EVILMIND: Takze staci mit pit110 na dolevleni glyhu na 100 nebo by i stacila ta pit100 ? Snad dneska glyphy dojedu, prijde mi ze skakam od jednoho k druhemu , navic levlim dva chary soucasne :-/ a mam v planu rozjet treti.
Zkusil sem vyhodit Ebewaku a da misto ni helmu s resolve, s +6 resolve sem pocitove dosahoval stejnych vysledku jako s 30 Ebewakou, coz je super, pac tam je mozne nacpat max resourc, podle toho co rika v tom videu je treba se dostat na 245 resourcu, coz s normal helmou je dosazitelne lehceji, bohuzel nemam kepeleke s ga v max resourcu stim by to bylo jedodussi, porovnam vecer jak jsem na tom s AS jestli jsem nebo nejsem na 79 v zakladu a barieru na 123 nemam, schazi mi tam jedna tempera, jsem lehce pres 100
Ty break pointy jsou teda 79% AS v zakladu 123% vbariera a 245 max resourc s prislusnym generagorem, to vypada proveditelne
Koukam na ty jeho paragony prijde mi ze maji s robem stejne bordy/glyphy jen to maji jinak poskaldane.
Mam 4GA banis ale s 40%, uvidim jestli dosahnu na ty breakpointy a pripadne obetuju 20% dmg na basnishu
Jo a i Rob uz pustil Aspect of Forest Power a jede Aspect of Apprehension + Aspect of Binding Morass.