• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    286/12 & 386DX fag reporting in

Jinak mám pocit že jsem někde na streamu viděl hru v kompletní německé lokalizaci.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KANAREK1: čas se naučit anglicky - já se ostatně začal učit angličtinu na hrách - protože prostě žádný překlady se v době 286, kdy internet byl věcí neznámou, pro ČR nedělaly :) a vytáčené modemy tomu moc nepomohly, pouze více textu v angličtině
    DIOM
    DIOM --- ---
    přesně tak..je tam příběh na úrovni 3. třídy pomocné školy, hlavní je všechny pokosit a opakovat to do zemdlení ;)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KANAREK1: ja nevim jaky uplne presne cekas pribeh od diabla, ale myslim, ze prijdes o mnohem mene nez si predstavujes. dal bych tomu sanci a zkusil to pochopit z animacek ;)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Ano je. Domluvim se jen lamane, podle toho co mam odposlouchano.
    No zkratka z te hry moc nemam. Pokud cestina neni a tusim, ze je tomu tak, tak mam na prodej diablo 3 + datadisk :)

(ano umim nemecky, ale v psane forme spise prekladam nez plynule ctu. To je zdlouhave)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KANAREK1: anglictina je v tehle dobe stale tak velky problem ?

za negra jim klidne litr dam :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: jojo melo, a nejlepsi ze to stejne vymyslela comunita :D jen me proste vytaci ze i tohle bude az za necelej rok :O
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Už to mělo bejt dřív. Dřív přepínat mezi supportem, speedfarmem, solo dmg je otrava za WD. Teď je v podobný situaci třeba Monk ten má navíc ještě groupdmg
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: No pro me je pouziti jasne. Budu mit jednoho monka a budu prepinat buildy na TXIII speedy, kde naberu klice a pooly a pak prepnu na supporta a pooly uz nebudu muset tupe hledat
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CRACKY_: jo takle kdyz to napises, tak to dava hned lepsi smysl a souhlasim ;)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Ahoj, sehnal jsem si na blešáku diabla 3 a koukám, zda k tomu není čeština. Našel jsem jen staré články, že ta tam nikdy nepůjde. Je to stále pravda nebo už něco existuje?

Hra vypadá dobře, ale když netuším ani hň z příběhu a keců okolo úkolů, tak je to trochu škoda.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    HOUMI: s tim samozrejme pocitam, co mne a temer vsechny jeste aktivne hrajici kamarady sere je neustale vytvareni vsech charu snad az na DH a Cruse ve dvou podobach - barbar - tank, dmg; wizna - supp, dmg; wd - supp a dmg atd... a to timhle odpadne, misto ve stashi navic s dalsim extendem, ktery prichazi bych vnimal jako minoritni problem.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CRACKY_: ne ze bych chtel kazit radost, ale nic nepromazes :D viz " Items that are part of a loadout will still need to be physically present in your stash or inventory."
    JADE: dam jim klidne i 30€ + .... jsem magor :-))

ae jinak za me teda hlavne zklamani z toho, ze to bude az pozdni 2017.... nakej d1 event si muzou strcit kam chtej, kdyz to odehrajes na gem a vickrat tam nevlezes :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Ale vyzerá to ako kórejský export :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: Pockej PoE je myslim Novej zeland :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Ja teda nechcem v Diable žiadne microtransakcie, to nech si nechajú kórejské freemium kokotiny ako PoE, díky.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    NJORL: jo rikali, mrkni na homepage diabla, tam je primo krasna ukazka, za mne super vec, aspon promazu hafo charu, ktery mam jenom kvuli tomu abych nemusel prehazovat equip
    NJORL
    NJORL --- ---
    Rikali, jak bude fungovat ta Armory? To by taky mohlo misto docela resit ne?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: aha. dekuju!
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: no myslel jsem to tak, ze je to vicemene to,o cem jsi mluvil...ze bys stashe klidne kupoval...takhle koupis class (necromancera) a k tomu budes mit + 2 nove gamesloty + 2 nove stash taby, portret, kridla, penant..to vse slibuji v balicku ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam