• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BATY
    BATY --- ---
    LIQUIDFREAK: Drahý to je, ale jak to nepadá, tak než mi padne něco, co je lepší než už mám, tak už mám peněz a materiálu většinou dost :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BATY: navic prave enchanty, furt predelavat aspecty a tak, drahy to je vsechno az to neni pekny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BATY: uniqy mi padly presne 4. A jo no, ilvl veci co dropuje je tristni
    BATY
    BATY --- ---
    LIQUIDFREAK: Když mi padne něco uniq, tak je to o 100 Item Power horší než legendary co mám na sobě. A taky mi nepadlo ještě nikdy nic co potřebuju. Nejlepší věci mi padají Sacred Rare, to mám štěstí, že ze 4 věcí tam jsou třeba ty 3 nejlepší co potřebuju, tu jednu ještě vyroluju, vždy to je lepší než to co tam bylo a dám aspect, který potřebuju a takhle to jedu. Každej předmět musím 3x upravit :)) Defaultně použitelnýho mi toho teda taky moc nepadá...
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: To vim, ale nemám moc materiálu, chodím teď spíš NM a srdce jsem nefarmil (ty dvě nejlepší pro můj build ale mám, kromě černého Barber), takže jsem vyrobil tak tři krabičky a nepadlo mi to :)

Jinak jsem včera zabil v Ravening Pit Varshana na T3, kde jsem někde četl, že z něj dropuje vždy věc s 800 Item Power, ale nic takového mi teda nepadlo. Jestli to teda neplatí až na T4, nevim...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak level 70, zadny barber, zadny wrathful nesmysl, zadna uniq do specu. Dobre to dela ten blizzard, clovek se citi tak odmeneny za hrani toho nedodelku :D :D
    NESS
    NESS --- ---
    invoker truhlou myslim Uncertain Invoker, keska kterou si muzes udelat v Cormond’s Workbench viz treba https://www.wowhead.com/diablo-4/item/uncertain-invoker-1458525
    NESS
    NESS --- ---
    BATY: Tezko rict, blizzard se tvari ze to bug neni, ale ze hry nepada, jestli ho chces ziskat, tak musis jet invoker truhly a doufat, me stacilo cca 20 truhel, smolarum nestaci pomalu ani 100 :-)
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: A wrathful invoker, který nevypadne za 50h hry je taky bug nebo mám jen smůlu? 🙂
    NESS
    NESS --- ---
    BATY: Bug, je to nareportovany, ale i pres 2 patche/hotfixy nevyreseny, pockej co 1.1.1
    BATY
    BATY --- ---
    V sezóně jé úkol A boon in the tide, kde je potřeba otevřít nějakou chestku... Otevřel jsem jich už spousty a pořád to nemám splněný :/
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Nevim, dotahnul jsem druida s pulve na lvl 94 a stale dobry, zalezi na tom co ti prijde zabavne, zkus a uvidis, jako rozhodne to neni slabe, dal butchera co byl na lvl 111, jestli to jako reference staci :-) plosne slape dobre, na singl tagety je to slabsi (bosove, butcher a podob), ale to resi barber. Extra zabavne je kombo pulve+Inexorable Force+barber, Inexorable Force ti stahne potvory na jedno misto, barber vynasobi dmg a pulve to cele rozcakne, jako treti srdce jedu Tempting Fate, doporucovana je Revenge, ale tu prohodim az pojedu nm 65+, zatim je to v poho takhle
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: A není to nuda?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    BATY: už to vidím, díky omg
    BATY
    BATY --- ---
    MESKALITO: Vybíráš asi z 8 desek, tak sis tam dal asi jinou...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    DIOM: no ale stejně jsem identickou i po sto otočení nenašel :) ani jako že na té desce nejsou stejné ty Rare Node
    DIOM
    DIOM --- ---
    MESKALITO: jn..taky jsem na to přišel úplně náhodou :)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    DIOM: ne, vubec netuším že to nějak jde
    DIOM
    DIOM --- ---
    MESKALITO: zkoušel jsi jí otočit?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    měl bych dotaz na desky paragonu, v návodech co jsem našel tak struktura druhé desky je uplně jiná, než všechny co jsem kde našel, takže vůbec netuším jak to mám teď klikat....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam