úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Vaříme ryby a mořské plody... mňam
KAKIHARA
---
---
11:02:03 11.4.2013
MIHAAL
: pripadne jsou taky u prazeleniny na komunardu
http://gastrocz.com/
RUTHLESS
---
---
16:18:46 10.4.2013
+1
MIHAAL
: to je ono :-)
MIHAAL
---
---
15:58:10 10.4.2013
2 odpovědi
MIHAAL
: ale ted jsem nasel tohle
http://www.chorvatskeryby.cz/
a pujdu kolem, takze zkusim.
MIHAAL
---
---
15:48:45 10.4.2013
1 odpověď
RUTHLESS
: filtroval jsem krevety a nic nenasel. "chorvata" neznam a at filtruju chorvata ci horakovou jak chci, tak stale nic :) nebyla by adresa pls?
RUTHLESS
---
---
15:46:32 10.4.2013
1 odpověď
MIHAAL
: chorvat je nema? na milade horakovy... pptej se v klubu prahy 7, nebo tak spis pofiltruj :-)
MIHAAL
---
---
15:27:38 10.4.2013
2 odpovědi
prosim o tip, kde koupit krevety v praze lokalita holesovice, letna, florenc, karlin, liben, kobylisy, troja
dik moc:)
STAYFRESH
---
---
20:17:11 18.3.2013
MUTHA
: diky, jen sem doufal ze je to v cechach) ale vypada dobre no)
STAYFRESH
---
---
3:21:59 18.3.2013
MUTHA
: kde to delaj? vypada to pekne
VERCA_ZABA
---
---
18:40:59 17.3.2013
MUTHA
: podělíš se o recept? prosím:)
SOLEI
---
---
10:45:03 27.2.2013
BRUKEV
:
Jednoduchý? Trošku posolit a na gril. Sama o sobě je chuťově natolik výrazná a člověk to nejí jako brambory, takže není potřeba vymýšlet jak to udělat pestřejší.
RUTHLESS
---
---
14:25:12 23.2.2013
BRUKEV
: rek bych, ze makrela bude idelani do takovejch tech balicku z papiru. je dosatecne tucna, takze pusti stavu a zeleninu u sebe prijemne ovoni a dochuti. ale makrela je pro me osobne ryba na uzeni a grilovani :-)
BRUKEV
---
---
11:48:30 23.2.2013
2 odpovědi
Nějaký jednoduchý tip na makrelu (krom na másle, kmíně, s rozmarýnem)?
Případně nějaká marináda/potíračka?
SNORRY
---
---
19:39:49 1.2.2013
oči v polévce = největší pochoutka!
RUTHLESS
---
---
14:10:19 1.2.2013
objevil se mi tu okáč, tak prosim co snim? dneska si jenho hodim jen tak na masle, ale o vikendy bych rad neco jinyho. napada vas neco? dekuju
BRUKEV
---
---
10:54:41 31.1.2013
MIC
: oči nevím, žábra se uvádějí jako zdroj hořkosti a občas jsou na nich přisátí paraziti.
Já parazity zatím nikdy nepotkal a v chuti jsem s/bez žaber nikdy nenašel rozdíl.
MIC
---
---
10:51:27 31.1.2013
1 odpověď
KURE
: to je údajně kvůli hořkosti, ale nikdy jsem neměl odvahu zkusit jestli to opravdu zhořkne.
KURE
---
---
8:34:21 31.1.2013
1 odpověď
MIC
: do vyvaru jo, nemam pro to zadny vedecky opodstatneni, ale tata mi rikal ze vydloubnout oci a utrhnout zabry. tak to delam
TOOMIX
---
---
18:21:46 30.1.2013
MIC
: na gril ne, na pánev řežu celý hlavy pryč ;)
BRUKEV
---
---
17:28:14 30.1.2013
Do vývaru někdy, na pánev i do trouby ne.
MIC
---
---
17:04:39 30.1.2013
2 odpovědi
Dloubete rybám oči? (do vývaru ano, na pánev ne?) (případně se omlouvám pokud diskuze o očích proběhla již x krát)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam