DAVIDOWITCH: Ty procenta jsou trosku jinak ale jinak ctr+c a ctrl+v z D3, s drobnym rozdilem ze nejsou jako gemy prenosne.
Byla poptavka po delsim engame tak tady je. Podle roba je 1-60lvl cca 3h a 1-300lvl 100-120h, pro bezneho cloveka hrajiciho solo cca 2x tolik.
Na expy to vypada podle PTR na pitu. Rob delal nejake srovnani 15min v pit75/nmd/hlt a vychazelo mu ze pita je nejlepsi o parnik, v nmd nafarmil cca 1/2 a v hlt jen 1/4, jako nejsou tam hordy, ale pokud budes levlit 5 paragon glyphu na 100, tak to zabere furu runu a pokud bude pita jedinym zdrojem glyph expu tak ti nic jineho nezbude.
Co se ancestr dropu tyce, tak pita vypada take nejlepe, v prumeru mi padala 1 ancestralka na 3 pity, v hlt to bylo za srovnatelnou dobu 1 ancestrlka a v nmd nevim, pac sem jich bud behal malo nebo sem mel smulu, ale tam sem nedropnul nic :-)
Jinak ty ancestralky, blizz si slusne nabehnul kdyz ten novy typ predmetu nazval ancestr, pac kazdy to bude srovnavat s predchozima sezonama, coz nejde, kvantitou a kvalitou se jedna u uplne jiny typ predmetu, v cetnosti dropu se to da srovna s GA predmety v S5 (se snizenym dropem), coz to taky je, v S5 taky necekas ze si GAcek odneses z kazdyho dungu plny invent :-) Ale plne to zapada do schema delsiho endgame, stejne jako glyphy i ekvip budes holt farmit delsi dobu, jen budes o to vic nasrany na brickovani temper :-)
Pokud ten drop rate bude stejny (tak jako ted v ptr) tak se bude mnohem vic smelit s ancestrem, defakto kazdy kus bude mit hodnotu, unikatky obzvlast, dost zvlastni tah kdyz ve hre neni ofiko trziste a vse se to zene pres externi webovky :-)
KALTY: Skoda ze nemas Andy ta mi na rogune sedela nejvic :-) S ohledem na dooma a absenci andy bych sel na levleni (od 35 lvlu) flurry nebo twista :-) minimalne dokud nedropnes slusny luk/kus na 925, pak bych presel na ranged, tam uz je paleta siroka, zelezi co ti padne za unikatky cestou :-)