• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ace pěkně vysvětluje víc detailu jaký breakpointy je třeba dotáhnout - plus demonstruje další bug co tam zjevne je s tou dmg počítanou z bariéry. Aspoň vidím, že mi chybí attack speed abych to pushnul víc... Plus moje aspecty, to je fakt tragedie, vsechno co pouzivam mam ubohý, neskutečná smůla na to.

53.3 TRILLION Quill Volley Build - In depth | Diablo 4 Spiritborn Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=nrAcLlpmwQk
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Já když to zkoušel tak to hrozně dlouho je nesmrtelný a pak na něco instantne umřu. Očividně někde nemám potřebný uptime na.. něčem. Ale postavil sem místo toho evade a umím na T4 zabít duriela. Sice se dvakrát zahrabe, ale na něco co sem poskládal z prázdné truhly během asi dvou hodin farmeni T3 sem spokojenej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: Rob koukam uz vyhodil uplne vsechny armory uniq, aby tam dostal jeste vic resolve stacku... :-) Je to bizar, bo to fakt prida nejvic, a je to tak mimo ze je videt, ze uz ani nema jaky aspecty brat, protoze zadnej defensivni aspect nam vlastne skoro nic nedela. Jsem zjistil ze ja vlastne nepotrebuju boty na resist, bo jsem nasbiral dost v paragonech, takze jsem tim fixnul barieru a uz i tam nebylo co vzit, Apprehension je jedinej trochu jako co se da pretavit do ofenzivy.

Jinak jsem dojel vsechny glyphy na 100 behem chvile s tim, uz to nastesti neklesa a jede to na 70 procent sanci do konce.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND: Ja dostal hned 2mythicy v jednom tradu diky tomu season upgradu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: 350M goldu bez jednineho kritu do resolvu, cca 70 resetu
    NESS
    NESS --- ---
    Nejakej protip na ty kusy sutru, nemam naladu to vykupovat, a kdyz mam plne zasobnyky (999K) tak trousim a nemuzu presto sebrat loot co chci, vsude se valej sutry, kdyz chci sebrat loot tak sem jak slepa slepice klovu kolem sebe a doufam ze trefim neco co jde sebrat

Vyrobni cena grand sutru je 10M a prodejni je 35k takze craftit a prodavat taky nedava smysl, vyklopit nekam treba 200K ulomku taky nejde a vyrabet to do zasoby je snad jeste vetsi oser, do truhly chci cpat veci co si chci nechat

Druhy dotaz jak se da vyhledavat v invetu, kamo chce aspekt ja ale bez toho abcyh prosel plozku po polzce nevim zdato mam, jedine vyklopit do truhly a tam vyhledava jde

EVILMIND: tvl neserte, Cron mi ted ukazalo +9 :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hmm, na prvni pokus +13, neni to tak tezky jak se rika... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: nevim, jsem to snizil na 110, sance tam byla stejna 70 procent a dal jsem 3 pokusy, tak to dneska zjistim na tom jednom do konce az. Kazdopadne na stoprocentni sanci jde jet jen do 91 levelu glyphu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: To vypada ze pit level je pro tyhle ucely capnutej na tech puvodnich 100, co
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jsem to zkusil, bo jsem videl vlastne to jsou jen 2 nove kusy equipu (Yen Blessingy jsem uz mel z predchoziho buildu), easy master +7 na kazdej, takze mam 26 stacku, a prijde mi to je uz i tak znat (jen s 8/12 master, bez nejakejch rollu dobrejch, random GA). Pit 120 za 5 minut.

Akorat teda neprijemny prekvapeni, i na Pit120 mam na lvl 94 glyphu jen 70 procent sance, se zda na tech poslednich 10 levelu to asi je proste loterie, co?
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Ano, je to tak
    NESS
    NESS --- ---
    Citadela jen v parte, mas tam goup finder, nebo zahlas v klanu a nekdo pujde, do prbehu to nepotrebujes, jen je tam tydeni odmena. Dalsi pribeh a s dalsim rozsirenim. :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: aha, těšil jsem se teda na delší příběh..
    oki, díky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: solo udelat nejde, minimalne ve 2 asi. A jako neni to do hry potreba myslim? Hlavni linie skonci driv nez tam jdes - ja to taky mam jako posledni nesplnenej fialovej quest, protoze jsem ji dal dal driv, nez jsem si ho vzal, tj. znova tam muzu az dalsi tyden (resp. uz asi dneska).
    KOKES
    KOKES --- ---
    plácám se na místě. Fakt nejde udělat Citadela solo? zastavil jsem se u těch dvou nášlapů a vypadá to, že solo mám smůlu.
    bude vůbec příběh pokračovat bez Citadely?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jo mas pravdu, ja koukal na ty klasicky OP buildy
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: To pak jede bez vortexu ? V tom novem setupu nema vortex na runach, tam ma HP Xol-Xal, jako vortech chces cim vic tim lepe :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ja mam s 3 bodama ve vigorous vigor regen 107, takze jeden bod muzu dat pryc. Jinak rob vetsinu casu ten counterattack na baru ma kdyz hraje si myslim. Je to super, mas 3s 100% dodge
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Napis mi ve hre, talisman ti dam Trikatu#2700
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Ja koukam ze na to nemam ani ten talisman, ani generator runy. Ale mam zato mam Lith na trade! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam