• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: problem s dropem weaponek poradnejch hlavne. A chce to nejaky lepsi def na vysoky "klice". Hral sem ww rend hybrida nejakyho. A asi ho stejne pojedu, nic jinyho mne moc neoslovilo tak jako tak.
    Samozrejme vim, ze si muzes skilly alokovat na zbran jakou chces, ale dycky sem mel proste v jednom dvou slotech shiat, a v poslednim neco slusneho ale porad to nebylo ono mno :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: tak ten skill ti snad říká, co použije za zbraň, ne?
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Vcem ti prisel ze v endgame barb nestihal ?

Jako ono tezko srovnavat endgame betu s momentalnim stavem, pac se stim zahybalo hodne slusne, skoro bych rekl ze to neni otom co nestiha, ale jak to umis hrat :-) a jak te to bavi hrat, treba me osobne prisla roguna strasne slaba do okamziku nez sem videl co sni dela wudijo, coz nezmenilo nic natom ze me nebavi :-)

Ja pojedu barba nebo sorc, sorc sem si uz vyzkousel, takze spis ten barb, ted me bavili oba, narozdil od roguny, nekra a druida, ke kterym nema vztah, jako az mi tam pridaji palada tak budu hrat toho :-)

Jo a tri zbrane pruser nejsou ono si muzes urcit jaky skill pojedes jakou zbrani, takze pokud jedes neco jako flay-Upheaval-death blow tak to klidne odehrajes jen s obourucnym mecem/polearm, jen si to musis nastavit, s ohledem na Weapon Expertise bych to i doporucoval, teda pokud nemas na swapovani zbrani neco navazano, pak je nutne ty zbrane prohazovat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: ranged..
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    EXSECRABILIS: Mě teda Rošťačka s lukem přišla úplně super. Jen bylo třeba správně poskladat Attack speed skilly, hned měla skoro Gatling a dodge
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: rogue jsi hral na blizko nebo na dalku? a sorcku jakej spec?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EXSECRABILIS: můžeš hrát bez kostlivců, pak máš silnější kletby
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Nejsi. Ja sice end game nehral, ale druid mne nebavil pri prvni bete a tedka po buffech se nic nezmnenilo, barb mne prisel uchylnej s tim nekonecnym koleckovanim zbrani, roguna mne prisla fajn jen na meelee, ale i tak se rychle ohrala. Nekr byl prijemna zmena, ale strasne mne nastvalo, ze kostaci berou sloty na kouzla a poradne neni moc prokleti.
    Sorcka jedina mne nejak vic zaujala, ale bojim se, ze jakmile bych se s ni dostal nejak dal. Tak mne prestane bavit porad vymejslet nejaky kombinace na elementy (pokud tam budou mit mobky odolnosti) a krom toho mne v diablu prsk nikda moc nebral.
    SITH
    SITH --- ---
    jak se dělá ten rend blood barb?
    rend rend a pak rupture? nebo rend, rupture a zas rend? já to z těch popisků dost nepochopil
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: jo toe fakt! :/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: JJ sem k tomu silne priklonen, pruser je ty troje zbrane. Vim ze to byl fakt problem neco dropnout a menit na kazdy spell mimo automatiku nebylo upe dobry. Mno uvidime :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: vzhledem k tomu, co me ceka v bazinach za ocistec, tak vemu asi tu Sorcku a budu palit vsechno zivy. Druid me bavi s vlkama, ale silny mi to moc neprislo. Barb me bavil dost, takze neco z tehle tri :)

vem Barbariana! ;)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ja spis resim jiny problem. Co hrat. Dudu mne nebavil vubec, necro taky ne, sorcka je takova meh, roguna tez.. A barb mi prislo v endgame bete uz vysoko celkem nestiha. :-( Sem jedinej kdo je v takovym painu? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KORAL: Nic neskubalo, vse cajk. Cpu i gpu se nudily velmi (7800x3d@6800xt)
    KID_MCHUTT: vyssi lvl, vyssi sance "they said". A zdalo se mi ze to tak je. Ale taky sem tocil cca pulku a nula legend, ale rare dost
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: a protože jsme hráli v partě, loot stál za prd a od té doby, co jsme byli v partě, jsem nedostával xp, všechny je Koral sežral!!! :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já měl štěstí. Zkusil jsem to jen jednou v sobotu ve 21 a dal jsem ho na WT2.
    kid to zkoušel v těch 18 v sobotu a nedal to. Až pak semnou v těch 21.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Těším se na statistiky, kolik lidí to dalo a kolik to zkusilo, ale achiev prostě nedali :)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HONZA09: Za mne to bylo dost caste (nebo jsem mnel kliku) z kadaly 2 legendy, z ashavy 2 legendy a 3 prubehu hranu (vcetne toho nahrdelniku za dohrani pribehu) + 3 co jsem si udelal sam (ruzne jsme to zkousel kombinovat).
    Na to kolik casu jsem na tom stravil mne to prijde jako hodne velky drop oproti D2.
    Jako je to prijemne uspokojujici, ale klidne bych zvladl mensi.
    Na stranu druhou, kamarad co hral se mnou v podstate 1:1 casove dostal jen 2 legendy z ashavy a pak ten nahrdelnik na konci.
    Takze ja mnel jen brutalni stesti na drop.
    NESS
    NESS --- ---
    Navic kdyz pro prehlednost na kazdem serveru pouzivam jiny nick :-) tzn to co mam tady nema zadnou spojitost stim co mam na bn :-) No nic na ostrym to zase zalozime a tady budem dal plkat.

MELDA: jen jeden v danem okamziku viz https://www.diablofans.cz/d4/crafting/
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jo a pratele, jeste poradte jednomu totalne neznalemu, ty vylepsovaci elixiry, ty se nedaji kombinovat nebo jo, jako ze muzes vypit treba dva doromady a oba budou tvou postavu vylepsovat. Nebo proste elixir muze clovek dat jen jeden.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    asi tak. hlavne jak sem psal. neni to ze si na battlenet naflakas prezdivky z nyxu.jsou to specificky tagy s cislama. pro me by to byl vopruz to prepisovat atd na x minut, pokud bych tam chtel lidi odsud. ke coopu staci bejt v clanu nyx.hotovo nazdar
    SITH
    SITH --- ---
    já od klanu očekávám kooperaci a pomáhání si. Prostě přijdu někam, nebudu to zvládat, napíšu na klan že bych potřeboval píchnout a do pár vteřin přijdou dva tři borci, co pomůžou. A opačně. Rodinu s nimi zakládat nechci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam