M1C4A1: nepomůže ti to, jako pokus dobrý, ale nepomůže... vím to, vyzkoušeno :o)
Jsem slečna velmi stydlivá a ač mám ráda společnost, tak nejsem schopna se do ní sama dostat a představit se... Kdysi jsem se dostala do party kluků, kteří mě naštěstí brali takovou, jaká jsem... ale i přesto jsem neztratila ostych, takže jsem se s žádným z nich nemohla sblížit více. Chtěla jsem se o nich něco dozvědět a taky si zkusit, jak s nimi komunikovat. Doma jsem sedla k počítači a vytvořila vlastní dotazník, pak jsem jim ho předložila, a vyplňovala s nimi, že to je pro nějakou firmu a bla bla bla.... dotazník jsme sice vyplnili, ale já se necítila vůbec lépe a že bych si pak více troufla s nimi mluvit, to také ne... nevím co to udělá s tebou, ale mě to rozhodně dál neposunulo.
Holt budu asi vždy stydlivá slečna. Naštěstí lásku už mám, našla jsem si přítele přes internet, když jsem nebyla schopna sama vyjít do společnosti. A zatím nám to naštěstí klape a doufám, že bude i do budoucna. :o)
Nemysli si, také nejsem slečna, ze kterou by se chlapi po ulici otáčeli a uslintávali nad mou krásou. Inu, kdo mě bude chtít poznat, má šanci, nesmí se dát jen na vzhled. A kdo na něj dá, ten mi nestojí za to, abych se trápila, že mi tu šanci nedal, abych předvedla, jaká opravdu jsem. :o)