MAESTRO_007: tak co me napada jako prvni jen tak z hlavy
- mam 15 stash tabu v bance. Zadarmo, resp. za herni goldy. Absolutne tak nejsem stresovanej z toho, jestli musim neco smazat, klidne muzu mit tucet ruznejch buildu v ruznejch truhlach (tusim maximum je asi 200)
- lootfilter je vymakanej. Snadno nastavim, aby se mi objevovalo fakt jen to, co budu chtit sebrat. To setri neuveritelne mnozstvi casu, ktere v D4 vzdycky travim ziranim na batoh plny rare amuletu pri rozhodovani, kterej si nechat kdybych nahodou trosku menil build.
- crafting. V D4 je to proste o tom, ze ti musi padnout vec, co uz ma 3 dobry staty, a pak tocis ten ctvrtej. Tady ti v podstate staci jeden stat, max dva, a zbytek aktivne delas sam. Navic muzes o lepsi staty upgradovat i legendy. A pritom je to porad vlastne velice jednoduchy system, v porovnani s monstroznima moznostma postupu v POE.
- grind pro drop. V D4 kdyz potrebuju novej rare amulet, tak mam velice omezene moznosti jak to delat, vicemene jen random farma. Tady si muzu napiskat prophecies, ze odted mi bude padat mraky amuletu, a to v contentu, ktery si sam vyberu!