• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    je jasny ze budou chtit nejmene 500, ale spis litr sionisti jedni...coz uz mi prijde docela dost, co si budem povidat !
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007:

Necromancer: Novinky z PAX East 2017 – DiabloFans.cz
    https://www.diablofans.cz/necromancer-novinky-pax-east-2017/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LADINEK:

Necromancer: The Meleemancer – DiabloFans.cz
    https://www.diablofans.cz/necromancer-the-meleemancer/

Bude nekromant na PTR?
    Ano! Ale bude se mírně lišit. Další informace již brzy.

Je nekromant součástí expansion packu?
    Ne. Nekromant je součástí obsahového balíčku, který obsahuje postavu nekromanta, mazlíčka, křídla, dva sloty pro postavy, dvě záložky do bedny (pouze pro PC), rámeček okolo portrétu, prapor na záda, zástavu a obrázky na zástavu.

Balíček s nekromantem bude doprovázen druhým obsahovým balíčkem, ten ovšem bude zdarma. Obsah tohoto balíčku jsou dvě nové zóny, Challenge Rifts a další. Je potřeba vlastnint Diablo III: Reaper of Souls, nebo Ultimate Evil Edition.

Kolik bude balíček s nekromantem stát?
    Zatím nejsme připraveni odhalit cenu.

Kdy bude balíček s nekromantem dostupný?
    Chceme jej vypustit v druhé polovině roku 2017.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LADINEK: toho si budeme muset koupit bych tipoval :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    A bude v s10 uz ten Necromancer ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ja wizz nebo monk ;)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: no tak ty wd ja wizz,dh, maestro supp barb...jeste ten monk ;)

MAESTRO_007: vubec se neni ceho bat, naopak doda to ty hre trosku vzruseni a smrnc...popravde taky jsem byl v zasede proti sezonni, pak uz jsem to ale z nudy zkusil a ted budu hrat teprve 3ti, ale vylozene se na to tesim, protoze normalne uz na to nehrabnu a regulerne me to nebavi...

VENOME: to chapu, ikdyz uprimne HC hrace jsem nikdy nepochopil...ja bych to nejspis ani nedolevlil a nechapu jak nekdo muze neumrit treba 700 paragonu ! :S
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: nevidel bych to tak cerne. S9 naprosto easy a nic otravnyho jsem nezaznamenal
    VENOME
    VENOME --- ---
    JADE: tak uprimne ja s vetsinou season hrdinu koncim okolo GR75 a dal uz nejdu protoze (a uznavam, asi tady budu v mensine) ja hraju vetsinou hardcore, takze dobrovolne upoustim dmg vymenou za jistejsi survivalbilitu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: 180x zapnout a vypnout hru, abych udelal jeden conquest mi neprijde normalni... + porad nejake stresy s plnenim dalsich ukolu... :)

oproti tomu je nonseason takova oaza klidu :) ...(pokud nenarazis na debila :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: proc problemu ?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JADE: uz tomu asi rozumim, ja myslel porad na secondary ty Manticory coz je ten hatred cost reduction, njn Manticore se mi celkove vyhejba jak cert krizi a když jsem to hral před tim rokem nebo jak je to dlouho tak mi padla mam tuseni jen jedna :( tu co mam zkusim nejak prekopat, uvidíme...

Zatim zkusim ten multishot, ten luk snad mam... dik

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: tak jasne, ze bych mel dva buildy, jeden na solo ukoly a druhy jako support do groupy na GR.... a časem bych hral jenom toho supporta

uvidim no :) ...moc se mi do te sezony nechce, to zas bude problemu :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ja se vratim k wd
    JADE
    JADE --- ---
    mno jinak s10 otazka mno...mam chut se vratit k DH, pac co si budem povidat vzdycky to byla nejvic ultimatni mlaticka ;) nebo ten pitomej Wizz, kterejch bude zas vsude jak nasrano ?! :D
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem koukal nejbliz tomu tvemu je ted asi hybrid multishotu a sentry...v podstate nasadis k tomu co mas jen Yasngs recurve + nakej ten must have prsten a je to....here
    JADE
    JADE --- ---
    LADINEK: jinak jeste mrkni tady co zhruba ted frci...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: resp GR70 solo sezonni ukol byl docela porod a chtel jsem to vzdat...takova wizzna se stejne kvalitnim gearem si napohodu farmila GR85 solo pod 5minut bez umrti...jen ke srovnani...support je fine, ale na solo ukoly celkem bezpredmetnej...
    LADINEK: ja nevim jakej manticore pouzivas, ci v jakem svete hrajes, ale ten muj dava +77% Cluster arrow dmg...coz je zasadni...pak je hodne dulezita +max discipline v secondary stat...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007, VENOME: jo ale koncis s hratelnosti nekde kolem GR 70...pak proste bez monka, nebo augmentu, templaru s unity a podobnych hovadin neprezijes ani kdybyses posral ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam