• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    jedne vec co bych fakt docenil je moznost vice odscrollovat
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: prve sem napsal skin, ale byl to armor. bile napsanej. rikas, ze kdyz to i tak necham na zemi tak ho stejne budu mit k dispozici? toe divny. bych to nechal, at si to kazdej zvedne
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Jako jestli fakt "Fixed an issue where control inputs would stop responding when a player teleports or zones in and out of a dungeon." tak haleluja, ze jim to tak dlouho trvalo hajzlikum, tohle me stalo vic smrti nez jakykoliv jiny bug :-/ akorat si nemyslim ze to bylo jen pri teleportu a prechodech mezi zona-dung.

Ted foufam ze zapracuji na tech lagach, jsem na optice, nemam zadny vykopavkovy stroj, ale presto se obcas gameplay meni na obrazkovou slide show :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    1.0.2i Build 42338 (PC) - June 9, 2023
    Bug Fixes
    Fixed an issue where Necromancer players would sometimes be stuck at the character selection screen.
    Fixed an issue where control inputs would stop responding when a player teleports or zones in and out of a dungeon.
    Fixed a graphical issue where black textures would flash after teleporting into specific towns.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SUNBEAM: jen ty kde je flat damage. kazdopadne vsechny z dungu maji vzdy ten nejnizsi roll. Moc se to nevyplati, sem tam je neco build enabler kde na zacatku prezijes ze to dava min dmg, hlavne, kdyz to funguje, ale vesmes to moc pouzivat nechces.

Je dobre rict, ze aspekty na vybaveni se daji prepisovat - jeden item se da imprintovat porad dokola jinym/lepsim aspektem. Ale vyndat to z nej jde skutecne jen kdyz je ten item "fresh" (neni tam pred aspektem napsano "imprinted")
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: pokud myslíš jednou imprintnutý aspect už vyndat nejde, aspekty z dungeonu tedy z codexu máš na vždy, tuším se dokonce i nějak z lepšují s levelem
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem dojel příběh. Tvle tleskám!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam blbej dotaz: aspecty muzu farmit porad dokola? Resp kdyz imprintnu aspect treba na zbran a pak najdu upgrade, muzu si ho nafarmit znovu, nebo musim dropnout legendu s tim aspectem a vytahnout ho z ni? diky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WB 5+minut havezar
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: skiny se ale berou jako rare, takze ti spadno do banky, kdyz je v te zone nechas

NESS: jelikoz resisty nefungujou ani na poison, ani s lahvi, tak jsem si vzal affix na +4 lahve a prehealovavam ho... :)

KVIIIK: dokonce je to videt, ze kdyz uz je instance plna, a ty mas grupu, a pozves si do ni nekoho dalsiho, tak ve chvili, kdy se portne, to nekoho z tech co nejsou v grupe vykopne ze zony do jine... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: Ted ma byt treba ashava, nevidim :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak po resetu o jednu rarku vice a animy dost. fuj bug. pul hodiny v riti jak clovek lita po dungu esi nekde nelezi anima :-(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: maj to mozna zabugovany, ja treba dohral kampan v sobotu a prvniho bosse jsem zabil az v pondeli vecer, a to jsem byl ve hre skoro porad.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: Mno on pred chvili byl a ja ho nevidel prave.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: rozhodne ho vidis i kdyz jsi ho zabil. tu kostru jsem dal v prubehu tydne trikrat, countdown jsem videl vzdy, cache padla poprve jen
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KVIIIK: V kazdy instanci (mimo hlavni mesta ktery jsou zase jiny instance) je x lidi. Kdyz se k nekomu pripojis do skupiny tak se pripojis do jeho instance. Moc lidi v nich neni cetl jsem neco kolem 15 na jeden region
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: 12 lidi na instanci u wb
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uz zacinam fakt mit nervy. Jsem dung, Lush Ruins. Collect animus, vybite secko kousek chybi. Nejaky tip? Asi reset ne? Ale uz mne to zacina srat, jak tady sedim furt a nachazm bug za bugem....
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Tuší někdo, jak mají udělané instancování světa? Tzn jestli vždy jen určitý počet hráčů sdílí jednu konkrétní instanci světa a v případě, že se třeba připojím k někomu z friendlistu, tak se mi to reloadne do jeho instance?
    Jinak si neumím vysvětlit, jak by to mohlo být udělané, když na world bosse je bždy jen kolem 10-15 lidí a ne 10-15 tisíc z těch, co zrovna hrajou :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NAVARA: diky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam