• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    KALTY: Tohle by chtělo anketu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KORDA: - máš za toho nejlepšího jezdce F1
    TOFI
    TOFI --- ---
    VICTIM81: podivej normalne jsem to zahidl na seznamu tak jsem si na to kliknul a precetlk jsem si preklad textu prohlaseni, to je cele a linknul jsem to, text je temer shodny s originalem, tak jsem to proste linknul, nevidim v prekladu nic spatneho, je to s originalem totozne, to ze nekdo tam napise sracky okolo je prece jedno, kazdy ma mozek na to si to prebrat po svem, kdybych ale tento titulek nezahledl tak vubec nevim ze nejake prohlaseni rodina vydala, a tady jsem to taky nevidel tak jsem to se dal to je cely
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    nehledej to porovnani textu samotneho. manipulace s vyznenim zprav se nedela jen tim ze zmenis fakticky jeji obsah ale tim ze ctenarum podsunes jine vyzneni. vyzneni ktere je zajimavejsi/poutavejsi, podporuje smer ktery chces.
    na clanek "Michael je v dobrých rukou, píše Schumacherova rodina" rozhodne neklikne tolik lidi jako na to sproste osoceni ze MS neco snad sam zakazuje. protoze to znovu otevira stare rany a jeste navic posdouva myslenku ze MS snad uz beha po baraku a dela jim PR.
    ten clanek na te euroneco splni zcela svuj ucel tom jak byl napsan.
    tebe zaujal natolik ze jsi ho linkoval dale. ja jsem byl tou vyfabrikovanou zpravou tak zaujat ze jsem tam byl jednou... a pak podruje kdyz jsem si psal odpoved.
    a z tech kliku ten web zije. penize z reklam ktere si pak davaji do kapsy maji na zaklade toho kolik unikatnich navstev maji a jaka je prumerna doba takoveho navstevnika na webu. jak dlouho tam cte zpravy nez jde jinam.
    zatimco "Michael je v dobrých rukou, píše Schumacherova rodina" by dnes uz kde kdo preskocil protoze z nadpisu je jasne ze vlastne zadny novy vyvoj neni. a takovy clanek ti moc trafficu nevygeneruje.
    schvalne se zamysli nad tim zda bys tento clanek ktery zadne sroste spekulace neobsahuje,a je fakticky fadni jako jeho obsah uz nadpisem, mel zajem dale linkovat a sirit... to je presne ten duvod proc ten prvni clanek je tak nebezpecne zlo. a proc je napsany tak jak je.
    TOFI
    TOFI --- ---
    original Statement of Michael's family:
    "We are very happy to celebrate Michael's 50th birthday tomorrow together with you and thank you from the bottom of our hearts that we can do this together. As a gift to him, you and us, Keep Fighting Foundation has created a virtual museum. The Official Michael Schumacher App will be released tomorrow, so that we can review all together Michael's successes. The app is another milestone in our effort to do justice to him and you, his fans, by celebrating his accomplishments. We wish you a lot of fun with it.

    eurozpravy.cz:
    "Můžete si být jisti, že je v nejlepších rukou a že děláme vše, co je v našich silách, abychom mu pomohli. Chápejte prosím, že dodržujeme Michaelovo přání a udržujeme tak citlivou záležitost, jako je zdraví, v soukromí. Zároveň vám velmi děkujeme za vaše přátelství a přejeme vám šťastný rok 2019," dodala rodina bez dalších podrobností.

    auto.cz:
    „Můžete si být jistí, že je v nejlepších rukou a že děláme vše, co je v lidských silách, abychom mu pomohli. Mějte prosím pochopení, že se řídíme Michaelovým přáním a zachováváme tak citlivou záležitost, jakou je zdravotní stav, v soukromí – jako tomu bylo vždy. Zároveň vám velmi děkujeme za Vaše přátelství a přejeme Vám zdraví a štěstí v roce 2019.“
    TOFI
    TOFI --- ---
    Michael je v dobrých rukou, píše Schumacherova rodina – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/michael-je-v-dobrych-rukou-pise-schumacherova-rodina
    TOFI
    TOFI --- ---
    VICTIM81: ok, diky, zajimave
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    TOFI:
    https://m.facebook.com/...freuen-uns-dar%C3%BCber-und-m%C3%B6chten-uns-von-ganzem-/1935439713236358/
    to je org zrdoj.

    z posledniho odstavce si autor vycutal famu ze ted sam MS neco zakazuje. a pripomina stare naprosto nesmyslne narokovani si informaci o jeho stavu verejnosti.
    uz tehdy to bylo odporne. ten clovek a cela rodina prochazi necim co se neda popsat. co si nekdo nedokaze predstavit. a muzes se vsadit ze by bulvaru nebylo nic malo. i kdyby komunikovali detaily jeho stavu. stejne by mu cpali fotaky az do zadku a hledali clickbaity i tak.
    je to jejich svate pravo ze chteji tohle prozit bez verejnosti.
    zvedavy je kazdy. ale parazitovat na tomhle pripade je hyenismus. za cele to jeho bohatstvi by jeho stav nikdo nebral.
    MS a cela jeho rodina nikdy za celou jeho karieru nebyla medialne pro-aktivni. i jeho syn proleza vsim bez specialni/nadstandartni medialni podpory.
    takze ozivovat tohle tema a jen misto vlajky rodiny ted zapalovat samotneho MS je fakt sprosta ubohost.
    nedokazal uplne proste tiskove prohlaseni predat a prelozit aniz by tam nevsunul neco co nebylo receno a co tam ani nepatri. v originale neni zadny naznak toho ze sam MS neco zakazuje. jen opet pripominaji ze jejich dosavadni pristup v tom co vse sdeli verejnosti se nemeni.
    ani tam ten sasek nedokazal uvest kde by si pripadny clovek mohl aplikace v te zprave oznamene stahnout.
    tim by aspon pridal neco pratickeho/doplnujiciho.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    KORDA: sranda ze zrovna parlamentni listy se mi vybavili jako kategorie kam jsem si tohle zaradil.
    TOFI
    TOFI --- ---
    VICTIM81: a muzes teda napsat fakta co je v tom clanku spatne at se poucime ?
    KORDA
    KORDA --- ---
    VICTIM81: Prostě Eurozprávy. Špína pro špíny. Horší je když řeší něco co má opravdový dopad na společnost, ne jen nejlepšího jezdce F1 na světě.

    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    TOFI: jsem v dobre nalade takze nebudu resit detaily toho jak se vyjadruji, takze... pisatel toho clanku je bulvarni retard. neumi cist nechape souvislosti. neumi ani pouzit google translator. pocitam ze cely ten web bude na stejne urovni.

    je mi lito lidi kteri v dnesni dobe nemaji vuli se naucit eng aspon na uroven cteni beznych clanku/originalnich zdroju. aby se mohli takovemu spatne prepsanemu a zbulvarizovanemu clanku/webu vyhnout.

    osobne nemam pochopeni pro takove vyjadrovani vuci lidem jako jsem predvedl vyse. ale tohle je priklad naproste neschopnosti arogance a blbosti. za cilem generovani kliku a delani z jejich vlsatnich ctenaru blbce. takze si udeluji vyjimvu v zajmu lepsi spolecnosti.
    novinarinu totiz povazuji za remeslo ktere ma kurva velkou vahu, vliv a je az nebezpecne pokud se s tim naklada neprofesialne. a neodpoustim tam tedy takove chovani.
    a tohle neni novinar ale lopata s klavesnici.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Michael Schumacher's F1 legacy | CAR Magazine
    https://www.carmagazine.co.uk/features/car-culture/how-michael-schumacher-changed-f1-car-may-2016/
    Michael Schumacher wird 50: Erinnerungen an einen Meister - auto motor und sport
    https://www.auto-motor-und-sport.de/formel-1/michael-schumacher-50-geburtstag/
    TOFI
    TOFI --- ---
    Jezdec fanoušky odmítá? Rodina Michaela Schumachera vydala nové prohlášení | EuroZprávy.cz
    https://eurozpravy.cz/...-jezdec-fanousky-odmita-rodina-michaela-schumachera-vydala-nove-prohlaseni/
    Zdravotní stav slavného jezdce Formule 1 zůstává i po pěti letech záhadou a ven se dostávají pouze střípky, které jsou ve většině případů neurčité a fanouškům nedávají o nic větší představu, jak na tom slavný závodník je. Mnoho lidí z toho viní rodinu slavného jezdce, jak ale vyplývá z nejnovějšího prohlášení rodiny, svým příznivcům odmítá sdělit jakékoliv podrobnosti sám Michael.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    opravdu zabavne imho. tohle se jim povedlo.
    F1 Rewind: 2018 Animated!
    https://www.youtube.com/watch?v=9ea4XVLqXhM
    KALTY
    KALTY --- ---
    ANDR3E: ocenil bych, kdyby šlo halo doprdele :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    KALTY: to ani neocenis jak pěkně jim to halo bliká?:)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    KALTY: Tak oni křídlo mají, ale místo jednoho pořádného to je rozdvojený designový x-wing.
    Při těch rychlostech křídla zas až takový rozdíl nedělají. Auta první generace dobře jezdila třeba bez zadního křídla po kolizi. Akorát je volali do boxů na opravu když jim někde něco plandalo, podobně jako v F1.
    Ale souhlasím, raději bych funkční design než designový design.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ten monopost F1 s tím halo ješě jde, ale tohle je trága teda. Hlavně tedy bez zadního křídla...
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---






    António Félix da Costa, Jean-Éric Vergne (+0:0:0:462s), Jérôme d'Ambrosio (+0:0:4:033s)



    Felipe Massa ve své premiéře ve FE dojel na čtrnáctém místě, avšak dostal dvě penalizace za nesprávné využití fan boostu. Nakonec se tak propadl na 17. místo, těsně za Stoffela Vandoorna.

    Massa je spokojený s předvedeným výkonem, z výsledku ale radost nemá – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/...nema?fbclid=IwAR1nZ_fBnXkE1q9FRiRRGDagqMLfuch8w_7jlhCKNd2kTKXA1-RXeg1BQZM

    Felipe Massa, #19, Venturi Formula E Team:

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam