• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    sem v actu II 40,5 lvl vim presne kam prerozdelim body szbyvajici a sem strasne op S erthen might buildem druidem davam si vsechno na tieru kterej je momentalne nejvyssi...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Na moji starsi karte zadny issues snad jednou zamrzly potvory a ja si mezi nema prosel jakoby se nechumelilo celkem fun. musim zaklepat a jedu nahigh sharpening 15 cursor nejvic large protoze ho chces videt a sem upe v sedmym nebi :-)) pokud chces multiplayer delej world bosse/eventy ty eventy sou neco jako nephalim rifty ve 3.
    NESS
    NESS --- ---
    KVIIIK: Bugu zas tolik neni a o proti betam je to stabilni, mluvim teda za PC, prvni den jsem jel vic jak 25h v kuse, jinak receno zacal v patek v 1 rano a skoncil v sobotu asi ve tri rano a nespadlo to ani jednou, 2x se mi projevil ten bug s klavesama, takze jsem se musel odlogovat, ale pad nebo vykopnuti sem nemel zadne. To sme jel defakto odprvni minuty a zadna fronta, zadne cekani, rovnou ve hre.
    Lagovani, zpomalovani kdy padne na mikro chvilku z FPS na FPM :-), obcas problem s pomalejsim nactenim iventory, nebo lokace. Jako nejvtipnejsi je kdyz prechazi mezi lokacema a nacte se ti NPC jezdec, ale ne kun podnim, tzn par frejmu to vypada ze to NPC jede ve vzduchu :-)
    Jako cekal jsem ze se to bude nestihat hlavne v okamziku boss fajtu ala Legie, kde je hromada lidi, hromada potvor a kazdy jede ty svoje mega utimatky, takze pres ten bordel neni ani videt potvory, ale ono se to sekalo i kdyz jsem v te lokaci byl sam, nevim zda je to problem meho PC, rychlosti pripojeni, nebo neco na serveru. Sem zvedav jak se to zmeni az se pusti zbytek hracu.

Jako co me uprime sere je asi nekro a nejaka jakoby tma, kdy to zacerni celou obrazovku, ze je videt jen zvyraznene potvory na kterych mas kurzor, jinak tma tmouci, toho se mi deje hlavne na eventech gathering legions a nevim zda to je roguna nebo nekro :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MONKEYFIGHTER: jako me prislo, ze full respec a ruzne build je spis oser nez ze by sis to nemohl dovolit - protoze na vysokym levelu budes mit full paragon, a pokud ho budes chtit taky zmenit, tak nejde ani tak o ty goldy, jako spis o to jak to je neprijemny. Aspon tak myslim, ze to on myslel.

Jinak goldy fakt nejsou problem pokud neenchantujes. Coz na nizkym levelu je skoro zbytecny delat, on tam zminuje ho stoji pokus v endgame nekolik mega, nedokazu posoudit jestli to je cena na rare itemu (kde bys to mel delat), uvidime. Na mem levelu 63 je gold vysmech - uplne kazda rare vec co mi padne, stoji 8-30k. Takze kdybych sbiral vsechno a jel goldy tak muzu miliony tisknout. Nicmene aniz bych to delal (vsechno rozkladam na material) tak jsem stejne mel asi 5 mega naposled ted, jen z dropu. Taky jakmile jsem zjistil jak to je, tak goldama nesetrim, upgraduju vsechno o jeden level pod max, kdyz vim ze to budu urcite nosit tak dam i jeden enchant na nejhorsi stat (tusim to je par set tisic za ten prvni).

A pokud jsem spravne pochopil ten drahej minmax, tak je to o tom sbirat na 90+ (nebo od jakeho levelu presne uz neroste itemlevel) rare se 4 statama, kde jsou 3 staty co chces, a pak tocis proste ten ctvrtej dokud nemas perfect item, pak to povysis na uniq a hotovo. A ted by se hodil itemfilter protoze pro tuhle cas equipu uz nechces nikdy nic sebrat... :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Prvni Hardcore 100 bude zrejme za chvili tady behat 2 dny jeden dungeon nechtel bych :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KVIIIK: Ale to ja nikde nerozporuju) Mluvim o tom ze mi to uplne nesedi jako jeden z duvod proc endgame smrdi kdyz ten clovek neni v engame. Tam to muze bejt 20
    nebo 2 minuty farmeni, nebo v ten moment mozna nebudes vedet co s goldama jako si kolikrat nevedel v D3 nez si mohl gamblit staty
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    MONKEYFIGHTER: pod to se klidně podepíšu. Nechtěl jsem hrát net-buildy, ale spíš si zkoušet svoje, což mě stojí většinu goldů, které dostanu hraním. Zkusit si na lvl 50 respec na jiný styl hry stojí 150 tisíc, to je 5 hodin farmení.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já doufám, že spoustu tehle zásadních věci přidají v rámci těch sezón. Úplně ideálně by mohli před tím, než začnou pracovat na nový sezóně, rozeslat mezi lidi krátkej průzkum jak kterou část hry hodnotí a co by chtěli přidat do budoucna a na základě toho připravit a zveřejnit road mapu. Když to zvládne kdejaký indie studio, tak si myslím, že by něco takovyho mohl zvládnout i Blizzard.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    HONZA09: to je docela naprd, D3 pro mě byla hodně mulťáková hra, D4 se zatím tváří dost singleplay. Snad to ještě přidají (třeba společně se set itemama)

První dojmy jsou zatím skvělé, hodně mě baví variabilita buildů. Akorát těch bugů je tam zatím jak nas... a každých 20 minut to buď lagne, nebo mě to pro jistotu úplně vykopne ze hry uprostřed boss fightu.
    Největší demence je za mě zatím vizuál corpse explosionu, který překryje obrazovku a všechno na ní, takže není vůbec nic vidět.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    EVILMIND: Tezko soudit kdyz jeste nejesema ani na ty 50, ale neverim na lvl 66 ti dropuje maximum legendarek / matrosu / goldu

cast jeho bulletpointu je zenemas na to abys realne zkousel buildy / upgradoval itemy etc. Kdybys na lvl 66 mel vseho dost tak je to pro end game spis dost blba zprava imho.

co je tam k delani po 50 nekomentuju protoze zatim nemam absolutne tuseni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SITH: Okolí se přizpůsobuje :)

Za sorcku hrálo roli na 15 levelu zahodit lopatu a jít dělat class dungeon + udělat si dva dungeony pro aspecty (pokud jsou třeba pro build)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KVIIIK: Ne, neexistuje. Maximálně můžeš napsat do clan chatu svoje vlastní LFG.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Úplně v klidu. Ta hra je designová tak, že si ji každej může hrát podle sebe a o nic zásadního nepřijde.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Mám asi hodně lame otázku, ale: existuje v té hře něco jako group finder na dungeony, když chci multiplayer? Buď jsem slepej, nebo to tam nikde nevidím, každopádně si bez toho neumím hraní moc představit.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: Mno hele, obcas to sekne/lagne tak neco. Co mne ale celkem toci je, ze jakmile otevru char screen, grafika se muze zblaznit, vetraky se roztocej na plny pecky. Divny kua
    SITH
    SITH --- ---
    ve středu to rozjedu. Když pojedu čistě dle příběhu, neuškodím tím něčemu na bázi levelu nebo equipu? nechci hned první hru jet čistě grind and primárně příběh
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Level 39, dokončuji Act 1 :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: tak zvyrazni... zacne pres to litat takovej modro/bilej pruh. Ale kdyz je predmet malej, neni videt. Plus muze bejt za stromem... nebo se muze aktivovat emoci. Ted tam mam nejakej quest co jsem zkousel najit uz asi 10x, vzdycky kdyz je v te zone nejaka aktivita zkousim znova, a jsem furt 4/5, to schvalne pak nahraju video jak to vypada az to najdu. Jednou. Urcite... :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    EVILMIND: Ja by som povedal, ze ta hra je ready na expanziu, prerobit skilly, mechaniky a pridat endgame :) :(
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Zalezi, jak to hrajes, ze jo - ja jsem treba 50+ a jeste jsem ani nedohral kampan :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam