze by to bylo nekdy omezeny... :P
    diablofans ^^
    JADE
    JADE --- ---
    ted jeste icy-veins nebo diablofans buildy ?! :P
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: aha, dik...ale v 2.4.1 daval nejvic na 80 ne ?! :P
    JADE
    JADE --- ---
    von to neni faceroll ani na solo...omfg...nesnasim kdyz blizz dela z mejch megaop tuned skilled postav zase backory ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nn,sutr muzes augmentit i pres 100
    JADE
    JADE --- ---
    ale je to trapny, materialu jak sracek pro kazdyho nooba ;[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam