MONKEYFIGHTER: jako me prislo, ze full respec a ruzne build je spis oser nez ze by sis to nemohl dovolit - protoze na vysokym levelu budes mit full paragon, a pokud ho budes chtit taky zmenit, tak nejde ani tak o ty goldy, jako spis o to jak to je neprijemny. Aspon tak myslim, ze to on myslel.
Jinak goldy fakt nejsou problem pokud neenchantujes. Coz na nizkym levelu je skoro zbytecny delat, on tam zminuje ho stoji pokus v endgame nekolik mega, nedokazu posoudit jestli to je cena na rare itemu (kde bys to mel delat), uvidime. Na mem levelu 63 je gold vysmech - uplne kazda rare vec co mi padne, stoji 8-30k. Takze kdybych sbiral vsechno a jel goldy tak muzu miliony tisknout. Nicmene aniz bych to delal (vsechno rozkladam na material) tak jsem stejne mel asi 5 mega naposled ted, jen z dropu. Taky jakmile jsem zjistil jak to je, tak goldama nesetrim, upgraduju vsechno o jeden level pod max, kdyz vim ze to budu urcite nosit tak dam i jeden enchant na nejhorsi stat (tusim to je par set tisic za ten prvni).
A pokud jsem spravne pochopil ten drahej minmax, tak je to o tom sbirat na 90+ (nebo od jakeho levelu presne uz neroste itemlevel) rare se 4 statama, kde jsou 3 staty co chces, a pak tocis proste ten ctvrtej dokud nemas perfect item, pak to povysis na uniq a hotovo. A ted by se hodil itemfilter protoze pro tuhle cas equipu uz nechces nikdy nic sebrat... :)