• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KOKES
    KOKES --- ---
    jak vypadá ptr, jede ještě? že bych zkusil.. nemůžu najít info kdy skončí..stáhl jsem ptr a servry nedostupne code 34202
    NESS
    NESS --- ---
    Druida sem na PTR uplne minul, tak pro zajimavost 2 buildy, https://youtu.be/88vMjzIrhw4?t=145 shout druid a stealth druid
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Spis je smutny ze evidetne nehrajou ani tuhle hru, pokud by mel znich kazdej odehrano par set hodin v sezone, tak by zmizelo spousta drobny, ale extremne otravnych drobnosti, jako treba ze i po nekolika sezonach s pitou te to po zabiti u pitbosse od teleporuje do pulky/na zacatek predchozi mapy, nebo ze kdyz dodelas Tur Dulru tak se ti automaticky neoznaci WP, coz tam je uz od spusteni :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: fakt nevěřím, že tohle naprogramuje někdo, kdo někdy hrál nějakou hru... :) A i když ne, tak přece musí tušit, že hráči vždycky půjdou cestou nejmenšího odporu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Presne tak, expy, nebo spis teda levly jsou za kliknuty na ten sloupek na konci pevnosti a je jedno v jake urovni to udelas, porad dostanes stejne.

Na tom byl postaveny i ten exploit, ze ti nekdo vycistil pevnost vzal te do party, ty jsi naskocil do jeho sveta, predat ti leadera, ty jsi jen dobehnul k sloupnu, vyhodil ho s party, nechal jsis ten svet, kliknul na sloupek obdrzel levly a mohli ste to udelat cele od zacatku znovu.
    Cele je to postavene na tom ze svt urcuje leader a je ho postup ty prebres, tzn kdyz enma pevnosti mzuete je udelat znovu, bez ohledu ze ty uz je mas hotove.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    EVILMIND: Hadam, ze lvl za pevnost je danej jako odmena a na nizsim tieru to probehne x-krat rychleji.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: proc se prepina na lehci uroven, tam je nejakej fixni exp gain za dokonceni neceho?
    NESS
    NESS --- ---
    Rax a 1-60lvl ptr solo 2h22min bez exploitu https://www.youtube.com/watch?v=41Jr97quxrE 1-30 hlt na hard, 30-40 hlt na experta , pak se prepnul na nejlehci uroven "normal" a proficel pevnosti 40-58 a pak vybral renowy a jednu whisperku a mel 60
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem rozjel rogunu, ale kámoš s kterým to hraju tak jel na služebku.
    Udělal jsem si tedy blood surge s Tyrael, Starless & Grandpapa a krom těch tří mythicu mám vše sacred a stejně vše trashuju brutálně :)
    Přemýšlím jestli pojedu blood surge dál, nebo ten bone spirit a nebo prý ten splinter není zlý...
    Vždycky se toho nekra zdráhám, protože já prostě jakýkoliv build s minionama nesnáším :D

Na to že jsem S5 nechtěl vůbec hrát tak tam mám zase hodin a hodin :D kua už
    NESS
    NESS --- ---
    Nekonecno dosazeno, se jim povedlo to dostat do stavu ze dosly cisla :-) https://www.youtube.com/watch?v=SXXuWP6hkOM infinite thorn
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    VODNIK: Ja to pozoruju od spusteni PTR.
    A
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Pár dní jsem nehrál a teď to docela šíleně laguje, to je výsledek nového patche? Žádná jiná hra takový problém nemá, takže internet v tom asi bude nevinně. Včera jsem nedokázal dokončit jediný dung
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: To neprojde, minimalne v tehle podobne se snapshotama a dokonce se 4 zbranema :-) https://youtu.be/wiB7iycOBAc?t=674
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ta roguna vypada skvele, to musi byt desna prdel hrat :-D Pochybuju ale, ze se tohle dostane do finalni hry
    HULIK
    HULIK --- ---
    DAVIDOWITCH: Jsem netušil že to jde jen jednou ...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HULIK: jojo, ale jen jednou. Coz realne furt znamena ze to bricknes, jen mas misto 6 pokusu 12.
    HULIK
    HULIK --- ---
    DAVIDOWITCH: Mela by být možnost resetnutí temperování přes nějaký rare předmět.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: uvidime na final, ale ted to vypada ze mas bud gear se statama co chces ale jen lege, s jednou temperou a mw max 4/12, nebo mas ancestr (s jednou a vice GA), pravdepodobne bez statu co chces (pac si nemuzes moc vybirat) ale s moznosti 2 temper a mw az 12/12.

tempery jsou po 3-4 vjednotlivych receptechh ale jsou vyjimky kde je stale 5
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Takze realny gear pro velkej kus lidi bude max 1-2 ancestralky. A normalni predmet ma jen jeden temper kde ty kategorie jsou ted po trech? To zni ze de facto snizili moznost bricknuti tim, ze nehonis dva tempery co musej padnout, ale staci jeden. (Je mi jasny ze o to vic nasere bricknuta ancestralka)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam