• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS: jo, zaznamenal jsem to uz poprve, ale nm tier14 je wt3, takze tam nepadaj ancestralky, ne?
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    AVATAR: Na rukavice s lucky na frost. Jdu nmt14. Padaj tam. Neptej se mne proc, ale je to tak…
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: a co chodis? Me ted na nm t30+ popadalo sest unikatek behem hodky. Ani jednou frostburn rukavky, ktery potrebuju, ale za 12h ctyri unikatky, to bych asi uz zvejkal hdmi kabel :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: Bezna vec :)

Jinak uz mne fakt sere ten nekoncici drop unikatek uplne na hovno, za cca 12 hodin hrani 3x crimson 2h sword a jednou temerita. Furt to same dokola. Tedy IMO bug, ktery s nima resim ud od draenoru ve wowku. Pada ti porad jedno a to same do jednoho a toho sameho slotu a na hovno
    SITH
    SITH --- ---
    Teď jsme v šesti lidech sundali ashavu na tier 4 za tři vteřiny. Wtf?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Tož aspoň cosi! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: kdyz to tagnes mezernikem tak se to pak proda vsechno najednou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: mno co si budem, ta snaha to udelat old school to v mnoha ohledech zhnojila :D
    LIQUIDFREAK:ja to radsi komentovat nebudu. Posledne, kdyz jsem nadaval na dementni ui, dostal jsem tu couda :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: 2023 gaming expirience :) I ve wowku to ted bude s velkou pompou v novym patchi, po 20 letech :) Dík
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele nejsem slepej kdyz u vendora nevidim tlacitko sell all? Neni tam je tak? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: to mne prave hrozne sere tady, ze nemuzes cilene treba farmit kupr. grandeur ring v nejakym bounty, a tak dale.
    MAESTRO_007: prakticky jsi musel hrat rift, abys mohl greater rift ;)

Hele ja nikdy nehral postavu dal, nez nakej paragon 200. Prave proto, ze pak uz nic lepsiho nepadalo. Hral jsem vzdy sezonu, kde byla tuna cilu, pro nektere z nich jsi musel postavit spesl build. Postavil jsem metu a pockal na dalsi sezonu. Doufam, ze to tak bude i v d4, no :)

Jinak v d3 byli jeste bossove, bounty a set dungeony na mastery. Obcas dopamin bomb v podobe portalu plnych lootu a puzzle ring. Vsechno melo smysl delat, vsude jsi mel sanci na ziskani neceho dobreho, co jinde nebylo.

A i ta farma matrose mela smysl, kdyz jsi z ni mohl ziskat neco noveho / lepsiho. To mi v d4 asi vadi nejvic, ze jsou materialy v podstate k hovnu, protoze z nich nic nevyrobis. Pak nemam zadnou motivaci matetial cilene ziskavat.

A GR bylo proste super - za push brutalni expy (treba dva paragony za gr) a dobrej loot, kdy to cinkalo jak v helltide bedne za 175. Oproti tomu v d4 za nm dung neziskas ani jeden paragon, pushovat je opruz, protoze je odmena stejna, jako nm o 20 tieru niz, kde je to bez oprav a rizika failu.

Taky system, kdy jsou penalizovany glass canon classy (nesmis umirat) mi prijde horsi, nez ten v d3, kde se squishiness dala dohnat vetsi dmg - rychlejsim postupem. Takhle to omezuje uz tak omezene buildy, ktere jsou v nm hratelne.

Takhle bych mohl pokracovat asi jeste dlouho, ale co uz. It is, what it is. Hodin jsem v tom stravil nemalo a bavil jsem se vyborne. Jen mi prijde skoda, ze vse, co jsem v d3 povazoval za dobrej napad, se do d4 nedostalo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: co je jeste horsi, ze kdyz pak potrebujes neco konkretniho, tak je i tezky to nejak cilene farmit - resp. kdybych byl level 100 tak proste budu farmit oboly a tocit to, ale na level 80 vim s jistotou z predchoziho charu, ze mi proste nepadne dost ancestral veci z toho, aby to melo smysl. A v dungu mam treba 1-2 amulety jen z x minut. Takze by dost pomohlo kdyby proste min padaly sacred veci, kdyz uz od levelu 60-70 chces jen high itemlevel ancestraly...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AVATAR: už si toho moc nepamatuju obecně :-)

Když ten obsah vemu jako ty ne teoreticky, ale prakticky tak v D3 byl jenom GR. Takže pořád je toho v novem diablu víc než na konci v D3 .)

Cíle v endgame máš úplně stejně tam jako tady. Nevím proč tady nedali Armory když po tom hráči volali spoustu let v D3.
    Build můžeš prohodit ručně no, jo je to naprd. Asi chtějí abys hrál za víc postav nebo aby hráči tu hru nerozbili ještě před první sezónou. Viz paragon cap atd

V D3 mi padlo něco co potřebuju jednou za měsíc při hraní 12 hodin denně .)
    Neříkám že v D4 je všechno v.poradku, ani že ten item system je lepší. Ale něco teoreticky dobrého ti tam padá každou chvíli, hráči to tak chtěli :D ať už je to lepší aspect nebo žlutá sracka. Já to stejně prodavam všechno vetsinou :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ono je dost blby, ze po prechodu do t4 se relativne rychle obliknes, ale pak uz ti dlouho dlouho nic nepada a furt prebirat plny bagl zlutych sracek je otravne. Protoze obcas tam proste neco hezkyho schovanyho je.
    EXSECRABILIS: no, jak jsem psal, ten build chce hodne lasky, aby fungoval jak ma. Potrebujes mit na equipu (kde to jde) +mana (aspon 150), mana reduction (aspon 45%), lucky hit (idealne abys mel s barierou 100%).

Kdybys to mel, tak ten ice bolt nepouzivas, protoze mas infinite mana a proste ho k nicemu nepotrebujes. Ja uz to tak mam, ale s jinym buildem, kterej je zavislej na fn.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AVATAR: No, ale Blizz z toho nechtěl dělat D3. Naopak to chce posunout víc k D2.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam