• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    MONKEYFIGHTER: pod to se klidně podepíšu. Nechtěl jsem hrát net-buildy, ale spíš si zkoušet svoje, což mě stojí většinu goldů, které dostanu hraním. Zkusit si na lvl 50 respec na jiný styl hry stojí 150 tisíc, to je 5 hodin farmení.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já doufám, že spoustu tehle zásadních věci přidají v rámci těch sezón. Úplně ideálně by mohli před tím, než začnou pracovat na nový sezóně, rozeslat mezi lidi krátkej průzkum jak kterou část hry hodnotí a co by chtěli přidat do budoucna a na základě toho připravit a zveřejnit road mapu. Když to zvládne kdejaký indie studio, tak si myslím, že by něco takovyho mohl zvládnout i Blizzard.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    HONZA09: to je docela naprd, D3 pro mě byla hodně mulťáková hra, D4 se zatím tváří dost singleplay. Snad to ještě přidají (třeba společně se set itemama)

První dojmy jsou zatím skvělé, hodně mě baví variabilita buildů. Akorát těch bugů je tam zatím jak nas... a každých 20 minut to buď lagne, nebo mě to pro jistotu úplně vykopne ze hry uprostřed boss fightu.
    Největší demence je za mě zatím vizuál corpse explosionu, který překryje obrazovku a všechno na ní, takže není vůbec nic vidět.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    EVILMIND: Tezko soudit kdyz jeste nejesema ani na ty 50, ale neverim na lvl 66 ti dropuje maximum legendarek / matrosu / goldu

cast jeho bulletpointu je zenemas na to abys realne zkousel buildy / upgradoval itemy etc. Kdybys na lvl 66 mel vseho dost tak je to pro end game spis dost blba zprava imho.

co je tam k delani po 50 nekomentuju protoze zatim nemam absolutne tuseni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SITH: Okolí se přizpůsobuje :)

Za sorcku hrálo roli na 15 levelu zahodit lopatu a jít dělat class dungeon + udělat si dva dungeony pro aspecty (pokud jsou třeba pro build)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KVIIIK: Ne, neexistuje. Maximálně můžeš napsat do clan chatu svoje vlastní LFG.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Úplně v klidu. Ta hra je designová tak, že si ji každej může hrát podle sebe a o nic zásadního nepřijde.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Mám asi hodně lame otázku, ale: existuje v té hře něco jako group finder na dungeony, když chci multiplayer? Buď jsem slepej, nebo to tam nikde nevidím, každopádně si bez toho neumím hraní moc představit.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: Mno hele, obcas to sekne/lagne tak neco. Co mne ale celkem toci je, ze jakmile otevru char screen, grafika se muze zblaznit, vetraky se roztocej na plny pecky. Divny kua
    SITH
    SITH --- ---
    ve středu to rozjedu. Když pojedu čistě dle příběhu, neuškodím tím něčemu na bázi levelu nebo equipu? nechci hned první hru jet čistě grind and primárně příběh
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Level 39, dokončuji Act 1 :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: tak zvyrazni... zacne pres to litat takovej modro/bilej pruh. Ale kdyz je predmet malej, neni videt. Plus muze bejt za stromem... nebo se muze aktivovat emoci. Ted tam mam nejakej quest co jsem zkousel najit uz asi 10x, vzdycky kdyz je v te zone nejaka aktivita zkousim znova, a jsem furt 4/5, to schvalne pak nahraju video jak to vypada az to najdu. Jednou. Urcite... :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    EVILMIND: Ja by som povedal, ze ta hra je ready na expanziu, prerobit skilly, mechaniky a pridat endgame :) :(
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Zalezi, jak to hrajes, ze jo - ja jsem treba 50+ a jeste jsem ani nedohral kampan :-).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MONKEYFIGHTER: jo je to sice brzo, jenze ona fakt od 50 uz zadna dalsi "endgame" aktivita nepribude, to je pointa ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: V tech hledacich questech se item zvyrazni, jakmile se k nemu priblizis (na mape se ze zony stane modry diamant). Uprimne mi to prijde v ramci worldbuildingu lepsi - ty questy jsou o tom, ze nekdo neco ztratil treba na louce, v jeskyni apod. a ty to mas najit; ne ze te nekdo posle "najit" ztracenou sekeru lezici pod patym jehlicnatym stromem v lese nachazejicim se 50 kroku zapadne od waypointu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: Hehehe :)

Ashava Mount Trophy Not Showing Up - Blizzard Clarifies - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/ashava-mount-trophy-not-showing-up-blizzard-clarifies-333324
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    EVILMIND: Jako lvl. 66 lv je teda hodne hodne early engame, pocitam ze nejaky body ktery tam resi jakoze napr neni moc realny delat alternativni buildy protoze mas matrose / ascpecty stezi na main build, nemozny upgrady protoze malo goldu na ecnhanty etc... to bude imho cely uplne jinde az budes fakt v endgamu..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem chtel sepsat nejakou kritiku taky, protoze i kdyz me to fakt bavi hrat i theorycraftit, uz trochu vidim ten konec pred sebou (a je o moc bliz nez v PoE, kde me drzi 40 challengi aspon vzdycky)
    ale tady koukam to nekdo sepsal prehledne za me uz... :) jeste bych k tomu pridal ty questy, kde se ti udela modrej kruh pres pul kontinentu a ukol je "nekde na zemi je pavouci nozicka, seber ji", pricemz tato neni nijak oznacena ani indikovana

The end game has too much intentional friction : diablo4
    https://old.reddit.com/r/diablo4/comments/140qiot/the_end_game_has_too_much_intentional_friction/

jinak hraje nejakej druid s Nature Fury? chci si svuj Trampslide/Hurricane build dneska predelat na nizsi cooldowny, a nejsem si z te formulace jisty, jestli tech 20 procent muze sepnout i pri spamovani Basic skillu?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: Vsechny zony se snad skaluji - i v openworldu potkavam postavy, ktere jsou dejme tomu +- 5 levelu ode mne; nestalo se mi, ze bych ve Fractured Peak ja, 50+, potkaval lidi na levelu 10...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam