• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KVIIIK: Pro tyhle případy je dobrý mít možnost nastavení opacity levelu na efekty. Poprvý jsem to viděl snad v Soulstone survivors.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NESS: jo, to je necro a corpse explosion. Hraju na tom postavený celý build a chvílema nevidím na obrazovce nic než tmu :(

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jinak už se mi podařilo nacpat konečně ten Prodigy aspe t na prsten, co mi generuje 15 many na cool down. Furt sice na menu občas musím čekat, ale lepší než drátem do oka. Asi budu muset spíš poladit ještě rotaci skillů. Další aspect, po kterým půjdu je ten na zvýšení lucky hit chance na procnuti meteorů z burning firewallu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: To není garantovaný ani u legendárek. Tam mě to obzvlášť štve.
    NESS
    NESS --- ---
    BTW pri rozkladani rare sem si myslel ze za kazdy rozlozeny predmet dostanu aspon jeden Veiled Crystal, realita je takova ze ne vzdy, skoro mi prijde ze to je tak 50%, nejvic je to patrne, kdyz rozlozim plny invent, prijde mi ze cim vyssi level predmetu tim vyssi sance ale neni to 100% :-/
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Asi zalezi na postave a levlu dungu, ale v tier 12 NM (potvory na 66 a ja na 60) to vlastne nic nedelalo, nejdriv jsem mel tendence se behat schovat, ale kdyz jsem zjistil ze to nebere ani 10% zivotu, tak jsem se na to vykaslal :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Za chvíli z toho bude WoW :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Btw, ve vztahu k tomu zavodeni na lvl 100 je taky docela unfair to, ze to ruzni lide hraji na ruznych patchich - napr. ten clovek, co vcera dojel lvl 100, zjevne nebyl (tolik) postizen vcerejsim patchem, kde docela dost nerfovali nektere buildy, hlavne barbara (ja jsem s patchem spokojeny - dost mi/necrovi buffnuli Army of the Dead).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW zatim nejvetsi zabava co jsem ve hre mel kdyz jsme sli prvne nightmare full grupa, a byl tam ten affix ze za tebou leti takova hvezdice, a vzdycky hitne jednoho hrace, a udela kolem nej bublinu, a ostatni maji par vterin aby k nemu skocili taky, jinak smrt. To je presne ukazka mechanik co bych tam rad videl. Bohuzel teda "smrt" se ukazalo jde ojebat ruznejma defensivnima abilitama, co si clovek hlida na cooldownu, to je skoda, ale kazdopadne jsem se dlouho tak nezasmal jako pri tomhle.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak je to taktika fakt jen pro 100 race, je videt ze ted tam je dost hluchych mist, takze pro casual hrace jako my je proste lepsi chodit ty nightmare, expu tam bude trosku min ale aspon pracujes na glyphech. A ke vchodum muze behat kamos s nejrychlejsim konem... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: jo chvili jsem koukal na Zize, protoze ma videt minimapu, a zda se tenhle dung ma vzdycky stejnej layout, takze se da bezet jen kolem dokola a vyzobat tech nekolik skupin elit po 3-4, jakmile dojdes k poslednimu kamenu tak restart. Bych chtel videt ty kysely ksichty v Blizzardu, race winner co ani nemusel vlezt do nightmare dungu... :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Co? 150 tis. je 5 hodin farmeni? Mozna, kdyz farmis jen tak, ze sbiras spadane zlataky. Kdyz prodavas itemy, tak jsou to na lvl 50 tak 2 dungeony/30 minut (nechci kecat, nejsem ted u hry, ale vybavuji si, ze kdyz jsem kolem lvl 45 prodal cely inventar, kde bylo cca 80 % zlutych a 20 % modrych veci, tak jsem dostal pres 200 tis.).
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND: V ty grupe je to navic fakt trivial vicemene delaj chain CC tech elit takze se jim nic ani nemuze stat. Wudijo je ted na nejakym lvl 95 solo tam je aspon nejaka challange.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Přitom stačilo nechat kontest až na Season 1 - však oni by hráči rádi otestovali "world first 100" i bez ofiko soutěže…
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: jo mimochodem tohle mi taky prijde trapas. Maji race do lvl 100, a musis jim posilat fotku jako dukaz? Jako wtf, Blizzard neumi trackovat vlastni hrace?
    Jinak rad vidim, ze prvni budou samy hraci PoE... Je videt ten nocni fix velkyho packu elit absolutne nevyresil problem toho exploitu, proste se jen resetuje instance jineho dungeonu. Tenhle vypada asi proto, ze to je takova... ledgovka? :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    mam vsechny potrebny legendy aspecty co potrebuju az na jednu mozna dve.. sme celej v lege ..
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    sem v actu II 40,5 lvl vim presne kam prerozdelim body szbyvajici a sem strasne op S erthen might buildem druidem davam si vsechno na tieru kterej je momentalne nejvyssi...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Na moji starsi karte zadny issues snad jednou zamrzly potvory a ja si mezi nema prosel jakoby se nechumelilo celkem fun. musim zaklepat a jedu nahigh sharpening 15 cursor nejvic large protoze ho chces videt a sem upe v sedmym nebi :-)) pokud chces multiplayer delej world bosse/eventy ty eventy sou neco jako nephalim rifty ve 3.
    NESS
    NESS --- ---
    KVIIIK: Bugu zas tolik neni a o proti betam je to stabilni, mluvim teda za PC, prvni den jsem jel vic jak 25h v kuse, jinak receno zacal v patek v 1 rano a skoncil v sobotu asi ve tri rano a nespadlo to ani jednou, 2x se mi projevil ten bug s klavesama, takze jsem se musel odlogovat, ale pad nebo vykopnuti sem nemel zadne. To sme jel defakto odprvni minuty a zadna fronta, zadne cekani, rovnou ve hre.
    Lagovani, zpomalovani kdy padne na mikro chvilku z FPS na FPM :-), obcas problem s pomalejsim nactenim iventory, nebo lokace. Jako nejvtipnejsi je kdyz prechazi mezi lokacema a nacte se ti NPC jezdec, ale ne kun podnim, tzn par frejmu to vypada ze to NPC jede ve vzduchu :-)
    Jako cekal jsem ze se to bude nestihat hlavne v okamziku boss fajtu ala Legie, kde je hromada lidi, hromada potvor a kazdy jede ty svoje mega utimatky, takze pres ten bordel neni ani videt potvory, ale ono se to sekalo i kdyz jsem v te lokaci byl sam, nevim zda je to problem meho PC, rychlosti pripojeni, nebo neco na serveru. Sem zvedav jak se to zmeni az se pusti zbytek hracu.

Jako co me uprime sere je asi nekro a nejaka jakoby tma, kdy to zacerni celou obrazovku, ze je videt jen zvyraznene potvory na kterych mas kurzor, jinak tma tmouci, toho se mi deje hlavne na eventech gathering legions a nevim zda to je roguna nebo nekro :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MONKEYFIGHTER: jako me prislo, ze full respec a ruzne build je spis oser nez ze by sis to nemohl dovolit - protoze na vysokym levelu budes mit full paragon, a pokud ho budes chtit taky zmenit, tak nejde ani tak o ty goldy, jako spis o to jak to je neprijemny. Aspon tak myslim, ze to on myslel.

Jinak goldy fakt nejsou problem pokud neenchantujes. Coz na nizkym levelu je skoro zbytecny delat, on tam zminuje ho stoji pokus v endgame nekolik mega, nedokazu posoudit jestli to je cena na rare itemu (kde bys to mel delat), uvidime. Na mem levelu 63 je gold vysmech - uplne kazda rare vec co mi padne, stoji 8-30k. Takze kdybych sbiral vsechno a jel goldy tak muzu miliony tisknout. Nicmene aniz bych to delal (vsechno rozkladam na material) tak jsem stejne mel asi 5 mega naposled ted, jen z dropu. Taky jakmile jsem zjistil jak to je, tak goldama nesetrim, upgraduju vsechno o jeden level pod max, kdyz vim ze to budu urcite nosit tak dam i jeden enchant na nejhorsi stat (tusim to je par set tisic za ten prvni).

A pokud jsem spravne pochopil ten drahej minmax, tak je to o tom sbirat na 90+ (nebo od jakeho levelu presne uz neroste itemlevel) rare se 4 statama, kde jsou 3 staty co chces, a pak tocis proste ten ctvrtej dokud nemas perfect item, pak to povysis na uniq a hotovo. A ted by se hodil itemfilter protoze pro tuhle cas equipu uz nechces nikdy nic sebrat... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam