• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WB 5+minut havezar
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: skiny se ale berou jako rare, takze ti spadno do banky, kdyz je v te zone nechas

NESS: jelikoz resisty nefungujou ani na poison, ani s lahvi, tak jsem si vzal affix na +4 lahve a prehealovavam ho... :)

KVIIIK: dokonce je to videt, ze kdyz uz je instance plna, a ty mas grupu, a pozves si do ni nekoho dalsiho, tak ve chvili, kdy se portne, to nekoho z tech co nejsou v grupe vykopne ze zony do jine... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: Ted ma byt treba ashava, nevidim :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak po resetu o jednu rarku vice a animy dost. fuj bug. pul hodiny v riti jak clovek lita po dungu esi nekde nelezi anima :-(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: maj to mozna zabugovany, ja treba dohral kampan v sobotu a prvniho bosse jsem zabil az v pondeli vecer, a to jsem byl ve hre skoro porad.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: Mno on pred chvili byl a ja ho nevidel prave.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: rozhodne ho vidis i kdyz jsi ho zabil. tu kostru jsem dal v prubehu tydne trikrat, countdown jsem videl vzdy, cache padla poprve jen
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KVIIIK: V kazdy instanci (mimo hlavni mesta ktery jsou zase jiny instance) je x lidi. Kdyz se k nekomu pripojis do skupiny tak se pripojis do jeho instance. Moc lidi v nich neni cetl jsem neco kolem 15 na jeden region
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: 12 lidi na instanci u wb
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uz zacinam fakt mit nervy. Jsem dung, Lush Ruins. Collect animus, vybite secko kousek chybi. Nejaky tip? Asi reset ne? Ale uz mne to zacina srat, jak tady sedim furt a nachazm bug za bugem....
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Tuší někdo, jak mají udělané instancování světa? Tzn jestli vždy jen určitý počet hráčů sdílí jednu konkrétní instanci světa a v případě, že se třeba připojím k někomu z friendlistu, tak se mi to reloadne do jeho instance?
    Jinak si neumím vysvětlit, jak by to mohlo být udělané, když na world bosse je bždy jen kolem 10-15 lidí a ne 10-15 tisíc z těch, co zrovna hrajou :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NAVARA: diky :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: Ale to ja vim, mam objeveny secko. Ale ona je to stejne weeklyna takze kdyz ho jednou zabijes, pak uz ho nevidis
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: world boss kazdych 10 minut? to pochybuju, mozna se ale kazdy bavime o necem jinem?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FIREBIRD: Discord https://discord.gg/k2489PfTN6 a klan Nyx Club
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    nakej clan CZ? :) Jak za davnych casu? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: Ber v potaz, že ty mrchy jsou třikrát větší, než hrdina - musí je mít na správném místě, abys je zahlédl, zamyslel se a nedával pozor!
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: jj vim co myslis, ale nevim jestli bych to nazval bradavkama :) Teda alespon doufam, protoze nevim koho by chtela svadet s bradavicema na nohach :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: Si zvětši tamten obrázek s podprdou :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK: Myslím, že u toho WB musíš nejdřív objevit na mapě jeho lokaci. Ale sám jsem je ještě nerevealnul. Taky se mi zatím žádný neobjevuje nikde. Jen ty Legion eventy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam