KVIIIK: Bugu zas tolik neni a o proti betam je to stabilni, mluvim teda za PC, prvni den jsem jel vic jak 25h v kuse, jinak receno zacal v patek v 1 rano a skoncil v sobotu asi ve tri rano a nespadlo to ani jednou, 2x se mi projevil ten bug s klavesama, takze jsem se musel odlogovat, ale pad nebo vykopnuti sem nemel zadne. To sme jel defakto odprvni minuty a zadna fronta, zadne cekani, rovnou ve hre.
Lagovani, zpomalovani kdy padne na mikro chvilku z FPS na FPM :-), obcas problem s pomalejsim nactenim iventory, nebo lokace. Jako nejvtipnejsi je kdyz prechazi mezi lokacema a nacte se ti NPC jezdec, ale ne kun podnim, tzn par frejmu to vypada ze to NPC jede ve vzduchu :-)
Jako cekal jsem ze se to bude nestihat hlavne v okamziku boss fajtu ala Legie, kde je hromada lidi, hromada potvor a kazdy jede ty svoje mega utimatky, takze pres ten bordel neni ani videt potvory, ale ono se to sekalo i kdyz jsem v te lokaci byl sam, nevim zda je to problem meho PC, rychlosti pripojeni, nebo neco na serveru. Sem zvedav jak se to zmeni az se pusti zbytek hracu.
Jako co me uprime sere je asi nekro a nejaka jakoby tma, kdy to zacerni celou obrazovku, ze je videt jen zvyraznene potvory na kterych mas kurzor, jinak tma tmouci, toho se mi deje hlavne na eventech gathering legions a nevim zda to je roguna nebo nekro :-)