• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MKAA: tipoval bych to na letavce:)
    MKAA
    MKAA --- ---
    koho jsi vezen, smarja? .)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MITOGEN:
    hele pokud chces diskutovat v ramci tematu a trochu na urovni a slusne,jsi vitan.
    pokud ale zacnes vsechny diskuze podobnymi vyjevy,za chvili akorat budes mit plny kos bananu,tady nejses na xchatu
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    YMLADRIS: to sem si taky rikal,ale mozna nejakej bratranec :D
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MITOGEN: b2??
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MITOGEN: ja uz jednu mam,ale mozna bych mel spis nekomu nakopat tansformacne prdel,hlasis se?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MITOGEN: spletl sis klub
    ANDI
    ANDI --- ---
    JUNIPETRUS: Ja vim..... Vlastne ani nevim, proc mi to napadlo to napsat... Mozna krome par dalsich malickosti jentak pro radost... Prime krasne pokracovani nekterych tuknuti do ramene smysluplnym smerem.... ;-)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ANDI: tady ale nejde o komunikaci:-)
    ANDI
    ANDI --- ---
    Uf... Jeste ze zkusenost lze sdilet malovanim, tancem, pohlazenim, empatii, intuici, neverbalne... Slovo samotne, racio a pod. se na tenhle zpusob komunikace moc nehodi...
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    ste mě umlátili :)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILOPA: Buddha mozna dokaze vysvetlit svet ciste rozumove, jenze problem muzou mit ti ostatni to rozume pochopit, protoze to vyzaduje rovnez urcite dispozice.
    A mimochodem rozumove neznamena jen pojmove.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    TILOPA: jenze ja ti muzu dat odpoved jako uplnej kokot protoze budha nejsem a nebo jsem,ale odpovim ti jako kokot,protoze se jako kokot ptas;)
    budhu najdes v sobe s nejlepsi moznou odpovedi,vsechny odpovedi muzou mit v dany okamzik nejakou hodnotu,ale tva vlastni zkusenost ma hodnotu nad tisice odpovedi,ikdyby ti odpovidal nejakej budha.protoze nikdo nemuze nikoho osvitit;))
    pochopeni na rozumove urovni je super,ale pokud ma nekdo prevaznou funkcnost sama sebe v mysli,mel by se zamerit na srdce.jak uchopis a popises rozumem lasku.jak popises chut cokolady,vuni kvetiny?pomuze ti to v tvem vlastnim zivote,nebo je lepsi ochutnat?
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    RANGDROL: Vím že je to diskuze o něčem, ale já jen nahodím svojí klasickou větu (neb věřím, že pochopení lze dostat i na rozumové úrovni, dle slov Minaříka je totiž Buddha někdo, kdo je a má být schopen vysvětlit svět čistě rozumově) a čekám jak kdo zareaguje, potom jen odpovídám na to , co mi od vás přichází.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    TILOPA: super,tak v ni pokacuj a rozvin ji.
    co existuje pokud zde neni ja?a co nebo kdo tu nepritomnost ja zaziva?
    opravdu zde neni nepretrzite tvoreni jevu nezavisle na pozorovateli?
    F0N
    F0N --- ---
    Aby som citoval Filipa Topola " z hlediska věčnosti, jsem plný blbostí" :)
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    RANGDROL: Ano je to má zkušenost
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    TILOPA: jinak viz.co jsem napsal drive,pokud chces odpovedi a zjistit,jestli na tom co budha rikal neco je,jdi za mysl,pokud chces zvanit o tom jak by to mohlo byt,ale skutecne odpovedi znat nechces-pokracuj v teto debate.
    nechapej me spatne-no flame,ale cas je drahocenny a pokud te za chvili srazi treba auto,jak moc te tato debata posunula k plnejsimu prozivani bez ulpivani?jak moc si objevil prazdnotu,jasnost,klid a radost,ktere nepochazi z vnejsi priciny a jsou zcela nezavisle na tobe,ale presto exisstuji,ikdyz ja nebude?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    TILOPA: ok,jak s deckem;))
    primou zkusenost s tim,ze-cituji tebe-
    Bez já, které by si něčeho bylo vědomé, neexistuje ani tvoření, zrod něčeho, to je iluze
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam