Přijde mi vtipné, jak je stále vnímán Max jako bezohledný fracek a Lewis jako vyzrálý kliďas. Maxovi začátky fakt nebyly ukázkou zenové vyrovnanosti, ale to nebyly ani Lewisovi. Ale hlavně málokdo si podle mě uvědomuje, že dnes boura vlastní vinou víc HAM než VER. Letos to mají mezi sebou 50:50, ale vzpomeňte třeba na Albona...
Who is involved in more on-track incidents - Hamilton or Verstappen? | RacingNews365https://racingnews365.com/who-is-involved-in-more-on-track-incidents-hamilton-or-verstappenA k Ricciardovi: Byl to můj favorit v RB, přál jsem mu úspěch v Renaultu, ale po shlédnutí F1:DTS u mě dost klesnul. Už mu tu pózu veselé kopy nevěřím, je to namyšlenej trouba... což se dá od pilota F1 čekat.
Nic z toho mi ale nekazí zážitek z F1, možná naopak. Nechci koukat na kroužení gentlemanů, kteří si všude nechají místo, opatrně se zařadí za soupeře a v paddocku si budou zdvořile kynout. Já chci vidět jak jedna formule tančí po druhé a jak se piloti plní adrenalinu sotva drží, aby si nedali po hubě. Dokud se nikomu nic nestane, patří to za mě k závodům a těším se, ze to to tak bude i nadále.