• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Vzdycky mi prislo divny, ze tu jsou dve diskuze o diablu, ale ve skutecnosti to bylo malo! Podle me i 3 jsou malo a melo by jich byt 5 - jedna pro kazdy dil.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: Nejlepsi volba!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Na ten jdu zítra :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: volevole enjoy ja se tesim Na John WICK 4 bude pecka!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Radši jdu do kina na DnD movie, pak si tu přečtu ty nářky :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENDER: Jde, napiš Nyxovi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem nekde cetl, ze to Blizzard dneska povazuje za stress test. To ani nemuseli rikat predem... :) Coz jsem si prelozil "ani jsme na to nehrabli a uvidime co se stane"
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUMI: to je dost vtipnej fix, kdyz i jen middle quality diky memory leakum shodila hru do pul hodiny... to si urcite zapnu high :-))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Tady je nejvic diablaru co muze bejt ne??? A malokdo nepude na IV protoze proste tak!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KORAL: Jsi nestydaty blazen asi vyfasujes 2h BK... kamo!!
    KORAL
    KORAL --- ---
    ENDER: Nyx (myšleno autor) zvládne plnbo věcí ;) Jen musíme pěkně poprosit :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    KORAL: to bohuzel nejde, protoze se da pouze pripojit text za stavajici nazev "Diablo 3"
    Me take dava smysl, aby zustalo tohle, uz kvuli lidem, kteri se k diablu chteji vratit a tohlen maji treba v booku atd.

Soucasne pokud nekdo touzi po vlastnictvi tohoto auditka, rad ho odevzdam.
    KORAL
    KORAL --- ---
    K tomu rušení., Radši bych zrušil Diablo IV a tohle ponechal, kvůli historii. A tento klub pojmenoval prostě jen "Diablo" :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAVARA: abych se nasštval znova? :) ne, dík, jedno mi stačí :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KID_MCHUTT: Přesně, z toho miliónu bude hrát jen zlomek lidí, zbytek šel pro štěňátko :)

Měli udělat více verzí štěňátek - jedno pro nás, další pro plebs z tohoto víkendu…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    New NVIDIA Drivers Available - Download Now for Diablo IV Open Beta - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/new-nvidia-drivers-available-download-now-for-diablo-iv-open-beta-332086?webhook=
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HOUMI: já už batoh mám, takže mě to stresovat nebude :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HOUMI: a k tomu new Nvidia ovladac primo pro D4 :O

btw vtipny bluepost o tom, ze zitra se ma pocitat s que, kterou vyslovene chteji kvuli testum stability atd :D tak ne, ze tu bude brekot, ze nejdre hrat :P xD
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    myslim, ze je jedno ktere auditko bude to aktualni. podstatne je, aby bylo JEDNO a ne ctyri. :))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NESS: ja mam taky celkem obavy, minuly vikend pry udelalo level 20 neco lehce pres milion lidi. tenhle vikend to bude 10x tolik? patek bude asi sileny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam