• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: no ja jsem si z prdele napocital kolik me tech mejch usmudlanejch 1800 neco paragonu stalo casu a podle tech jejich udaji to cini 2574hodin cistyho gametime ! :S
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Para 5300 to opravdu hraji na full time. To nechces.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Uz na to nemam silu :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sem sam :-( chce nekdo jen tak zahrat, sem na nastence hraju condemn crusadera, nonseason, sc...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: ale furt to neni 5300, je jesny ze tam nejakej botting musel bejt, ale stejne...co za bota ti beha 120 pod 5min 24/7 ?! jinak si to nedokazu vysvetlit...;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    nebo jsou to lidi co to zapnou v 8 vecer a vypnou ve 3 rano kazdy den... maji dobrou partu.. behaji gr120 minimalne a pak ten paragon leze jinak nahoru, par takovych v pratelich mam.. hraju snema supporta, tam nezalezi tak moc na top vecech co musis farmit stovky hodin a na dmg, staci vedet co mas delat, sel jsem spat nad ranem, paragon vyhonil z 1920 na 1960 behem jednoho vecera, hrat to tak tak x mesicu tak budu taky 3000+.... ale :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: 5300 treba bot
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jj taky nehraju gr110+, radsi si to dam na pohodu 100-110 a muzu u toho i vnimat okoli :D
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: to dame, ale vcera me ten picus s para 5300 fakt nasral ;D nejdriv jsem si prisel jako kingos a pak hrozne slabej ! :D chtel jsem tim rict, ze takovejm lidem/paragonum zkratka konkurovat nikdy nepujde...protoze to uz jen tak clovek nedozene...takze jako ne prestat hrat uplne, ale zvolnit ;D uz se mi zase stalo ... "tak jeste paragon a vypnu to, ne tak jeste jeden at to mam zaokrouhlene..." najednou bum 5 rano ! :D
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    pokud bys nesehnal, tak večer budu online Kostq#2499
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Nazdarek, neni tu nekdo online kdo by me boostnul SHC... boost vrátím obratem:)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JJOXER: shift + L
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    muzete postnout buildy co hrajete kolem ty 100+?

ja jsem nekde na 85 a uz je to na hrane s prezivanim... nejake napady? [:

Jjoxer#2403 - Community - Diablo III
    https://eu.diablo3.com/en/profile/Jjoxer-2403/hero/104939937
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jeste ne,jeste musime pushnout tu 110 :)
    ja jsem vcera rval,ale nakonec jsem 109 solo dal,takze tu 110 dame,at nam tam nesviti nudna 108 :D
    ja uz pak dojizdim na tom,ze kvuli ranged shamanum a sucubam musim zvysit life a armor,takze dmg pak dyl trva. s monkem by to nemel byt problem
    JADE
    JADE --- ---
    jako me dinglo dneska 1800, fakt si nejsem jistej jestli dojedu 2000 a pak se ti na normal rifty pripoji clovek s paragonem 5300 ;) tak si rikam, ze asi potrebuju pauzu ! :S
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    FORTRESS: D III po dokončení příběhu začíná být už jenom planý cosi, bez nápadu, beze smyslu, bez... 800 hodin playtime. Jak to sakra dělaj!? :) žeby...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Koupil si grindovací hru, ale štvalo ho že musí grindit.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KORAL: v tom souhlasim s jednou vetou... "aukce uz nefunguje" :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KORAL: ona taky jednicka a i dvojka byla primarne single, potencial trojky je hlavne v multi. Kazdej co ho bavi.

At zije grind !! :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    CHEWBACCA: Vidíš a já si D3 koupil tenkrát kvůli singl ... multák byl až na druhém místě. Já mám radši příběh, než to bezduché honění itemů a lvl gemů.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Myslim ze o singl v diablu nejde nikomu a jestli jo tak to opravdu nema cenu hrat. Singl kampan je stejna od vydani.

JADE
    JADE --- ---
    SNOO: ja myslim, ze se toho zmenilo opravdu hodne a je to uplne jina hra, nez v dobe, kdy jsi to prestal hrat...naopak d3 zacina teprve endgame a hrat d3 bez Reaper of Souls vyznam teda nema ;)
    SNOO
    SNOO --- ---
    KORAL: ok přesně něco takovyho jse )ne) chtěl slyšet :D
    dík za ušetřenej čas...du hledal instal disky ke dvojce :))
    díky kluci
    KORAL
    KORAL --- ---
    SNOO:
    Aukce už dlouho nefunguje.
    Lidi žene vpřed vidina umístění se v žebříčku.
    Já to hraji s přestávkami. A hlavně sezony a odměnu z nich.

Pokud jsi zaměřený na to být mezi nejlepšími, pak to může být motivace. Ale očekávej, že u toho prosedíš hodiny nezáživného hraní, kdy budeš farmit itemy, aby si se dostal k těm s nejlepšími staty a mohl se dostat do žebříčku.
    SNOO
    SNOO --- ---
    KORAL: co sem to hral já..tak žádny tormenty ani nebyli..když sem koncil s hranim tak pridali paragon levely. co si pamatuju tak sem byl ve třetím aktu na nejtěžší obtížnost.
    je o co stát po dohrání? co vás žene dál aby ste si zlepsovali svoje champy - když to máte dohrany na max? prodej gearu za real prachy? funguje jeste aukce vubec?
    dík
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: Pokud mu jde o MP, pak je to jiná zábava a ta se dá hrát i bez necra. Pokud jak píšeš nestojí o top :)

SNOO: Dneska není problém nafarmit výbavu za 2 dni a chodit Torment 13 (to je ten nejvyšší) solo na pohodu.
    A ano můžeš hru otevřít i pro ostatní hráče. Jen musíš počítat s tím, že spolupráce je hodně o náhodě na jaké hráče narazíš.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vubec nejde o singl,je to vsechno o multiplayeru,kterej v parte necrem prinasi hodne.nicmene ne na nejvyssich riftech muzes vpohode hrat bez necra
    SNOO
    SNOO --- ---
    KORAL: ani sem to nedohral na tu třetí obtížnost...pouze za toho woodoo championa...funguje to stale tak že když chci mužu otevřít hru pro ostatni hráce na MP?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam