• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    JADE: Je to free :)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Nevim jestli server nepujde jeste nejak mnenit, ale hodilo mne to na server jmenem butcher. Nedalo mne to ani moznost vyberu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak ocividne je to nejakej globalnejsi problem podle recenzi... nekde jim asi neco uteklo v optimalizaci na starsi samsungy :-D
    SONIC
    SONIC --- ---
    BARTUC: joj prave koukam ze by ses mel vejit..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SONIC: mno to splnuju uplne v pohode, nicmene hra se spusti, menu dobry, ale jakmile si mam vybrat postavu, tak ani nevidim tu postavu, je to cely graficky rozmrdany a a ve hre taky neni nic videt...
    SONIC
    SONIC --- ---
    Android pozadavky..

Android OS 5.0 or higher
    2GM memory ram
    CPU must be Snapdragon 600 or Exynos 9611
    At least 2.4 GB storage free
    GPU needs to be Adreno 512 or Mali-G72 MP3
    SONIC
    SONIC --- ---
    cekacka na trochu klidu..ted prace takze vecir az..zatim se nasaje aspon content veskerej..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno ja si to asi nezahraju, protoze muj Samsung S10+ je na to asi malej pan :-D
    JADE
    JADE --- ---
    To se ale vyzvejknete, zejtra tomu dam sanci na pc, ale pochybuju o nadseni takovem, ze bych to koupil…nikdy ale nerikej nikdy, tak bych rad pripadne poparil s kamosema:)
    HULIK
    HULIK --- ---
    A jaký server tedy dáme? :-)
    SONIC
    SONIC --- ---
    EXSECRABILIS: android totez..
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ONDRA_PATA: Akorat se mne to zacalo stahovat z app store :)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ONDRA_PATA: Z mne lepsi vic serveru.
    Staci jak se obcas seka D2R :)

Jinac pokud dneska. Tak to bude bomba. Uz nevim moc co u uspavani skreta hrat :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KALTY: ocekavaj napor.nerad bych placnul blbost,ale Rhykker rikal,ze je 30 milionu predregistraci.
    no avzhledem k tomu,ze D3 servery obcas nestoji za nic (protoze tam activision nacpal CoD atd), tak asi lepsi
    KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: ty vole to je fakt nesmysl. Jako u toho wow sem to ještě chápal, ale u D fakt ne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    EXSECRABILIS: serveru je asi 20 EU a nelze je pak menit,takze to chce hodne promyslet s kamosema atd.
    jinak by to melo byt ofiko 2.6. od 18h. na pc zitra a na mobil pry uz dnes,ale buh vi co blizz
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ONDRA_PATA: Tam budou ruzne servery ? Moc jsem ted nemnel cas to sledovat. Tak vim prd :-D
    Jinak rad se pridam :) btw. Nevis cca hodinu ? Kdy to spusti
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak teda by nebylo spatny jit na stejny server.my pujdeme (az to bude spusteny,potvrdim) na EU Arrerat Summit
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mate pripraveny mobily? :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: za slovo “compl” si to ani nezaslouzis :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam